Molim vas za misljenja..
Ljetovanje bez partnera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Krasotica
#1 Ljetovanje bez partnera
E ovako dragi moji i drage moje, mozda vec postoji ova tema ako postoji prebacite ju tamo gdje je vec ima
Da li biste vi ikada otisli na godisnji odmor sami ako vasa draga ne moze ili nema novaca za isti,ili ako joj se ne svidja drustvo kakvo joj nudite, niste s njom bili prethodnih godina na odmoru, a veza je naravno itekako ozbiljna i duga..veoma duga..
Interesuju me posebno odgovori jaceg spola, mada nije na odmet ako se i damice daju u komentare..
Molim vas za misljenja..
Molim vas za misljenja..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2 Re: Ljetovanje bez partnera
Otišao bih i rekao joj 'What happens in Makarska stays in Makarska'.
- burek_in_space
#3 Re: Ljetovanje bez partnera
Moje mishljenje je da je nekoga poprilichno zasvrbilo.Krasotica wrote: a veza je naravno itekako ozbiljna i duga..veoma duga..![]()
Molim vas za misljenja..
- insomnia78
#4 Re: Ljetovanje bez partnera
mleetavi wrote:Otišao bih i rekao joj 'What happens in Makarska stays in Makarska'.
s' moje sokoćalo
-
Scopio
#5 Re: Ljetovanje bez partnera
Evo fino objasnjeno kako je momku kad mu cura ode sa drugaricom na more!
http://www.tarzanija.com/riba-na-moru-pakao-od-zivota/
-
maxell_sarajevo
#6 Re: Ljetovanje bez partnera
Scopio wrote:Evo fino objasnjeno kako je momku kad mu cura ode sa drugaricom na more!
- dita von teese
#7 Re: Ljetovanje bez partnera
Krasotica wrote:E ovako dragi moji i drage moje, mozda vec postoji ova tema ako postoji prebacite ju tamo gdje je vec imaDa li biste vi ikada otisli na godisnji odmor sami ako vasa draga ne moze ili nema novaca za isti,ili ako joj se ne svidja drustvo kakvo joj nudite, niste s njom bili prethodnih godina na odmoru, a veza je naravno itekako ozbiljna i duga..veoma duga..
Interesuju me posebno odgovori jaceg spola, mada nije na odmet ako se i damice daju u komentare..
Molim vas za misljenja..
Ima ljudi koji jednostavno ne vole more...razumijem da mu/joj se ne ide ako nema para, ali ne razumijem da ne idete zajedno ako se njemu ne svidja drustvo koje nudis - jer ne znam sta ce vam drustvo. Trebalo bi da ste vas dvoje jedno drugom najbolje drustvo.
A ja se taman ponadala da je ovo tema za djevojke koje same idu na more. Ali SAME same
Opcije trebaju ukljucivati faktore rizika od otmica i ubistava - recimo Split i Dubrovnik ne dolaze u obzir.
- p206
#8 Re: Ljetovanje bez partnera
mislim da ima previše samih u današnje vrijeme... tako da ljetovanje sam bez partnera i nije neki problem...zato to valjda nije bilo dovoljno zanimljivo nekom da otvori temudita von teese wrote: A ja se taman ponadala da je ovo tema za djevojke koje same idu na more. Ali SAME sameIma li neko prijedloga za takve?
Opcije trebaju ukljucivati faktore rizika od otmica i ubistava - recimo Split i Dubrovnik ne dolaze u obzir.A ne dolazi ni Crna Gora jer se tamo malo malo zapuca. Dakle, Ulcinj (prije dvije godine poginuo u ulicnoj pucnjavi njemacki turista) i Budva (obracun prije par dana na plazi) STOP. Molim prijedloge.
- dita von teese
#9 Re: Ljetovanje bez partnera
p206 wrote:mislim da ima previše samih u današnje vrijeme... tako da ljetovanje sam bez partnera i nije neki problem...zato to valjda nije bilo dovoljno zanimljivo nekom da otvori temudita von teese wrote: A ja se taman ponadala da je ovo tema za djevojke koje same idu na more. Ali SAME sameIma li neko prijedloga za takve?
