Ljetovanje u Cavtatu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ja1977

#1 Ljetovanje u Cavtatu

Post by ja1977 »

Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more :-D
Potrebna su mi dva: jedan za dvije osobe i drugi 2+2.

hvala
vozač

#2 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by vozač »

ja1977 wrote:Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more :-D

hvala
da probaš ukucati "apartmani cavtat", možda pronađeš nešto na internetu 8)
antidroid

#3 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by antidroid »

vozač wrote:
ja1977 wrote:Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more :-D

hvala
a mozda samo trazi neki po preporuci?! :roll:
ja1977

#4 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by ja1977 »

vozač wrote:

hvala
Ozbiljno :D
Naravno da sam vec to pregledao, ali me interesuje preporuka, znas ono: " Bio sam tu i tu, i zaista je onako kao pise na internetu, cisto, uredno, gazde nagodne, itd"

ili drugi slucaj,
nemoj ovdje niposto iz tih i tih razloga
vozač

#5 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by vozač »

sto ljudi, 600 ukusa, šta imaš koga slušati, možda je neko drugačiji tip pa mu je super ono gdje ti nećeš ni na kilometar prići
ja imam par osoba koje bih upitao za slične vrste usluga jer će mi pošteno reći, a imaju i sličan ukus, ali generalno izbjegavam, na kraju ako se zajebeš biće priča "e nek nam je tvoj jaran ovo preporučio"

ili još bolje "e jebla te ona ili on (obično kolega ili kolegica sa posla)", što nas uvali

otvoriš fino stranice, pogledaš, pošalješ mailove ili telefonom sve dogovoriš, šta se zamaraš, ako si odlučio u cavtat onda ti je svejedno, sve skupa ima jedno 3 ulice :lol: , samo ćeš doći u situaciju da nekome zahvaljuješ ili da mu sve staviš na kamaru
jazzer

#6 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by jazzer »

vozač wrote:... sve skupa ima jedno 3 ulice :lol: , samo ćeš doći u situaciju da nekome zahvaljuješ ili da mu sve staviš na kamaru
Ima 4...nisi vidio onu paralenu sa glavnom :-D .

Bio 2 puta na ljetovanju u Cavtatu..da budem iskren, bio s djevojkom pa mi je bilo
svejedno gdje sam smjesten :-D . Nije bas jeftino, to je provjereno.

Probaj ovdje http://www.adriagate.com/hr/hrvatska-mj ... fAodLHGT6Q
kurty

#7 Re: Ljetovanje u Cavtatu

Post by kurty »

vozač wrote:sto ljudi, 600 ukusa, šta imaš koga slušati, možda je neko drugačiji tip pa mu je super ono gdje ti nećeš ni na kilometar prići
ja imam par osoba koje bih upitao za slične vrste usluga jer će mi pošteno reći, a imaju i sličan ukus, ali generalno izbjegavam, na kraju ako se zajebeš biće priča "e nek nam je tvoj jaran ovo preporučio"

ili još bolje "e jebla te ona ili on (obično kolega ili kolegica sa posla)", što nas uvali

otvoriš fino stranice, pogledaš, pošalješ mailove ili telefonom sve dogovoriš, šta se zamaraš, ako si odlučio u cavtat onda ti je svejedno, sve skupa ima jedno 3 ulice :lol: , samo ćeš doći u situaciju da nekome zahvaljuješ ili da mu sve staviš na kamaru

Bravo...
Ja gdje god da sam bio, bilo mi je lijepo... Jednom sam sa dvojicom jerana u Makarskoj 5 dana spavao u nekoj supi... Nije bilo jednog prozora, nego najlon bio tu... imali neki wc...solja i tus... Znaci 5 noc, nas trojica, na kraju platili 30Eura... Znaci, dva eura po osobi... Eh, to je bilo s rajom, al meni je bilo super... I sad da nekom to preporucim, ima da se sokira... Ionako smo poslije placali po 8 eura negdje a soba nam sluzila za ostaviti torbe, presvuci se i okupati
Post Reply