Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zateznistub
#26 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
I ako "bude nesto vise" dedr ti to nama ovdje podastri pa da psiholozi uradu svoje...
-
musa_2004
#28 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
inace nepisem nikada na ovim temam. neznam sta mi biželjina wrote: Nije tema jesama li kurava i sta bih trebala raditi, nego zasto je to ovako kako sam gore napisala.
ali kontam sevap je pomoci.
nista se nesikiraj, do tvog muza je.
da je kreten, i da nista nevalja (kako ti napisa da valja) od razumjevanja sexa i svadja itd... nebi ti to uradila.
da te handri ko kakvu budalu nebi ti to radila.. nego bi bilo ljubim volim.. neda majka.
prema tome opusti se, on je kriv. sram da ga bude!
- otherside
#29 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
ma pusti muza nego reci ti nama je li tebi bilo fino?željina wrote: E sad koji je meni đavo bio da pocnem da se dopisujem s drugim i da ga na kraju poljubimi da jos mislim na njega???
-
željina
#30 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
[quote="Cvjecarka_2"]Draga, na pogrešnom si mjestu, pa zar ne znaš da se na forumu uglavnom okupljaju oni koji jedva čekaju da pljunu (klasični sindrom isfrustriranih forumaša - pljuvanje i pametovanje). Tako da, očekuj isključivo drvlje i kamenje, nikakav pametan savjet, a o podršci da ne pričamo. Kladim se da nisi ni došla po podršku, već po ljudsku riječ koja će ti pomoć da izađeš na kraj sama sa sobom. Kao što rekoh, pogrešno mjesto, o poroti da ne pričamo :-([/quote
Upravo tako! Da izađem na kraj sama sa sobom. To da li sam kurava to je moj problem, nisam o tome nacela temu, a zaredale su se sudije da sjeku glavu.
Upravo tako! Da izađem na kraj sama sa sobom. To da li sam kurava to je moj problem, nisam o tome nacela temu, a zaredale su se sudije da sjeku glavu.
- karanana
#31 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
- Kladara
#32 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
sve da su se talasali opet je to njihov problem.danas se svakako vecina upusta u brak zbog nekog interesa zato me ne cudi sto se ovakve stvari desavaju i sto pucaju brakovi ko petarda 
- jazzer
#33 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Ne zuri karanana, to tek trebamo da utvrdimokaranana wrote:Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
Forumasi su se kao jedan, vidjevsi naslov teme, ostavili posla, sexa, ucenja samo da budu od koristiCvjecarka_2 wrote:Draga, na pogrešnom si mjestu, pa zar ne znaš da se na forumu uglavnom okupljaju oni koji jedva čekaju da pljunu (klasični sindrom isfrustriranih forumaša - pljuvanje i pametovanje). Tako da, očekuj isključivo drvlje i kamenje, nikakav pametan savjet, a o podršci da ne pričamo. Kladim se da nisi ni došla po podršku, već po ljudsku riječ koja će ti pomoć da izađeš na kraj sama sa sobom. Kao što rekoh, pogrešno mjesto, o poroti da ne pričamo :-(
forumasici a ti tako o njima
Ali pamtimo mi..pa kada ti ne budes imala licnog psihijatra a bude ti trebao savjet ovdje ga ne trazi
- crusader
#34 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Pa u ovoj recenici imas i pitanje i odgovor, uradila si to zato sto si kurava i nema tu puno filozofiranja, ne znam sta vise hocesželjina wrote: Nije tema jesama li kurava i sta bih trebala raditi, nego zasto je to ovako kako sam gore napisala.
- Sabirni centar
#35 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
karanano, jesil' oženjen burazkaranana wrote:Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
-
željina
#36 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Dobro, hajd ja sam kurava. Tebi je sve jasno, zasto si jos ovdje?!?crusader wrote:Pa u ovoj recenici imas i pitanje i odgovor, uradila si to zato sto si kurava i nema tu puno filozofiranja, ne znam sta vise hocesželjina wrote: Nije tema jesama li kurava i sta bih trebala raditi, nego zasto je to ovako kako sam gore napisala.
