hmmm[/quote]citroen wrote: najlakse je sa svojim automobilom,340-350km ima vise ruta,najkraca 04h26 a najduza 05h30
http://www.viamichelin.com
Dje zapelo ???
350km - 4h26min ... u idealnoj situaciji, po nasim skrbavim putevima.
Moderator: anex
hmmm[/quote]citroen wrote: najlakse je sa svojim automobilom,340-350km ima vise ruta,najkraca 04h26 a najduza 05h30
http://www.viamichelin.com
Ja sam planirala ići slijedeće sedmice, pa ako možeš da mi kažeš kod koga si tačno bila ili da mi daš br. tel.? Pliiiiizzzdea86 wrote:Kako se zovu ljudi kod kojih si bila, imaš li broj da mi pošalješ na privat?Mariella wrote:Bila sam ja 6 dana, smjestaj za 11 eura noc, kod magistrale, wc, kuhinja, terasa... Super je sto se na plazi uvijek moze naci mjesta, cak i hlad. Navece smo izlazile u H2O, strana muzika se pusta, raja pocinje dolaziti vecinom oko 1-2... Et tolikoskyspy wrote:Je li isao iko u Gradac , kako je tamo ?? Slike na netu mi se cine ok!!!
Poslala sam ti porukuLillium_lilly wrote: Ja sam planirala ići slijedeće sedmice, pa ako možeš da mi kažeš kod koga si tačno bila ili da mi daš br. tel.? Pliiiiizzz![]()
Hvala ti puno Mariella!Mariella wrote:Poslala sam ti porukuLillium_lilly wrote: Ja sam planirala ići slijedeće sedmice, pa ako možeš da mi kažeš kod koga si tačno bila ili da mi daš br. tel.? Pliiiiizzz![]()
Koliko je tebi godina?punjach wrote:Iscitah ovu cijelu temu.....i mogu Vam reci...od sad na more idem samo gdje svi kazu da je fuj i odvratno, da je bezveze, da je prljavo.....hahahaha
Posljednje tri godine ljetovanja:
2008: Budva - nikad boljih zena - nikad manje para - al materijal za bezobrazne misli nije izostao......svidja mi se sto dole skoro svakoj, koju ne prati neka glava sto je vrat davno zagubila, mozes prici, reci kako se zoves....ako si Muhamed, dole si Aleksandar....hahahaha (neces imati problema ni ako si M. ali bolje prolazis u svakom slucaju).....
znaci, pridjes dami, kazes ime, pitas sta ima....sarajevska suplja, dje ste vi sad kontale (fakat prolazi, uz nekakav osmjeh, onaj nas...ma znate vec).......ako dama nije zainteresovana za interaktivno druzenje......otvoreno ti kaze....i nema blama, nikakvog....ne ocekuje bas svaka da na nju skrsis tu noc sve sto si ponio.....ja sam imao dozivljaj.....hajvanima se prispalo, a mene mladost uhvatila.....pridje na plazi nekim curama, znaci one gore.....i sad kad se sjetim .I. hahahahah..... sjeo pored njih i pitao sta ima jos(djes zaboraviti to)...smjeh prica, zezancija.....sasvim slucajno novosadjanke.....kao kupe se odatle, ja kontam ofirno mi pravo, iso bi s njima, al djes sad rec mogul s vama, nisi macho...ja kuliram....kad ova jedna, sta je tebi, sto se ne dizes....reko gdje.....kaze hajde, idemo.....usli u nekakav klub...da me ubijete ne znam, na plazi je (da, drmalo je i iza 1).....svako sebi ulaz.....ja neofirno na mobitel fol pricao dok su usle hahahahaha.....zovnem turu prvu....njih tri, ja sam....25 e tura..... za glavu s euhvatio....imam jos para, al mi zao xD......Bogami, sljedecu turu one, poslije toga opet one....onda neki likovi sto njih kao ganjaju......tri ture......ja s ovom jendom kao da prosetamo, na "zrak" (a sve na otvorenom), za sank, po jos jedno pice.....i dalje nije uredu da pricam:D hahahahah
ostale dane se zezali, kupali s njima....kad su moji hahari dosli, pare tatinih sinova nista nisu vrijedile naspram nasih provala i zaebancija....... nezaboravno
2009: Brist . Gradac - Premoren od obaveza, posla, faxa....opusteno, konto bas na odmor.....hoces djavola......