Opcije trebaju ukljucivati faktore rizika od otmica i ubistava - recimo Split i Dubrovnik ne dolaze u obzir.A ne dolazi ni Crna Gora jer se tamo malo malo zapuca. Dakle, Ulcinj (prije dvije godine poginuo u ulicnoj pucnjavi njemacki turista) i Budva (obracun prije par dana na plazi) STOP. Molim prijedloge.
Dje ti je tu logika - posto je velika potraznja za ovom vrstom ljetovanja, nije zanimljivo da se otvori tema. Posto je mala potraznja za vrstom ljetovanja s partnerom, tu je zanimljivije da se otvori tema.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10 Re: Ljetovanje bez partnera
nek ide s rajom
a ti se nadaj da je more jedino mjesto gdje ce umocit'
a ti se nadaj da je more jedino mjesto gdje ce umocit'
- graue_maus
#11 Re: Ljetovanje bez partnera
meni to sega , pa bar se na odmoru tek vidi ko kome pase ......moras 24 sata zajedno sa nekim provesti , tada sva gluma pada nakon 2 -3 dana........bar je tako bilo kod mojih prijateljica .........
- dita von teese
#12 Re: Ljetovanje bez partnera
Jest vala, to je istina. Odma vidis hocel ili necel da ti vude kofer.graue_maus wrote:meni to sega , pa bar se na odmoru tek vidi ko kome pase ......moras 24 sata zajedno sa nekim provesti , tada sva gluma pada nakon 2 -3 dana........bar je tako bilo kod mojih prijateljica .........
- p206
#13 Re: Ljetovanje bez partnera
Ta gluma je postala jedini način ponašanja... skoro niko više nema a da ne glumi u svim životnim situacijama... a pogotovo u vezama. Nije ni čudo što imamo ovoliko razvoda.graue_maus wrote:meni to sega , pa bar se na odmoru tek vidi ko kome pase ......moras 24 sata zajedno sa nekim provesti , tada sva gluma pada nakon 2 -3 dana........bar je tako bilo kod mojih prijateljica .........
Neki dan u kaficu gledam 3 para, kod svakog isto... sjede na sećiji... momak se razbacio ko đubre po njivi, tu je ozbiljan stav, gard a la "šta me gledate koji ku..." zauzeo cijelu sećiju, djevojka nema gdje sjesti pored njega, al zato ona umiljato trepće okicama i nešto mu laže očigledno... kakav je to ideal sreće? nikakav... nakon nekoliko godina i jedno i drugo skontaju da nisu jedno za drugo, razvode se a djeca ispaštaju.
- Irm@
#14 Re: Ljetovanje bez partnera
moj prvi sok na zapadu (oko tih relationship stvari) je bio kad mi je kolega rekao da ide na Kanarska ostrva..ja kazem: jao pa bit ce VAM diiivno.. kaze on: ja idem sam moja djevojka ne ide... kaze ona nije ljubitelj mora..a prijatelji mu rade pa on ide sam.. (a djevojka i on zive zajedno i isto tako decenijska veza)..
onda mi drugi nedavno kaze kako ide na surfanje a zena mu je trudna..pa rekoh sto ne ide ona s tobom..pa kao on hoce da ide sam i da uziva u surfanju, a ona ide s drugaricama u Tursku..
u medjuvremenu sam primijetila da ljudi ovdje dosta stvari rade sami i nije im problem i da odu na kraj svijeta sami jer jednostavno tako zele i ako nemaju s kim onda im ni najmanji problem nije da idu sami...
takodjer mislim da to zavisi od osobe do osobe..
sto se tice ljetovanja s drugaricama/drugarima ja ne znam zasto je to upitno..i mislim da je to stvar povjerenja u vezi.. ove godine ja idem na ljetovanje s dragim pa onda poslije s prijateljicama.. i ni u jednom trenutku nije bilo upitno da li bih ja trebala ici s curama ili NE DAJ BOZE da mi on to ODOBRI.. ja koliko znam sam punoljetna i itekako sposobna sama odlucivati..
