LJETNA SKOLA...
-
ammyP
#1 LJETNA SKOLA...
PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: LJETNA SKOLA...
WTF?ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
-
ammyP
#3 Re: LJETNA SKOLA...
STUDENT SAM FAX-A NA SAOBRACAJU...I ZANIMA ME JEL IMA NEKO TACNU INFORMACIJU O LJETNOJ SKOLI
ZABRLJALA SAM PRVI SEMESTAR
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#4 Re: LJETNA SKOLA...
E, pa tako, objasniammyP wrote:STUDENT SAM FAX-A NA SAOBRACAJU...I ZANIMA ME JEL IMA NEKO TACNU INFORMACIJU O LJETNOJ SKOLI
- stachu
#5 Re: LJETNA SKOLA...
E jesi izabrala fax... 
-
Pera Trta
#6 Re: LJETNA SKOLA...
Ne prisjedaj curi na muku. Vidiš da je zabrljalastachu wrote:E jesi izabrala fax...
- stachu
#7 Re: LJETNA SKOLA...
Evo sutim, ni jedne vise! 
@ammyP, najbolje odes u ponedjeljak na studentsku i pitas tetu Mirsadu!
-
ammyP
#8 Re: LJETNA SKOLA...
stachu wrote:Evo sutim, ni jedne vise!
-
Pera Trta
#9 Re: LJETNA SKOLA...
Uffff, što nisam onaj karanana...

- stachu
#10 Re: LJETNA SKOLA...
-
Pera Trta
#11 Re: LJETNA SKOLA...
Ma ako ga znaš, sve ti je jasnostachu wrote:![]()
Sto ba....
- stachu
#12 Re: LJETNA SKOLA...
Znam, zato i pitam! 
- stachu
#13 Re: LJETNA SKOLA...
A evo priupitaj i ovdje: http://www.fsk-studenti.tk/
- hidrant
#14 Re: LJETNA SKOLA...
Evo moze l' nesto u stilu velikog karanane?Pera Trta wrote:Ma ako ga znaš, sve ti je jasnostachu wrote:![]()
Sto ba....
Cao,ammyP!
Sta mai? Iz cega si zaribala? Mogli bi malo zajedno da ucimo? Ako si za ...........
Znam da nije to to, ali trudim se.
Karanana je veliki mag i tesko je biti na njegovom nivou.
Kako ti se cini?
- stachu
#15 Re: LJETNA SKOLA...
-
ammyP
#16 Re: LJETNA SKOLA...
hidrant wrote:Evo moze l' nesto u stilu velikog karanane?Pera Trta wrote:Ma ako ga znaš, sve ti je jasnostachu wrote:![]()
Sto ba....
Cao,ammyP!
Sta mai? Iz cega si zaribala? Mogli bi malo zajedno da ucimo? Ako si za ...........![]()
Znam da nije to to, ali trudim se.
Karanana je veliki mag i tesko je biti na njegovom nivou.
Kako ti se cini?
previse sam zeznula stvar,fakat
- Daphna
#17 Re: LJETNA SKOLA...
Nisam karanana, ali mogu li i ja ovdje naći nekoga da mi pomogne? Zaribala i ja
Jo al' zachatavate
Jo al' zachatavate
-
MmeDeLafayette
#18 Re: LJETNA SKOLA...
raspitaj se ti dobro je li mozes prije ljetne skole to da ocistis...ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
jer kod nas na faksu su za zimski semestar dali sad rok (meščini od srijede pocinje) da ociste bez placanja te ispite
da bi mogli na julski rok da ociste ljetni semestar tako da ne budu u zaostatku ili ne budu morali prenositi ispite
puno srece
- Daphna
#19 Re: LJETNA SKOLA...
MmeDeLafayette wrote:raspitaj se ti dobro je li mozes prije ljetne skole to da ocistis...ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
jer kod nas na faksu su za zimski semestar dali sad rok (meščini od srijede pocinje) da ociste bez placanja te ispite
da bi mogli na julski rok da ociste ljetni semestar tako da ne budu u zaostatku ili ne budu morali prenositi ispite
puno srece
Čitajući ovo ja zahvaljujem Bogu što moj faks još uvijek radi po starom sistemu
-
MmeDeLafayette
#20 Re: LJETNA SKOLA...