nikad vise bosnja, nikad vise bjelosvjetskih papaka sa svih kontinenata, nikad veceg nacionalizma.......a nikad boljeg provoda.....svaka noc gitare na plazi.....zacugo se s murijom......pjani mi, oni meni majku balijsku....kontaju ne znam za sebe.....ja njima naravno objasnim da jeste medvjed bukvu, al smo i mi njima mamu.......sega zezancija....jeftin smjestaj, jeftina a dobra slatka domaca vina...hvataju ko luda.....extra "trebe" ove nase papanke, svasta se fino moze u druzenju desiti.....naravno, neizostavna pineta......gdje sam dvije noci bio unutra, a svaku narednu na nekakvom molu ispod cugo.....ma haos haosa......opet zene dostupne......imali smo ludu srecu......dosao s "odmora" pet dana spavao, skoro u komadu:D
2010: Makarska - Buba beach, Deep, Bebic, Marineta, Petar pan...etc:D
najsvjezije sjecanje...sam s drugom otisao...smjestaj nas zaklao, buba sa pivama isto....kapaciteti, na veliku zalost![]()
nikad vise nasih divljakusa u zivotu vidio nisam.....olicenje morala, dole ko pusteno s lanca.....zovu na nocno kupanje iz vode, al pod uslovom da go udjes.....kao sto su i one (fakat jesu)....derneci do zore, svaka zora se u moru docekivala (fasovao upalu pluca zbog jedne odavde........puhalo zadnju noc) odlican provod u diskotekama, svega se covjek nagleda...od glavatih hercegovaca, do bogatih dalmosa....ferarija, porsea, mercedesa....vise se i ne okreces.....ne mora se otici u neki klub da bi dobro bilo....haos i na rivi i na plazama, gdje god s eorkenes, sve je podredjeno provodu.....mozda smo slucajno nalijetali na tako....ali ne okupah s eposteno u MA.....
sto se cijena tice......jesu neopravdano skupi...mada ja i nisam bas tip ono na moru daj mi nektarina, grozdja......ja sam vise za varijantu....piva - piva - piva - piva - jelo - piva - zesca - zesca - jelo ( u to i otkuca 5 popodne pa s ekonta gdje ce se navece hahahaha).....
da sumiram....iduce ljeto ce crna gora da padne.......ovo ljeto nigdje ne mogu jer nemam slobodnih dana.....ali zato iduce........
BiH-x wrote:Koliko je tebi godina?punjach wrote:Iscitah ovu cijelu temu.....i mogu Vam reci...od sad na more idem samo gdje svi kazu da je fuj i odvratno, da je bezveze, da je prljavo.....hahahaha
Posljednje tri godine ljetovanja:
2008: Budva - nikad boljih zena - nikad manje para - al materijal za bezobrazne misli nije izostao......svidja mi se sto dole skoro svakoj, koju ne prati neka glava sto je vrat davno zagubila, mozes prici, reci kako se zoves....ako si Muhamed, dole si Aleksandar....hahahaha (neces imati problema ni ako si M. ali bolje prolazis u svakom slucaju).....
znaci, pridjes dami, kazes ime, pitas sta ima....sarajevska suplja, dje ste vi sad kontale (fakat prolazi, uz nekakav osmjeh, onaj nas...ma znate vec).......ako dama nije zainteresovana za interaktivno druzenje......otvoreno ti kaze....i nema blama, nikakvog....ne ocekuje bas svaka da na nju skrsis tu noc sve sto si ponio.....ja sam imao dozivljaj.....hajvanima se prispalo, a mene mladost uhvatila.....pridje na plazi nekim curama, znaci one gore.....i sad kad se sjetim .I. hahahahah..... sjeo pored njih i pitao sta ima jos(djes zaboraviti to)...smjeh prica, zezancija.....sasvim slucajno novosadjanke.....kao kupe se odatle, ja kontam ofirno mi pravo, iso bi s njima, al djes sad rec mogul s vama, nisi macho...ja kuliram....kad ova jedna, sta je tebi, sto se ne dizes....reko gdje.....kaze hajde, idemo.....usli u nekakav klub...da me ubijete ne znam, na plazi je (da, drmalo je i iza 1).....svako sebi ulaz.....ja neofirno na mobitel fol pricao dok su usle hahahahaha.....zovnem turu prvu....njih tri, ja sam....25 e tura..... za glavu s euhvatio....imam jos para, al mi zao xD......Bogami, sljedecu turu one, poslije toga opet one....onda neki likovi sto njih kao ganjaju......tri ture......ja s ovom jendom kao da prosetamo, na "zrak" (a sve na otvorenom), za sank, po jos jedno pice.....i dalje nije uredu da pricam:D hahahahah
ostale dane se zezali, kupali s njima....kad su moji hahari dosli, pare tatinih sinova nista nisu vrijedile naspram nasih provala i zaebancija....... nezaboravno
2009: Brist . Gradac - Premoren od obaveza, posla, faxa....opusteno, konto bas na odmor.....hoces djavola......
