Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovdje pisem jer nemam psihijatra, a ni dovoljno povjerenja u prijateljice od kojih bih trazila misljenje.
U braku sam s covjekom u kojeg sam se zaljubila prije 12 godina. Sve je super od prvog dana, paznja, njeznosti, razumjevanje, sex. Bilo je naravno nekih nesuglasica, svađa, mislim da ne postoji bas savrsenstvo sto se toga tice.
E sad koji je meni đavo bio da pocnem da se dopisujem s drugim i da ga na kraju poljubim i da jos mislim na njega???
željina wrote:Ovdje pisem jer nemam psihijatra, a ni dovoljno povjerenja u prijateljice od kojih bih trazila misljenje.
U braku sam s covjekom u kojeg sam se zaljubila prije 12 godina. Sve je super od prvog dana, paznja, njeznosti, razumjevanje, sex. Bilo je naravno nekih nesuglasica, svađa, mislim da ne postoji bas savrsenstvo sto se toga tice.
E sad koji je meni đavo bio da pocnem da se dopisujem s drugim i da ga na kraju poljubim i da jos mislim na njega???
sve je dobro dok misliš na njega...problem bi bio kad bi mislila uz njega
dešava se to i vjernim osobama
... halo zeno saberi se , zakuhala , odnosno , zasr..a , suti i kusaj ... ooooooo bila sam napisala roman , al' ga izbrisah !!!!
Ziva bila idi se okupaj , opali sebi koji samar , ufati se krpe , serpe , kuhaj , peglaj , napravi pitu i odnesi nekom gladnom , bavi se kakvim drustveno korisnim radom a jok time cim se bavis i jos HAJ POMOZITE MI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gora sam ja sto se pustih da me iznerviras cccccccc.......
tetka69 wrote:... halo zeno saberi se , zakuhala , odnosno , zasr..a , suti i kusaj ... ooooooo bila sam napisala roman , al' ga izbrisah !!!!
Ziva bila idi se okupaj , opali sebi koji samar , ufati se krpe , serpe , kuhaj , peglaj , napravi pitu i odnesi nekom gladnom , bavi se kakvim drustveno korisnim radom a jok time cim se bavis i jos HAJ POMOZITE MI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gora sam ja sto se pustih da me iznerviras cccccccc.......
Nije problem slobodnog vremena, ni dosade. Ziva bila i ti meni, al ja sve obaveze oko domacnistva savrseno odrađujem, nevjerovatno ali istinito, cak i kad treba drugome pomoci. U pravu si gora si jer te ovo nervira. Nije tema jesama li kurava i sta bih trebala raditi, nego zasto je to ovako kako sam gore napisala.
pa pretpostavljam da te uhvatila bracna rutina, monotonija i da ti muz vise nije tako zabavan kao na pocetku (normala) a moze i biti visak vremena i dosada. to je ok i znam da zna razbiti monotoniju, ali cim si pristala iazci sa njim onda si trebala da znas u sta se upustas i gdje te to moze odvesti. iskreno nisam za takve igrice i ne odobravam ih, ali ako se to desi onda treba biti spreman na sve (ako otkrijem prevaru-noga mu je!). tako i ti, dobro razmisli sta ces i kako dalje ......posebno ako imas djecu!
Draga, na pogrešnom si mjestu, pa zar ne znaš da se na forumu uglavnom okupljaju oni koji jedva čekaju da pljunu (klasični sindrom isfrustriranih forumaša - pljuvanje i pametovanje). Tako da, očekuj isključivo drvlje i kamenje, nikakav pametan savjet, a o podršci da ne pričamo. Kladim se da nisi ni došla po podršku, već po ljudsku riječ koja će ti pomoć da izađeš na kraj sama sa sobom. Kao što rekoh, pogrešno mjesto, o poroti da ne pričamo :-(
Nadam se da ti nece raja previse moralisat i srat.
Nismo stvoreni za monogamiju i gotovo. Privuku nas druge osobe, nekad ne treba ni neki razlog mimo toga sto su druge - dakle ne ova poznata varijanta koju mozda volimo nego nesto nepoznato cisto zato sto je drugacije.
Ako nas trenutak slabosti uhvati u losem momentu moze se svasta desit..
Nemoj se previse opterecivat, jedan poljubac nije kraj svjeta. Skontaj sta zelis i kad se odlucis budi racionalna i odlucna. Ako odaberes (ko sto vecina odabere) svog starog partnera prekini kontakt sa drugim tipom...
Sretno