zasto bi ti se ustrucavala ako tvoj dragi ne moze dobiti npr godisnji ili nema novaca.. ti mu neces pomoci tako sto ces svoj godisnji provesti kuci dok je on na poslu.. ja bih se tu dobro zapitala kakav je to momak i kakva je to veza ako ti on sam nije rekao da ides i da nema potrebe da zbog njega oboje ispastate
onda mi drugi nedavno kaze kako ide na surfanje a zena mu je trudna..pa rekoh sto ne ide ona s tobom..pa kao on hoce da ide sam i da uziva u surfanju, a ona ide s drugaricama u Tursku..
u medjuvremenu sam primijetila da ljudi ovdje dosta stvari rade sami i nije im problem i da odu na kraj svijeta sami jer jednostavno tako zele i ako nemaju s kim onda im ni najmanji problem nije da idu sami...
sto se tice ljetovanja s drugaricama/drugarima ja ne znam zasto je to upitno..i mislim da je to stvar povjerenja u vezi.. ove godine ja idem na ljetovanje s dragim pa onda poslije s prijateljicama.. i ni u jednom trenutku nije bilo upitno da li bih ja trebala ici s curama ili NE DAJ BOZE da mi on to ODOBRI.. ja koliko znam sam punoljetna i itekako sposobna sama odlucivati..
zasto bi ti se ustrucavala ako tvoj dragi ne moze dobiti npr godisnji ili nema novaca.. ti mu neces pomoci tako sto ces svoj godisnji provesti kuci dok je on na poslu.. ja bih se tu dobro zapitala kakav je to momak i kakva je to veza ako ti on sam nije rekao da ides i da nema potrebe da zbog njega oboje ispastate
-
Krasotica
#15 Re: Ljetovanje bez partnera
A ljudi sve je to uredu da nije situacija kakva je, pa hajd mi idemo svake god.zajedno, pa sad neka ode i on jednom sa rajom na odmor..nego, zajedno smo 8 god., zovem ga 7 god.da idemo na more i on nema para i oboje ostajemo kuci..e sada dosla 8 god.,ja nemam para a on odjednom ode na more i mene ladno iskulira..kao ne vjeruje on da se ja ne mogu snaci za pare..i hajd sve nekako ali ni sad ne bi da idemo sami, nego vucemo jos nekog treceg..Irm@ wrote:moj prvi sok na zapadu (oko tih relationship stvari) je bio kad mi je kolega rekao da ide na Kanarska ostrva..ja kazem: jao pa bit ce VAM diiivno.. kaze on: ja idem sam moja djevojka ne ide... kaze ona nije ljubitelj mora..a prijatelji mu rade pa on ide sam.. (a djevojka i on zive zajedno i isto tako decenijska veza)..
- dita von teese
#16 Re: Ljetovanje bez partnera
Pa sve si sama rekla. Zivjele ovakve situacije u kojima vidis kakav je ko.Krasotica wrote:A ljudi sve je to uredu da nije situacija kakva je, pa hajd mi idemo svake god.zajedno, pa sad neka ode i on jednom sa rajom na odmor..nego, zajedno smo 8 god., zovem ga 7 god.da idemo na more i on nema para i oboje ostajemo kuci..e sada dosla 8 god.,ja nemam para a on odjednom ode na more i mene ladno iskulira..kao ne vjeruje on da se ja ne mogu snaci za pare..i hajd sve nekako ali ni sad ne bi da idemo sami, nego vucemo jos nekog treceg..Irm@ wrote:moj prvi sok na zapadu (oko tih relationship stvari) je bio kad mi je kolega rekao da ide na Kanarska ostrva..ja kazem: jao pa bit ce VAM diiivno.. kaze on: ja idem sam moja djevojka ne ide... kaze ona nije ljubitelj mora..a prijatelji mu rade pa on ide sam.. (a djevojka i on zive zajedno i isto tako decenijska veza)..
zasto bi ti se ustrucavala ako tvoj dragi ne moze dobiti npr godisnji ili nema novaca.. ti mu neces pomoci tako sto ces svoj godisnji provesti kuci dok je on na poslu.. ja bih se tu dobro zapitala kakav je to momak i kakva je to veza ako ti on sam nije rekao da ides i da nema potrebe da zbog njega oboje ispastate![]()
- graue_maus
#17 Re: Ljetovanje bez partnera
moja prijateljica prije par godina ode sa svojim deckom na more .......prvo malo da vam opisem okolnosti .......on je tip inzinjer, body bilding ,voli skupa auta , oblaci se sa stilom .......ona mrsava po njegovom ukusu , ali ima dobar posao i tu se njegovo zavrsilo .......on je donio prsten napravile se zaruke i tako godina dana proleti .......u toj godini ,ona se satrala da nabaci koju kilu na rebra , on u fitnes studiju ili na putu .......i onda odmor , super ona pravi planove za setnju po gradu muzei , poznate gradjevine itd ........
