StupskaBitanga wrote:E ovako imam ja pitanje
Nas ide 5 odraslih i 3 djece i može l imi ko reći informaciju gdje bi nas ljetovanje najbolje i najjeftinije izašlo tamo nekad sredinom jula 7 dana. Imaju neki oglasi po banderi 170KM Ulcinj po osobi sa prevozom a djeca plaćaju samo prevoz ali nekako mi je to čudno i ne znam da li bi se upustili u tu avanturu.
Ako ko ima iskustva nek napiše
Hvala
Nazovi pa vidi

:D:D Ozbiljno, ja obozavam Ulcinj i sama budem u privatnom smjestaju, jeste da se kod pojedinih ljudi koristi zajednicka kuhinja, toalet je odvojen i jako bitno gdje se nalaze apartmani! Ja idem stalno kod zene koja ima apartmane minutu udaljenu od hitne pomoci, 5 minuta pjesice od autobuske stanice, 10 min pjesice do starog dijela grtada i mlaze plaze, i 15 minuta udaljena velika plaza. znaci, neka sredina i to mi potpuno odgovara i za po danu i za navece

:):) Mogu ti dati PP od te gospodje ukoliko zelis, 6 eura je smjestaj, mislim da nije poskupio, zajednicka kuhinja, ali imas svoj toalet...Mi smo takodjer isli sa malom bebom i ljudi su izuzetno usluzni, divni i CISTI!!!
Isli smo jedne godine autom preko Foce i dosli smo za 5 i po sati, takodjer imas bus iz Istocnog Sarajeva koji ide preko Foce i dodjes za 6h, a Centrotransom se ide 12h preko Dubrovnika i to nikome ne bih preporucila!
Vjerujem da neces naci jeftinije nista od Ulcinja, a opet tu ti je na raspolaganju i Mala i Velika plaza, raj za djecu+ plaze s boricima gdje imas debelu hladovinu, ali je realno ima i na Velikoj plazi

Sretno
P.S. Ulcinj je jeftin i po hrani- pizze su 4-5 eura, voda 50 centi, velike flase 1 euro itd itd.