Vratimo se na serije. citiram ""Ponos", kostimirana priča o ljubavi i osveti čija se radnja odvija u Italiji početkom 20. vijeka". Au majko pa zar ima iko kome je ovo privlacno , no dobro 'ajde ima ali zar su oni u vecini pa je ovo udarna vijest za ljetnu shemu drzavne televizije??
Dalje, opet citiram "povratkom hit serije sa kraja 80-tih godina" OMG!. Sreca pa se serija vrti u pola dva kad sam zauzet drugim stvarima ali mi je zao one djecice sto je zavrsila skolu pa se krmeljavih ociju postave pred tv i ugledaju to. Nije ni cudo sto nam je droga uzela djecu
Ah i da poslije te urnebesne 80te dolazi "sjajna drama/komedija "That's life" koja je cak "uspjela" da se vrti vani dvije sezone . Moram li govoriti da je i ona iz proslog stoljeca?
Kao zagrizeni treky nije fer da sad hvalospjeve dajem galactici i stazama. Samo palac gore za odabir.. al fakat
A onda "prime time" na ftvu "Zamka za zlocin" Zamka za sta , mozda za glupane koji misle da imaju neku super hit seriju u devet navece u svojoj kutiji. Serija se zove Dragnet i nema vise od dvije sezone tj propala je . Sto me bas cudi za serije koje mogu vidjeti na ftvu. Drkadjije morat cu vas razocarat Eva glumi samo u tri epizode...
E stvarno mi je mrsko dalje pisat o blamazi sa Twin Peaksom a ovaj fusheraj od sheme na kraju samo za sebe govori "noćni programi petkom, subotom i nedjeljom biće rezervisani za seriju "Dobro protiv Zla"." Ovo je neki spin off na Bakirovih 60 minuta?
Kod mene, hvala Bogu na torrentima, vikendom ce biti rezervisani Heroji i Prison Break a ftv ce mi sluziti samo za teletext da vidim jesam li sta pogodio na bwinu...