sok na aerodromu on ima visak kg u prtljagu ..........mi smo kontali ponio neke tegove sa sobom , kad je otvorio kofer pun knjiga .......tako im je prosao godisnji , on ustane ujutro napravi sklekove , istusira se i idu na dorucak , sa dorucka ide na bazen sa knjigom do rucka, poslije rucka opet knjiga i bazen .......poslije vecere trcanje po plazi u zalasku sunca .......e zamisli tako 3 sedmice , ona je nakon prve sedmice nas nazvala da trazimo joj let za nazad ...... kaze ona da je to bio najgori odmor u zivotu .........
sok na aerodromu on ima visak kg u prtljagu ..........mi smo kontali ponio neke tegove sa sobom , kad je otvorio kofer pun knjiga .......tako im je prosao godisnji , on ustane ujutro napravi sklekove , istusira se i idu na dorucak , sa dorucka ide na bazen sa knjigom do rucka, poslije rucka opet knjiga i bazen .......poslije vecere trcanje po plazi u zalasku sunca .......e zamisli tako 3 sedmice , ona je nakon prve sedmice nas nazvala da trazimo joj let za nazad ...... kaze ona da je to bio najgori odmor u zivotu .........
- Irm@
#18 Re: Ljetovanje bez partnera
a sto odmah ne kazes da si ti ta koja je "iskulirana"Krasotica wrote:A ljudi sve je to uredu da nije situacija kakva je, pa hajd mi idemo svake god.zajedno, pa sad neka ode i on jednom sa rajom na odmor..nego, zajedno smo 8 god., zovem ga 7 god.da idemo na more i on nema para i oboje ostajemo kuci..e sada dosla 8 god.,ja nemam para a on odjednom ode na more i mene ladno iskulira..kao ne vjeruje on da se ja ne mogu snaci za pare..i hajd sve nekako ali ni sad ne bi da idemo sami, nego vucemo jos nekog treceg..![]()
i nakon 8 godina ja i dalje ne mogu da vjerujem da ti postavljas ovako pitanje.. u cemu je problem sto je covjek otisao.. isto sto sam vec napisala: zasto biste oboje ispastali ako ti ne mozes?? kakva je to ljubav?
ne znam ko je neko treci, ali mi smo nakon 4 godine veze isli s mojom mamom na more (za muskinje: njegov prijedlog jer moja mama inace njega ko sina drzi k'o malo vode na dlanu) jer ne vidim u cemu je tu problem.. (doduse mi zivimo zajedno pa nam je to more isto kao da smo kuci samo sto ima plaza)..
ugl tu imas neka ozbiljna pitanja povjerenja izgleda sto ti je puno veci problem nego hocete li ici zajedno ili odvojeno na more
-
Krasotica
#19 Re: Ljetovanje bez partnera
Pa ja sam ta iskulirana, mislim i u prvom postu se dalo primjetiti da sam mislila na sebe..no dobro da nije zalosna bila bi smjesna ova tvoja spoznaja..Mozda te dalo u zabunu to sto sam dala prednost muskima, samo sam htjela da vidim prvenstveno njihove reakcije, njihova iskustva, jer nemam bas veliki broj muskih prijatelja.. Nadam se da si dobro procitala to sto sam postala i razjasnila neke stvari u glavi i da nakon toga ne mozes porediti tvoju i moju situaciju nikako..i da mi ne zivimo zajedno i ne idemo skoro nigdje zajdeno,jer imamo malo vremena..sve se svodi na taj godisnji.Irm@ wrote:a sto odmah ne kazes da si ti ta koja je "iskulirana"Krasotica wrote:A ljudi sve je to uredu da nije situacija kakva je, pa hajd mi idemo svake god.zajedno, pa sad neka ode i on jednom sa rajom na odmor..nego, zajedno smo 8 god., zovem ga 7 god.da idemo na more i on nema para i oboje ostajemo kuci..e sada dosla 8 god.,ja nemam para a on odjednom ode na more i mene ladno iskulira..kao ne vjeruje on da se ja ne mogu snaci za pare..i hajd sve nekako ali ni sad ne bi da idemo sami, nego vucemo jos nekog treceg..![]()
![]()
i nakon 8 godina ja i dalje ne mogu da vjerujem da ti postavljas ovako pitanje.. u cemu je problem sto je covjek otisao.. isto sto sam vec napisala: zasto biste oboje ispastali ako ti ne mozes?? kakva je to ljubav?