- MedenoSrce
#37 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Volja postoji, a kraj ne bih rekla da se nazire.karanana wrote:Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
Nego bona valjal cemu?
-
željina
#38 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Nije brak iz interesa.Kladara wrote:sve da su se talasali opet je to njihov problem.danas se svakako vecina upusta u brak zbog nekog interesa zato me ne cudi sto se ovakve stvari desavaju i sto pucaju brakovi ko petarda
- Drvosjeca iz Dejcica
#39 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
željina wrote:Cvjecarka_2 wrote:Draga, na pogrešnom si mjestu, pa zar ne znaš da se na forumu uglavnom okupljaju oni koji jedva čekaju da pljunu (klasični sindrom isfrustriranih forumaša - pljuvanje i pametovanje). Tako da, očekuj isključivo drvlje i kamenje, nikakav pametan savjet, a o podršci da ne pričamo. Kladim se da nisi ni došla po podršku, već po ljudsku riječ koja će ti pomoć da izađeš na kraj sama sa sobom. Kao što rekoh, pogrešno mjesto, o poroti da ne pričamo :-([/quote
Je li imate djece? U svakom slučaju mislim da moraš raščistiti neke stvari sama sa sobom, gdje se vidiš za 5 godina, da li sa svojim mužem ili tim novim. Opet pazi se, to sa novim može biti samo požuda i ništa više, a 12 godina braka nije malo. Ako misliš da je ovo novo pravo i ne samo požuda onda pod hitno razgovor sa mužem, stisni petlju pa čovjeka obavijesti da zna na čemu je. Lično mislim da je ovo poštenije nego ga varati sa strane.
Sretno.
- Hopkins
#40 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Poljubila pa sta ... evo mozes i mene poljubiti. A mogu i ja tebe.
-
željina
#41 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
MedenoSrce wrote:Volja postoji, a kraj ne bih rekla da se nazire.karanana wrote:Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
Nego bona valjal cemu?
Zar bih i dalje mislila da ne valja?
- Kladara
#42 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
ja ko besplatni psihijatar tvrdim da jeste.u suprotnom ti nebi palo na pamet ovako nesto.da niste u braku bilo bi razumljivo donekle ovako je sve jasno kao dan.ti si interesđija i gledas samo svojoj guzici.željina wrote:Nije brak iz interesa.Kladara wrote:sve da su se talasali opet je to njihov problem.danas se svakako vecina upusta u brak zbog nekog interesa zato me ne cudi sto se ovakve stvari desavaju i sto pucaju brakovi ko petarda
- crusader
#43 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Pa samo dijagnosticiram stanje i odgovaram na tvoje pitanje. Kao forumas valjda imam pravo da ucestvujem u forumskim diskusijamaželjina wrote:Dobro, hajd ja sam kurava. Tebi je sve jasno, zasto si jos ovdje?!?crusader wrote:Pa u ovoj recenici imas i pitanje i odgovor, uradila si to zato sto si kurava i nema tu puno filozofiranja, ne znam sta vise hocesželjina wrote: Nije tema jesama li kurava i sta bih trebala raditi, nego zasto je to ovako kako sam gore napisala.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#44 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
na kraju će biti da je malo ušao nije do krajakaranana wrote:Sta ste navalili. Pa cura je samo poljubila drugog i to je to. Kraj. Ende. Nije ga jebala.
čim je ona s dopisivanja prešla na face to face to je prevara
bez obzira jel poljubac ili je bila na gomili s 13 crnaca i psom
to su te moralne granice koje se danas ruše... sutra će biti ma ajde samo mi ga je jednom zabio analno
svakom se to može desiti
ko neki dan suzana mančić na pinku sjebala nekoliko brakova... oni su ganjali mene bla bla bla
- Aleluja
#45 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
...kažem ja fino ne traži đavola
ali eto tvoj izbor!

-
Paco
#46 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Mi, vodoinstalateri (i ostale zanatlije) imamo strucno objasnjenje za ovu situciju.
Covjek napravi kucu, stan, supu...i normalno, ugradi nove instalacije. Kupi najskuplju i najkvalitetniju cijev vjerujuci da ce trajti dovijeka, odnosno da se nikada nece pokvariti ili procuriti.
