Potrebna su mi dva: jedan za dvije osobe i drugi 2+2.
hvala
Moderator: anex
da probaš ukucati "apartmani cavtat", možda pronađeš nešto na internetuja1977 wrote:Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more![]()
hvala
a mozda samo trazi neki po preporuci?!vozač wrote:da probaš ukucati "apartmani cavtat", možda pronađeš nešto na internetuja1977 wrote:Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more![]()
hvala
Ozbiljnovozač wrote:da probaš ukucati "apartmani cavtat", možda pronađeš nešto na internetuja1977 wrote:Imali neko da preporuci apartmane u Cavtatu? Osnovni uslov je da su blizu mora i naravno pogled na to more![]()
hvala
Ima 4...nisi vidio onu paralenu sa glavnomvozač wrote:... sve skupa ima jedno 3 ulice, samo ćeš doći u situaciju da nekome zahvaljuješ ili da mu sve staviš na kamaru
vozač wrote:sto ljudi, 600 ukusa, šta imaš koga slušati, možda je neko drugačiji tip pa mu je super ono gdje ti nećeš ni na kilometar prići
ja imam par osoba koje bih upitao za slične vrste usluga jer će mi pošteno reći, a imaju i sličan ukus, ali generalno izbjegavam, na kraju ako se zajebeš biće priča "e nek nam je tvoj jaran ovo preporučio"
ili još bolje "e jebla te ona ili on (obično kolega ili kolegica sa posla)", što nas uvali
otvoriš fino stranice, pogledaš, pošalješ mailove ili telefonom sve dogovoriš, šta se zamaraš, ako si odlučio u cavtat onda ti je svejedno, sve skupa ima jedno 3 ulice, samo ćeš doći u situaciju da nekome zahvaljuješ ili da mu sve staviš na kamaru