Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:10.000 volontera. Kažu na HTV-u da su po cijele dane ti ljudi stajali po garažama, restoranima, podzemnoj željeznici, borilištima, ulicama... Pa koga bi kod nas natjerao da bez marke-dinara čami 10 sati na ulici i objašnjava kojekakvim strancima kako najbliže doći do Greenwcih Arene.
Pa imali smo slicnu situaciju 84-e, pa smo svi skupa bili bolji nego ikada i nego ikada cemo više biti
ovaj ovde narod kada se osjeti važnim mjenja se za 360 stepeni
It_is_a_Leclerc wrote:10.000 volontera. Kažu na HTV-u da su po cijele dane ti ljudi stajali po garažama, restoranima, podzemnoj željeznici, borilištima, ulicama... Pa koga bi kod nas natjerao da bez marke-dinara čami 10 sati na ulici i objašnjava kojekakvim strancima kako najbliže doći do Greenwcih Arene.
Pa imali smo slicnu situaciju 84-e, pa smo svi skupa bili bolji nego ikada i nego ikada cemo više biti
ovaj ovde narod kada se osjeti važnim mjenja se za 360 stepeni
Puni krug i opet dodje na isto
Odlicno zatvaranje bas sam se nauzivao kao i na otvaranju
Olimpijada bas proleti za cas, ali bilo je odlicno
OI treba da traju 3 sedmice. Premalo je samo dvije jer ne moze covjek sve da pohvata koliko se dobrih dogadjaja desi u tako kratkom vremenu. Npr. juce zadnjeg dana skoro u isto vrijeme pocinju finala u odbojci, kosarci, rukometu i vaterpolu. Zamislite da jedna zemlja ucestvuje u sva ta cetri finala koji bi to cirkus bio. Po meni je to prenatrpano i mislim da sportisti trebaju imati vise slobodnih dana, prebrzo se sve desava.
svaka cast ljudima, pogotovo ona tekma u 1/4 finalu kada su zabili u zadnjoj sekundi sedmerac za pobjedu i otvorili put ka medalji. Gledao sam sinoc docek i bezbroj puta se zapitao kako bi reagirao kada bi npr Dzeko pucao penal za pobjedu na SP ili Teletović slobodno za polufinale OI
Pitao sam se i ja ali ako se ne varam fulali su hejbet muzickih zvijezda. Nisam siguran da li je bio Deep Purple na otvaranju, na zatvaranju ga nije bio, isto tako Whitesnake, Rainbow, gdje je Sir Elton John... nastavite niz