Eh, zavisi od koristenja i habanja, prije ili kasnije dolazi do curenja zbog dotrajalosti i zamora materijala. Tada se, naravno, zove majstor. On ce zacepiti rupu na mjestu gdje je doslo do curenja, a ako opet na istom (ili nekom drugom mjestu) procuri, onda treba mijenjati kompletnu cijev.
Jel' tako?
Covjek napravi kucu, stan, supu...i normalno, ugradi nove instalacije. Kupi najskuplju i najkvalitetniju cijev vjerujuci da ce trajti dovijeka, odnosno da se nikada nece pokvariti ili procuriti.
Eh, zavisi od koristenja i habanja, prije ili kasnije dolazi do curenja zbog dotrajalosti i zamora materijala. Tada se, naravno, zove majstor. On ce zacepiti rupu na mjestu gdje je doslo do curenja, a ako opet na istom (ili nekom drugom mjestu) procuri, onda treba mijenjati kompletnu cijev.
Jel' tako?
- MedenoSrce
#47 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
sve i nekako al da komi gleda pink

- jazzer
#48 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Djelujes kao pravi slikar naivacDrvosjeca iz Dejcica wrote:Je li imate djece? U svakom slučaju mislim da moraš raščistiti neke stvari sama sa sobom, gdje se vidiš za 5 godina, da li sa svojim mužem ili tim novim. Opet pazi se, to sa novim može biti samo požuda i ništa više, a 12 godina braka nije malo. Ako misliš da je ovo novo pravo i ne samo požuda onda pod hitno razgovor sa mužem, stisni petlju pa čovjeka obavijesti da zna na čemu je. Lično mislim da je ovo poštenije nego ga varati sa strane.Sretno.
I to vec nakon prvog poljupca? Ja ne znam nikoga. Znam za nekoliko slucajeva da su partneri saznali sami za
nevjeru ili od nekoga treceg ali da je jedan supruznik priznao drugom, i to vec nakon prvog poljupca, nisam nikada.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#49 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
nije gledo nego slušo dok je čitao neštoMedenoSrce wrote:sve i nekako al da komi gleda pink![]()
![]()
takvu kuravu ne možeš da ne čuješ pogotovo pljeskanje publike na dva razjebana braka i rečenicu
"i mi žene imamo potrebe nismo svetice svetice su na nebu i ikonama"
-
tetka69
#50 Re: Ljubav...brak... pa poljubac s drugim!
Draga moja ,
ascare od svih komentara tebe moj plaho iznervira pa mi ti odgovori , na dugo i na siroko ... ja tebi nisam rekla ni jednu jedinu ruznu rijec , niti ti prikrpila tu ljigavu rijec kojom sama sebe castis i nisam te ni tjerala de odgovor za svoj problem trazis ne forumu , od nepoznatih ljudi , od kojih sigurno 90% POTPISUJE DA SI TO URADILA JER SI NEMORALNA ili nemas pametnija posla nego da otvaras suplje teme .
Ako pazljivo procitas moj prvi post neces naci amam bas nista uvrjedljivo neko jednostavan savjet , PRESABERI SE !!!
Zelim ti svako dobro i da uskoro rijesis tu misteriju (zasto si prekrsila bracni zavjet) i krenes dalje sretna i vesela .
ascare od svih komentara tebe moj plaho iznervira pa mi ti odgovori , na dugo i na siroko ... ja tebi nisam rekla ni jednu jedinu ruznu rijec , niti ti prikrpila tu ljigavu rijec kojom sama sebe castis i nisam te ni tjerala de odgovor za svoj problem trazis ne forumu , od nepoznatih ljudi , od kojih sigurno 90% POTPISUJE DA SI TO URADILA JER SI NEMORALNA ili nemas pametnija posla nego da otvaras suplje teme .
Ako pazljivo procitas moj prvi post neces naci amam bas nista uvrjedljivo neko jednostavan savjet , PRESABERI SE !!!
Zelim ti svako dobro i da uskoro rijesis tu misteriju (zasto si prekrsila bracni zavjet) i krenes dalje sretna i vesela .