Ljeto u Grckoj???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mdlux

#1 Ljeto u Grckoj???!!!

Post by mdlux »

Nisam znao da li je mjesto ovoj temi u ovom dijelu foruma, ali cu je svakako postaviti...

Ukratko, odluka za ovogodisnje ljetovanje je pala na Grcku, odnosno na neki od grckih otoka. Pa bih zato zamolio ako neko ima iskustva sa grckim otocima, da mi preporuci neki od otoka (Krf, Krit, Rodos, Santorini, Kefalonija...), kakva su iskustva, smjestaj, koja je agencija bila u pitanju, itd.

HVALA unaprijed :)
Kraljica_Suza

#2 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by Kraljica_Suza »

ako ces me povesti, sve cu ti reci :D
Baltazar_khan

#3 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by Baltazar_khan »

A sve se nema para :oops:
mdlux

#4 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by mdlux »

pa zar niko nema nikakvih iskustava po pitanju grckih otoka... :( ja se ponadao nekoj pomoci... :)
zimzelen

#5 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by zimzelen »

mdlux wrote:Nisam znao da li je mjesto ovoj temi u ovom dijelu foruma, ali cu je svakako postaviti...

Ukratko, odluka za ovogodisnje ljetovanje je pala na Grcku, odnosno na neki od grckih otoka. Pa bih zato zamolio ako neko ima iskustva sa grckim otocima, da mi preporuci neki od otoka (Krf, Krit, Rodos, Santorini, Kefalonija...), kakva su iskustva, smjestaj, koja je agencija bila u pitanju, itd.

HVALA unaprijed :)
Kreta je lijepa, posebno za one koji nisu dosli da se 'gusteraju' na suncu. Prelijepi gradovi:Hania, Rethymno, Iraklio, Iriepetra, Agios Nikolaos i ljubazni ljudi. Ne mozes to porediti s Karanrskim otocima, ni po infrastrukturi ni uredjenim plazama, setalistima ali je lijepo i ima se sta vidjeti.
Ima i dosta nasih Srbijanaca, ljubaznih mladih ljudi, koji su tu davno pobjegli od Milosevicevih ratova. Uglavnom, mi se nismo pokajali.
x generation

#6 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by x generation »

Konkretno sto trazis,sto te interesira i sl. ja cu ti pomoci...kako zelis da ides auto-brod,avion...
HAVANA

#7 Re: Ljeto u Grckoj???!!!

Post by HAVANA »

Rodos. :thumbup:
Post Reply