ne znam ko je neko treci, ali mi smo nakon 4 godine veze isli s mojom mamom na more (za muskinje: njegov prijedlog jer moja mama inace njega ko sina drzi k'o malo vode na dlanu) jer ne vidim u cemu je tu problem.. (doduse mi zivimo zajedno pa nam je to more isto kao da smo kuci samo sto ima plaza)..
ugl tu imas neka ozbiljna pitanja povjerenja izgleda sto ti je puno veci problem nego hocete li ici zajedno ili odvojeno na more
- Irm@
#20 Re: Ljetovanje bez partnera
dobro moja greska u pravu si moglo se u tvom postu primjetiti da si ti ta koja je iskulirana..
ali sve na stranu meni i dalje jedno nije jasno: zasto ti NJEMU ne kazes da ti smeta to sto je otisao na more bez tebe (ako kazes da provodite malo vremena zajedno).. ne znam sta ces dobiti mojim ili bilo cijim komentarom na forumu?? prestat ce ti smetati?? nece ti vise biti problem sto te iskulirao?? ma bas..
ako nakon 8 godina veze ne mozes reci momku u cemu je problem onda..
ali sve na stranu meni i dalje jedno nije jasno: zasto ti NJEMU ne kazes da ti smeta to sto je otisao na more bez tebe (ako kazes da provodite malo vremena zajedno).. ne znam sta ces dobiti mojim ili bilo cijim komentarom na forumu?? prestat ce ti smetati?? nece ti vise biti problem sto te iskulirao?? ma bas..
ako nakon 8 godina veze ne mozes reci momku u cemu je problem onda..
-
Smajic.smajo
#21 Re: Ljetovanje bez partnera
Ne voli te, ostavi ga, nadji drugog.
- kritichar
#22 Re: Ljetovanje bez partnera
sve je to za bludnike normalno
-
gidra
#23 Re: Ljetovanje bez partnera
Čuj 8 godina u vezi i još se niste uzeli niti ljetovali zajedno?
Reče ti Smajo ne voli te frajer
Reče ti Smajo ne voli te frajer
- Irm@
#24 Re: Ljetovanje bez partnera
pa ja tek sad shvatih da oni NIKAD nisu ni otisli na ljetovanje zajedno.. a ja sve citam kako su isli 7 god zaredom pa sad nisu pa ne vidim problem..
a ovako..za 8 godina ne otici na ljetovanje zajedno.. i prvom prilikom kad bi mogli on lijepo ode sam.. e pa Bogme je otisao da drugdje umoci (evo me kao pravo musko komentiram)
ali salu na stranu..mislim da si se za*ebala pravo sto si postavila temu na forum jer ce te komentari unistiti (vjeruj mi na rijec na forumu sam koliko i vas dvoje u vezi)

a ovako..za 8 godina ne otici na ljetovanje zajedno.. i prvom prilikom kad bi mogli on lijepo ode sam.. e pa Bogme je otisao da drugdje umoci (evo me kao pravo musko komentiram)
ali salu na stranu..mislim da si se za*ebala pravo sto si postavila temu na forum jer ce te komentari unistiti (vjeruj mi na rijec na forumu sam koliko i vas dvoje u vezi)
-
dudlov
#25 Re: Ljetovanje bez partnera
Ma nek ide a ti traži drugog. Da nije peder dok mu društvo kuronja prija. Da će šta dole otrest, male su šanse. Jedino ako nisu u kombinaciji naše kurave.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2