nikad vise bosnja, nikad vise bjelosvjetskih papaka sa svih kontinenata, nikad veceg nacionalizma.......a nikad boljeg provoda.....svaka noc gitare na plazi.....zacugo se s murijom......pjani mi, oni meni majku balijsku....kontaju ne znam za sebe.....ja njima naravno objasnim da jeste medvjed bukvu, al smo i mi njima mamu.......sega zezancija....jeftin smjestaj, jeftina a dobra slatka domaca vina...hvataju ko luda.....extra "trebe" ove nase papanke, svasta se fino moze u druzenju desiti.....naravno, neizostavna pineta......gdje sam dvije noci bio unutra, a svaku narednu na nekakvom molu ispod cugo.....ma haos haosa......opet zene dostupne......imali smo ludu srecu......dosao s "odmora" pet dana spavao, skoro u komadu:D
2010: Makarska - Buba beach, Deep, Bebic, Marineta, Petar pan...etc:D
najsvjezije sjecanje...sam s drugom otisao...smjestaj nas zaklao, buba sa pivama isto....kapaciteti, na veliku zalost![]()
nikad vise nasih divljakusa u zivotu vidio nisam.....olicenje morala, dole ko pusteno s lanca.....zovu na nocno kupanje iz vode, al pod uslovom da go udjes.....kao sto su i one (fakat jesu)....derneci do zore, svaka zora se u moru docekivala (fasovao upalu pluca zbog jedne odavde........puhalo zadnju noc) odlican provod u diskotekama, svega se covjek nagleda...od glavatih hercegovaca, do bogatih dalmosa....ferarija, porsea, mercedesa....vise se i ne okreces.....ne mora se otici u neki klub da bi dobro bilo....haos i na rivi i na plazama, gdje god s eorkenes, sve je podredjeno provodu.....mozda smo slucajno nalijetali na tako....ali ne okupah s eposteno u MA.....
sto se cijena tice......jesu neopravdano skupi...mada ja i nisam bas tip ono na moru daj mi nektarina, grozdja......ja sam vise za varijantu....piva - piva - piva - piva - jelo - piva - zesca - zesca - jelo ( u to i otkuca 5 popodne pa s ekonta gdje ce se navece hahahaha).....
da sumiram....iduce ljeto ce crna gora da padne.......ovo ljeto nigdje ne mogu jer nemam slobodnih dana.....ali zato iduce........
Dajte neki kontakt broj za smještajAMD wrote:Pročitao ovaj post i otišao u Sutomore(nikad prije čuo za mjesto....). Bilo za 10. Vidimo se u isto vrijeme iduće godine Sutomoreala7 wrote:Bio sa drustvom i svima preporucujem Sutomore (Crna Gora)..tazmaniaBAN4 wrote:Jel ko bio u Sutomoru? Kako je?
Smjestaj nasli za 7€+1€ za boravisnu taksu = 8€/noc ... Klima,TV, 4 kreveta, odlicno kupatilo,kuhinja,trpezarija..
1€ , 1,5€ tocena piva , 2€ flasirana piva i sokovi.. plaza je vrh 2€ suncobran .. afterbeach party svaki dan u Cuba Libre.. 3,4 diskoteke postoje za raju koja zeli duzi provod poslije 02:00h.. Rockin' Chair Club je odlicno mjesto za provod do 02:00h,muzika uzivo (domaca pop rock,strana,narodna).. Malibu Club je za raju koja je u fazonu narodnjaka,turbo folka..
picite na more
Svaka čast za preporuku
KID wrote:Sva sreća pa ove godine ne odoh ponovo u Bašku Vodu.... Produžili smo nekih 15-tak minuta do Tučepa..i mogu da Vam kažem (oduševljen sam)... plaže su za 10 (deset).. ma nema šanse da se poredi sa Baškom Vodom.. u kojoj sam ljetovao zadnjih 5 godina (ko kakav moron).... Sve naj za Tučepe... možeš naći apartman na samoj plaži.. jedini problem što moraš poraniti u 6 sati da bi zauzeo mjesto na plaži.... i kad smo završili sa svojim odmorom, ajde rekoh da svratimo do "Baške"... i kad smo svratili... još više smo se razočarali... Baška je postala prava rupa.. Plaže su katastrofa... onoliko veliko kamenje na plaži i u moru... kao da se kupaš na Bosni
... ma grozno... Ako BogDa, sljedeće godine ponovo u Tučepe...
Placas ekolosku taksu pri ulazu u CG 10 e i boravisnu taksu 0,80 e po danu u mjestu gdje budes boravio.Sto se tice situacije jaran mi je trenutno u CG, cijene smjestaja su nesto nize,inace kaze da je prelijepo(blago njemu),toliko....Astrix wrote:Jel ko u skorije vrijeme bio u CG, kakva je situacija sad pred kraj sezone? Konkretno me zanima Dobra Voda, ako je ko bio da mi prenese svoja iskustva, a moze i Bar i Sutomore. Planiram ici prvi vikend poslije ramazana ili odma sljedeci vikend. Koliko sam razumio placam taxu 10 eu na granici, a zanima me gdje se to trebam prijaviti, inace necu biti puno samo preko vikenda otici...
Sve sugestije su dobrodosle
ako iz trebinja odeš preko kupara pa u CG, onda nemaš ta 3 eura, dakle dvije varijanteMiss D wrote:Evo da i ja potvrdim,
10EUR ekoloska taxa i 3EUR smo mi placali nesto ala putarina, stavec![]()
I put preko Mostar-Stolac-Trebinje je super, nema guzve, cesta dobra, pici samo tako![]()
doduse ne preporucujem ako ides sam, jer je pustahija ziva