Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
kenci234

#1 Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by kenci234 »

Ljep Pozdrav Narode ,

Imam pitanje vezano za ljetovanje u Grckoj tacnije (Zakintos-Laganas) Navaghio Beach (Plaza) ! . Planirao sam u 2016 na tu destinaciju pa me zanima dali iko je isao i iskustva , nasao sam dosta turisticki aranzmana (350KM 12 dana 10 nocenja ) Zakintos Laganas Grcka + • Fakultativne izlete:
- Obilazak Zakintosa 10 €
- Krstarenje oko ostrva 23 €
- Posjeta Atini 20€
+ Sopstveni troskovi :) Zanima me dali je to skupo ?

Hvala svima na Savjetima LP :bih: :-D
vjesticanametli

#2 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by vjesticanametli »

Idi na neki srbijanski forum pa citaj.....iz srbije idu tamo .....meni ovo zvuci fino.....
kenci234

#3 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by kenci234 »

vjesticanametli wrote:Idi na neki srbijanski forum pa citaj.....iz srbije idu tamo .....meni ovo zvuci fino.....
Pa nije bitno ciji je forum , zanima me samo iskustvo a za mene su svi isti bio srpski , bosanski , hrvatski itd.Nemam nista ni protiv koga :)
vjesticanametli

#4 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by vjesticanametli »

Ama procitaj sam ti napisala covjece...... citaj kod njih oni idu vise nego mi tamo...... nisam ti rekla da ih ubijes cccc
kenci234

#5 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by kenci234 »

vjesticanametli wrote:Ama procitaj sam ti napisala covjece...... citaj kod njih oni idu vise nego mi tamo...... nisam ti rekla da ih ubijes cccc

Hvala , :lol:
Zoya

#6 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by Zoya »

Mi smo bili i dopalo nam se. Pričali na srpskom :skoljka: da nas ceo svet razume. Uglavnom, odlicne plaže,jeftino, ima baš baš puno turista iz Srbije ali nama to nije smetalo. Svaki kafić ima svoju plažu, naručiš kafu za 3 eura i dobiješ i suncobran i ležaljku uključenu u to. Voda prelijepa, toplija nego u jadrankom moru, bijeli pijesak pa vidiš ribice dok plivaš, tirkizne boje .. Ma magično je :thumbup: Što se hotela i apartmana tiče, bolje ti je da ništa preko interneta ne naručujes nego dole kad stigneš udjes u prvi kafić i raspitas se o tome :thumbup:
zilla_

#7 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by zilla_ »

kenci234 wrote:Ljep Pozdrav Narode ,

Imam pitanje vezano za ljetovanje u Grckoj tacnije (Zakintos-Laganas) Navaghio Beach (Plaza) ! . Planirao sam u 2016 na tu destinaciju pa me zanima dali iko je isao i iskustva , nasao sam dosta turisticki aranzmana (350KM 12 dana 10 nocenja ) Zakintos Laganas Grcka + • Fakultativne izlete:
- Posjeta Atini 20€

Te ponude jesu povoljne al računaj na to da će te ostaviti u apartman koji je daleko od svega pa ćeš svaki transfer morat platit a da ne pričam da je sve to živa patnja na +35.
Po meni, da bi ti to ljetovanje imalo smisla, treba daiznajmiš skuter, auto ili da ideš svojim autom i tada će ti odmor bit baš ekstra.
Ja sam prošle godine bio na Lefkadi i za grčko more i lefkadu mogu reći da je prelijepo. Sreo sam dosta naših ljudi koji su išli preko agencija i glavni problem im je bio prevoz do tih ljepših plaža. Na karaju kad smo preračunali ispade da je jeftinije bilo nama sa privatnim kolima nego njima sa agencijum s tim da smo mi imali apartman s bazenom i auto na ostrvu a oni ne :)

Zato ti je najbolje da nađeš ekipu i zapucaš autom preko albanije :thumbup:
kenci234

#8 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by kenci234 »

zilla_ wrote:
kenci234 wrote:Ljep Pozdrav Narode ,

- Posjeta Atini 20€

Te ponude jesu povoljne al računaj na to da će te ostaviti u apartman koji je daleko od svega pa ćeš svaki transfer morat platit a da ne pričam da je sve to živa patnja na +35.
Po meni, da bi ti to ljetovanje imalo smisla, treba daiznajmiš skuter, auto ili da ideš svojim autom i tada će ti odmor bit baš ekstra.
Ja sam prošle godine bio na Lefkadi i za grčko more i lefkadu mogu reći da je prelijepo. Sreo sam dosta naših ljudi koji su išli preko agencija i glavni problem im je bio prevoz do tih ljepših plaža. Na karaju kad smo preračunali ispade da je jeftinije bilo nama sa privatnim kolima nego njima sa agencijum s tim da smo mi imali apartman s bazenom i auto na ostrvu a oni ne :)

Zato ti je najbolje da nađeš ekipu i zapucaš autom preko albanije :thumbup:
Nemam , polozeno hahaha :-D , ja mislim da Turisticka Agencija organizuje prevoz do plaze :)
kenci234

#9 Re: Ljetovanje u Grckoj (Zakintos-Laganas) Iskustva ?

Post by kenci234 »

Zoya wrote:Mi smo bili i dopalo nam se. Pričali na srpskom :skoljka: da nas ceo svet razume. Uglavnom, odlicne plaže,jeftino, ima baš baš puno turista iz Srbije ali nama to nije smetalo. Svaki kafić ima svoju plažu, naručiš kafu za 3 eura i dobiješ i suncobran i ležaljku uključenu u to. Voda prelijepa, toplija nego u jadrankom moru, bijeli pijesak pa vidiš ribice dok plivaš, tirkizne boje .. Ma magično je :thumbup: Što se hotela i apartmana tiče, bolje ti je da ništa preko interneta ne naručujes nego dole kad stigneš udjes u prvi kafić i raspitas se o tome :thumbup:

Hvala , meni se najvise ide zbog Navaghio Plaze :) Raj na zemlji :-D
Post Reply