I nas su daphna moja draga trzali za bolonju da se ne moze prenijeti nijedan ispit iz semestra u semestar, da ne smijesDaphna wrote:MmeDeLafayette wrote:raspitaj se ti dobro je li mozes prije ljetne skole to da ocistis...ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
puno srece![]()
Čitajući ovo ja zahvaljujem Bogu što moj faks još uvijek radi po starom sistemu
imati vishe od tri izostanka sa P/V ako si redovan itd. u biti to su samo price, ispite su uveliko prenosili i na predavanja nedolazili
pa opet vecina zavrsila i dobila potpise
doduse, neke stvari jesu nekako highschool-like* ali se ne bunim
- Amazonka27
#21 Re: LJETNA SKOLA...
koji je fakultet kod tebe u pitanju? ja zbog zimskosemestralnih predmeta moram cekati januar da diplomiram...kad bi to bilo ja bi diplomirala sad u julu...covjeceeeeeeeeMmeDeLafayette wrote:raspitaj se ti dobro je li mozes prije ljetne skole to da ocistis...ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
puno srece
-
MmeDeLafayette
#22 Re: LJETNA SKOLA...
Filozofski Fakultet odsjek za Romansku filologijuAmazonka27 wrote:koji je fakultet kod tebe u pitanju? ja zbog zimskosemestralnih predmeta moram cekati januar da diplomiram...kad bi to bilo ja bi diplomirala sad u julu...covjeceeeeeeeeMmeDeLafayette wrote:raspitaj se ti dobro je li mozes prije ljetne skole to da ocistis...ammyP wrote:PISITE,.KAD POCINJE LJETNA SKOLA...KOLIKO DUGO TRAJE...OVE GODINE KOLIKO CE DA NAS KOSTA JEDAN PREDMET
puno srece
ali znam dobro da je OKLEBEŠENo na svakom odjseku da se zimski predmeti polazu od 17.-25.06.09 to fkt znam 100%
- Amazonka27
#23 Re: LJETNA SKOLA...
u klinac krasni
samo kod nas na ekonomiji imas jedan rok (janurar/jun) i popravni (feb/jul) nema polaganja zimskih i ljetnom i obratno...na ljetnoj mozemo uzeti 2 komada po cijeni od 200 po jednom...a ja imam 3 predmeta
prije januara nista...
-
MmeDeLafayette
#24 Re: LJETNA SKOLA...
upoznata sam sa situacijom na ekonomijiAmazonka27 wrote:u klinac krasnisamo kod nas na ekonomiji imas jedan rok (janurar/jun) i popravni (feb/jul) nema polaganja zimskih i ljetnom i obratno...na ljetnoj mozemo uzeti 2 komada po cijeni od 200 po jednom...a ja imam 3 predmeta
prije januara nista...
jak fakultet i dobar ali samo ta dva roka bezveze
doduse, kod nas su uveliko nekakve peticije pisali, ja se sjecam da mi je stalno jedna bula dolazila da joj dam autograme e sad, jel do toga
ili ne nisam sigurna
ili je na maticnom odsjeku dekana (anglistici prenaupahnoj)
PS
Bio je jos jedan spocetka maja za zimski semestar ovo je drugi vanredni :S
- Amazonka27
#25 Re: LJETNA SKOLA...
joj nemoj vise pls...rasplakaces me...svi imaju septembarski samo na ekonomiji nema....jos to u maju
mene je zeznulo to sto sam racunala da ce jedan predmet biti u ljetnom semestru (da ga uzmem kao koliziju) a ostala dva u ljetnoj i da zavrsim sa studiranjem....medjutim, ove godine ukinuli da se taj predmet moze uzeti kao kolizija...i eto...produzih bezze do januara...
mene je zeznulo to sto sam racunala da ce jedan predmet biti u ljetnom semestru (da ga uzmem kao koliziju) a ostala dva u ljetnoj i da zavrsim sa studiranjem....medjutim, ove godine ukinuli da se taj predmet moze uzeti kao kolizija...i eto...produzih bezze do januara...