Kod nas si imao all inclusive pica pored bazena - ali ima da ti odletis do bara i uzmes si, nece ti donijeti.beka_mo wrote:Ok hvala. To za restoran znam da je tajmirano. Nego za pice,je li moze na terasi uz bazen All inclusive ili i to placas. Ma istrazit cu sve da se ne zeznem.Op3r4t0r wrote:Ja koliko znam u all inclusive opciji nazalost nigdje ne mozes jesti kad ti hoces, ja sam ove godine bio u turskoj, alanya, bili smo u all inclusive i u to je spadalo pice od ujutro do 11 sati navece, za jelo su se znali tacni termini, dorucak je bio od pola 7:30 do 10 sati, rucak od 12:30-14:00 i vecera od 19:00-21:00, nakon 9 sati navece nema vise jela, s tim da im mnogo prodavnica radi 24 sata dnevno tako da ako se izgladni ima se gdje kupiti.
Sto se tice hrane, ona je prilicno raznovrsna, bar je kod mene bila, tako da ne vjerujem da djeca nece moci jesti ili da im se bar nesto od ponudjenog nece svidjeti
Malo off topic - ovo je za Egipat - bile mi drugarice u Macadia Bay u nekom super hotelu, sve AI, cak je bilo lezaljke/stolice u bazenu, konobari to donose pice koje hoces a mislim da rekose da je bio i rostilj pored bazena tako da hrane i pica nije falilo!