kod mene i ovo ljetovanje rascjepkano bilo, kao i prosle, 3 puta bila na moru. najduze u makarskoj bili-uzas
sljedece godine na Krk i u Jadranovo. vec bih sad krenula i sve bih dala da tek sad pocinje ljeto.
vala baš, a čitam svakakvih glupostiRaigor Stonehoof wrote:vecu glupost odavno ne procitah![]()
Porediti plaže HR i CG....ne budi smiješanNjanjavi wrote:Ne planirah nidje ove godine, al se eto desilo da zavrsih u crnoj gori.
Ne planiram kuci bome jos, lijepo mi.
Plaze super, narod gotiva, od herceg novog, preko kotora, do budve, plazica malih sijaset.
Stari grad kotor savrsenstvo, mada more nije cemu u kotoru zbog brodogradilista.
Sve u svemu crna gora po svemu dominira naspram hrvatske, po mentalitetu, po pristupacnosti i cjenama a vala i po plazama.
Hrvatska ce me vidjet odsad samo u tranzitu, fuck them i njihovo navikano more
Do 20. sept. vrlo toplo, onda fajront.sheilak wrote: hoce li jos biti toplo na moru u toku septembra? zna li iko? planira li neko jos ici?
super onda.Banksy wrote:Do 20. sept. vrlo toplo, onda fajront.sheilak wrote: hoce li jos biti toplo na moru u toku septembra? zna li iko? planira li neko jos ici?