ljetna skola 2010

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

dharma

#51 Re: ljetna skola 2010

Post by dharma »

veljaca wrote:
dharma wrote:

Tako sam ja cula, a sad da li je 100% tacno stvarno ne znam. Ako su mene slagali, onda sam i ja ovdje slagala :D
Nista licno, nego samo radi principa:

Prenijeti neku informaciju, a ne pokusati je provjeriti, nije bas preporucljivo. Iole onaj koji zele da ga se smatra kompetentnim - prvo provjeri istinitost onoga sto on kaze ili napise ....

Nista licno, nego samo radi principa.

:sax:
Hvala na kritici, i u pravu si :sad:
doticna

#52 Re: ljetna skola 2010

Post by doticna »

Ja kako sam čula još uvijek je Kasim profesor, samo sada predaje na engleskom redovnim studentima, ali i dalje objašnjava Mikro na primjerima sexa. :D
dharma

#53 Re: ljetna skola 2010

Post by dharma »

doticna wrote:Ja kako sam čula još uvijek je Kasim profesor, samo sada predaje na engleskom redovnim studentima, ali i dalje objašnjava Mikro na primjerima sexa. :D
Tatic je ipak jos uvijek profesor, a Avdic ass, a to za primjere mislim da nikad nece izbaciti, ali eto, ako nista, bilo je zanimljvih pricica.

Izvinjavam se ovim iz inostranstva koji idu na ljetnu skolu sto ih prepadoh. Isti je ass kao i prosle godine pa valjda vaze iste informacije koje ste prikupili. Puno vam srece na ispitima, da svi polozite, i jos jednom " IZVINITE" :sad:
doticna

#54 Re: ljetna skola 2010

Post by doticna »

Mislim da se nemaš na čemu toliko izvinjavati, u principu Avdić i jeste profesor, jer Profesor ne zna ni kako izgledaju ispiti, ne zna niti da postoje seminarski radovi i tome slično. Ipak je Avdić tu glavni faktor.
A što se tiče Kasimovih predavanja, ona jesu zanimljiva, fina, duhovita i korisna općenito, ali za nekoga ko ima viška slobodnog vremena, a ne za nekoga ko treba predavanja za pripremu ispita. ;-)
Joey Tribbiani

#55 Re: ljetna skola 2010

Post by Joey Tribbiani »

doticna wrote:Mislim da se nemaš na čemu toliko izvinjavati, u principu Avdić i jeste profesor, jer Profesor ne zna ni kako izgledaju ispiti, ne zna niti da postoje seminarski radovi i tome slično. Ipak je Avdić tu glavni faktor.
A što se tiče Kasimovih predavanja, ona jesu zanimljiva, fina, duhovita i korisna općenito, ali za nekoga ko ima viška slobodnog vremena, a ne za nekoga ko treba predavanja za pripremu ispita. ;-)
:thumbup: ...dino merlin, trebe, sex, gitarica...sve to fino zvuci i odmori čovjeka za raliku od nekhi drugih...ali zato ide 5 kad izadju rezultati. I do mene je jednim dijelom :cry:

Šta sad ovo znači? Bilo je price medju rajom... a sad ima i obavjestenje

http://www.efsa.unsa.ba/ef/dokumenti/Ro ... 009-10.pdf

septembarski rok??? imam pored ljetne, jos jedan ispit koji sam htio prenijet. Mogo bih njega zaganjat :-D
marketleader

#56 Re: ljetna skola 2010

Post by marketleader »

Joey Tribbiani wrote:
doticna wrote:Mislim da se nemaš na čemu toliko izvinjavati, u principu Avdić i jeste profesor, jer Profesor ne zna ni kako izgledaju ispiti, ne zna niti da postoje seminarski radovi i tome slično. Ipak je Avdić tu glavni faktor.
:thumbup: ...dino merlin, trebe, sex, gitarica...sve to fino zvuci i odmori čovjeka za raliku od nekhi drugih...ali zato ide 5 kad izadju rezultati. I do mene je jednim dijelom :cry:

Šta sad ovo znači? Bilo je price medju rajom... a sad ima i obavjestenje

http://www.efsa.unsa.ba/ef/dokumenti/Ro ... 009-10.pdf

septembarski rok??? imam pored ljetne, jos jedan ispit koji sam htio prenijet. Mogo bih njega zaganjat :-D
Ovo je za studente koji su upisala 2009.godine...pise za studente po bolonji 09/10.
doticna

#57 Re: ljetna skola 2010

Post by doticna »

Piše za studente koji studiraju po 09/10, a ne koji su upisali 2009.
Karmen86

#58 Re: ljetna skola 2010

Post by Karmen86 »

Ja mislim da se tu misli na školsku godinu 09/10, mislim ne mozes jednoj bagri dat septembarski, a drugoj ne dat, nema to smisla, svim bolonjcima je odobren septembarski, samo koliko ce nas sad to oguliti para, to je pitanje...
smoki_choko

#59 Re: ljetna skola 2010

Post by smoki_choko »

Karmen86 wrote:Ja mislim da se tu misli na školsku godinu 09/10, mislim ne mozes jednoj bagri dat septembarski, a drugoj ne dat, nema to smisla, svim bolonjcima je odobren septembarski, samo koliko ce nas sad to oguliti para, to je pitanje...
sto ce te guliti, nije to ljetna da te gule. to ti je rok u sklopu upisa u skolsku 09/10. ko i junski i popravni julski
Karmen86

#60 Re: ljetna skola 2010

Post by Karmen86 »

smoki_choko wrote:
Karmen86 wrote:Ja mislim da se tu misli na školsku godinu 09/10, mislim ne mozes jednoj bagri dat septembarski, a drugoj ne dat, nema to smisla, svim bolonjcima je odobren septembarski, samo koliko ce nas sad to oguliti para, to je pitanje...
sto ce te guliti, nije to ljetna da te gule. to ti je u sklopu upisa u skolsku 09/10
Ne kontam, samo za ove sto su upisali 09/10, tj. za one koji su prva godina ili...???
p.s. kakva je ekonomija, ne bi me cudilo da gule i ovdje
smoki_choko

#61 Re: ljetna skola 2010

Post by smoki_choko »

Karmen86 wrote:
smoki_choko wrote:
sto ce te guliti, nije to ljetna da te gule. to ti je u sklopu upisa u skolsku 09/10
Ne kontam, samo za ove sto su upisali 09/10, tj. za one koji su prva godina ili...???
p.s. kakva je ekonomija, ne bi me cudilo da gule i ovdje
pa ako si upisala prvu, drugu ili trecu godinu ili obnovila iste na ekonomiji u okviru skolske 09/10
valjda je tako, nikako drugacije ne bi smjelo biti. kao i to da nam naplate jos.
Karmen86

#62 Re: ljetna skola 2010

Post by Karmen86 »

Ja sam pronasla dopune i izmjene zakona i piše da umjesto ljetne škole imamo dodatni septembarski rok, što se opet svodi na jedan rok, što mi je isto jer čisto sumnjam da će vraćati novac.
Ima li iko informaciju iz prve ruke, tipa demonstrator, neko mu radi na faxu i slicno...
smoki_choko

#63 Re: ljetna skola 2010

Post by smoki_choko »

Karmen86 wrote:Ja sam pronasla dopune i izmjene zakona i piše da umjesto ljetne škole imamo dodatni septembarski rok, što se opet svodi na jedan rok, što mi je isto jer čisto sumnjam da će vraćati novac.
Ima li iko informaciju iz prve ruke, tipa demonstrator, neko mu radi na faxu i slicno...
ja cu ici sutra na fax i pitati u studentskoj sluzbi. valjda ce oni znati najbolje
pa cu prenijeti sta ce mi reci
Joey Tribbiani

#64 Re: ljetna skola 2010

Post by Joey Tribbiani »

smoki imas pp... mozes odgovoriti i ovdje da svi znamo :-D
Post Reply