Ljetovanje - Toskana
Moderator: anex
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1 Ljetovanje - Toskana
Ovaj August planiramo otici 10-tak dana u Toskanu. Plan bi bio provesti -4-5 dana u unutrasnjosti , ostatak na obali. Ima li neko iskustvo, iznajmiti kucu ili ici po hostelima? Ici autom ili busevima?
-
addy_sa
#2 Re: Ljetovanje - Toskana
svaka čast za plan !
ja bih npr par dana u Firencu, obavezno otici do Siene i Pise i eventualno do otoka Elbe.. odličan izbor zaista..smještaja koliko hoćeš od hostela do turbo hotela sa pet zvjezdica..hrana odlična i pristupačna.. i ja ću opet tamo sept okt
ja bih npr par dana u Firencu, obavezno otici do Siene i Pise i eventualno do otoka Elbe.. odličan izbor zaista..smještaja koliko hoćeš od hostela do turbo hotela sa pet zvjezdica..hrana odlična i pristupačna.. i ja ću opet tamo sept okt
- Zatamnjena stakla
#3 Re: Ljetovanje - Toskana
Samo sa svojim autom. Prednosti znaš.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4 Re: Ljetovanje - Toskana
Izgleda da ce doci do promjene plana, autobusom sa agencijom na Siciliju, uz nocenje u rimu i Napulju, nekako mi manje brige 
Toskanu mozda ostaviti za proljece ili jesen, kontam da ljeto nije najidealniji izbor
Toskanu mozda ostaviti za proljece ili jesen, kontam da ljeto nije najidealniji izbor
- dječak sa šibicama
#5 Re: Ljetovanje - Toskana
Toskana je razvikana
ne mislim da nije lijepa, prelijepa je, ali ona je vise za umjetnicke duse, za inspiraciju, tamo se ne ide na godisnji odmor.
-
ludacha
#6 Re: Ljetovanje - Toskana
Prije 10ak godina priveo se fax kraju, stavih golemu naprtnjacu na ledja i pravaac italija..laganini.. Mlaki plan, spontano, opusteno. "Sam svoj majstor"
trajekt i voz su bili glavni.ne treba ti vise.. To ljeto sam obisla malo manje od pola italije i pamtim ga kao veliku avanturu.
Nazalost u toskani sam bila prilicno kratko.
Zelim otici ponovo. Preporucujem
Al procitajtre sta veli djecak sa sibicama
P.s, nadam se da ces uzivati u odmoru
Nazalost u toskani sam bila prilicno kratko.
Zelim otici ponovo. Preporucujem
Al procitajtre sta veli djecak sa sibicama
P.s, nadam se da ces uzivati u odmoru
-
Googlerica
#7 Re: Ljetovanje - Toskana
ma to se prodje usput dok si na godisnjem odmoru ,intermecodječak sa šibicama wrote:Toskana je razvikanane mislim da nije lijepa, prelijepa je, ali ona je vise za umjetnicke duse, za inspiraciju, tamo se ne ide na godisnji odmor.