Znam da ti je bila namjera uputiti uvredu, ali si nehotice uputio veeeliki kompliment. Hvala ! Tovari su za razliku od ljudi zaista plemenite beštije, inteligentni, tvrdoglavi i samo svoji.vee-jay
Pa to i kazem, Hvar jeste PREskup, ali se ne mora se ici u grad Hvar na odmor. Otok ima puno vise od grada Hvara.
Inace ja Dalmatince u gastronomiji uopste ne volim -> nisu ni priblizno gostoljubivi kao Bosanci. Ali nije samo prema nama Bosancima nego prema svima, takva im je priroda, sve Tovari![]()
![]()
Ljetovanje na hrvatskim otocima
Moderator: anex
- dalmatinka
#51 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
- vee-jay
#52 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
Ne znas, al' nema vezedalmatinka wrote:Znam da ti je bila namjera uputiti uvredu, ali si nehotice uputio veeeliki kompliment. Hvala ! Tovari su za razliku od ljudi zaista plemenite beštije, inteligentni, tvrdoglavi i samo svoji.vee-jay
Pa to i kazem, Hvar jeste PREskup, ali se ne mora se ici u grad Hvar na odmor. Otok ima puno vise od grada Hvara.
Inace ja Dalmatince u gastronomiji uopste ne volim -> nisu ni priblizno gostoljubivi kao Bosanci. Ali nije samo prema nama Bosancima nego prema svima, takva im je priroda, sve Tovari![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#53 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
moje iskustvo sa poslugom je da nisu neljubazni, vec su nonsalantni, isto kao da nemaju iskustva, pa nekada moras cekati na pivo po pet minuta. hrana je bila sjajna pa su se mali propusti mogli oprostiti.

-
opet ja
#54 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
A sta ti je tovar nego magarac..osim ako nije neki novi satro ...dalmatinci su fjakasti a bio bi i ti da radis na + 40 i ne lome se oko tebe to je istina ali zato znas 100% na cemu sivee-jay wrote:Ne znas, al' nema vezedalmatinka wrote:Znam da ti je bila namjera uputiti uvredu, ali si nehotice uputio veeeliki kompliment. Hvala ! Tovari su za razliku od ljudi zaista plemenite beštije, inteligentni, tvrdoglavi i samo svoji.vee-jay
![]()
- vee-jay
#55 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
opet tiopet ja wrote:A sta ti je tovar nego magarac..osim ako nije neki novi satro ...dalmatinci su fjakasti a bio bi i ti da radis na + 40 i ne lome se oko tebe to je istina ali zato znas 100% na cemu sivee-jay wrote:Ne znas, al' nema vezedalmatinka wrote: Znam da ti je bila namjera uputiti uvredu, ali si nehotice uputio veeeliki kompliment. Hvala ! Tovari su za razliku od ljudi zaista plemenite beštije, inteligentni, tvrdoglavi i samo svoji.
moje "ne znas" je bilo upuceno na izjavu da sam htio uputiti uvredu.... al' nema veze
-
opet ja
#56 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
A onda ekskjuzmite mevee-jay wrote:opet tiopet ja wrote:A sta ti je tovar nego magarac..osim ako nije neki novi satro ...dalmatinci su fjakasti a bio bi i ti da radis na + 40 i ne lome se oko tebe to je istina ali zato znas 100% na cemu sivee-jay wrote:
Ne znas, al' nema veze![]()
moje "ne znas" je bilo upuceno na izjavu da sam htio uputiti uvredu.... al' nema veze
- vee-jay
#57 Re: Ljetovanje na hrvatskim otocima
jel' trebam da pojasnim?Indigo-X wrote:
vee-jay, ti si upravo uradio istu stvar kao neki nasi zapadni i jos malo zapadniji susjedi koji kazu da su Bosanci glupi, i ono kako je nastao Bosanac (medvijed bukva) itd. Meni kao pripadnici tog naroda nije bilo prijatno slusati to jer znam da niti su svi Bosanci glupi, niti su nastali od medvijeda pa tako nisu ni Dalmatinci tovari. To je jako ruzno sto si napisao!
vidis, ovaj smajlic
capisce?
btw. dosta je offa...