ljevicari svih zemalja ujedinite se!
-
St.Germain
#1 ljevicari svih zemalja ujedinite se!
koliko ljevicara ima na ovom forumu?
svi su pozvani da odgovore na ovu temu
- pitt
uhh predlozio bih ti da im preciziras na sta tacno mislis jer rizikujes da ti se jave i ljevoruki
:D
Ja sam pro-ljevo orjentisan u vecini stvari al ne volim da se svim srcem predajem ni jednoj ideologiji a ni frakciji. Volim biti devil's advocate u svemu.
toozla, nemoj me odsmekat u stabu za ovo
:D:D
Ja sam pro-ljevo orjentisan u vecini stvari al ne volim da se svim srcem predajem ni jednoj ideologiji a ni frakciji. Volim biti devil's advocate u svemu.
toozla, nemoj me odsmekat u stabu za ovo
- Soul_Sista
#7 Re: ljevicari svih zemalja ujedinite se!
St.Germain wrote:koliko ljevicara ima na ovom forumu?
..ti to pravis neki popis?
-
CrazyNeddo
-
+od 13 godina
Evo i ja cu vam se ujediniti.
I sta sad????
Evo cekam i nista se ne desava.
Eh de vi meni recite sta mislite o anarhiji? Znam da dosta ljudi vjeruje da je to utopija i da ju je nemoguce sprovesti kao sistem, ali zasto?
I sta sad????
Eh de vi meni recite sta mislite o anarhiji? Znam da dosta ljudi vjeruje da je to utopija i da ju je nemoguce sprovesti kao sistem, ali zasto?
-
Tariq_rambo
Evo mali i liberalne ljevice,

-
Tariq_rambo
Neće niko da se odrekne vlasti, valjda im dobro u foteljama, imaju sve konce u svojim rukama, i nraod ne smije da bije niko sem naše i vaše MILICIJE+od 13 godina wrote:Evo i ja cu vam se ujediniti.
I sta sad????
-
Tariq_rambo
Hajd nek neko napiše sve opcije da ljudi znaju razliku između ljevice i desnice.
Malo šire treba razvrstati jer ima i stranačkih opcija koje mogu biti i lijeve i desne, pa ako neko ima kakvu stručnu razradu toga, molio bi da klasifikuje svu ljevicu, od onih ultraša pa do umjerenih, a isto tako i sa desnicom.
Malo šire treba razvrstati jer ima i stranačkih opcija koje mogu biti i lijeve i desne, pa ako neko ima kakvu stručnu razradu toga, molio bi da klasifikuje svu ljevicu, od onih ultraša pa do umjerenih, a isto tako i sa desnicom.
-
digger
#19 Re: ljevicari svih zemalja ujedinite se!
Ja u zadnje vrijeme nekako ustajem na lijevu nogu, ali to se valjda ne pika. A kako sam politicki blizi centru nego lijevici, onda me stavi gdje hoces samo nikako sa Pitt jerbo je on ovdje po zadatku pa nikada ne znas od kuda vjetar duva. (Cuj, sada on kao ne voli Busha?!?)St.Germain wrote:koliko ljevicara ima na ovom forumu?
A ako nisi siguran, stavi me u bilo kakvo zensko drustvo.
-
Lojo_Hasanovic
Ja dje god sjednem sjednem na desnu stranu..kako god gonjam onu lijevu ne more pa da me ubijes... jedino sam psihologiji i historiji ovaj semestar sjedio na lijevoj strani!