Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Emilly5 wrote:Svaka cast svakom ko ovaj maraton istrci za 2 dana. Mene sve boli gledajuci ih.
Jos kako Erba Tiki Gelana istrca zadnjih 800 m.
Respekt!
Svaka čast stvarno. Žena je zaslužila,još kiša i sve. Al komentator s Lucijom je pretjerao. 86 Mjesto :/ ugasila sam tv! Znam da ce sestre Williams osvojiti zlato. Respect
Jel se neko razumije u ova bicikla sto kruze po ovoj sali ko budale Kako ovo ide ? Dodje na prvo mjesto i pomjeri se da ne bude prvi Maloprije neki bio ispred grupe jedno pola kruga i sacekao ostale da ne bude ispred svih
Bubalo1 wrote:Jel se neko razumije u ova bicikla sto kruze po ovoj sali ko budale Kako ovo ide ? Dodje na prvo mjesto i pomjeri se da ne bude prvi Maloprije neki bio ispred grupe jedno pola kruga i sacekao ostale da ne bude ispred svih
to ti je "biciklistička utrka na 400 metara s merhametlukom"
Bubalo1 wrote:Jel se neko razumije u ova bicikla sto kruze po ovoj sali ko budale Kako ovo ide ? Dodje na prvo mjesto i pomjeri se da ne bude prvi Maloprije neki bio ispred grupe jedno pola kruga i sacekao ostale da ne bude ispred svih
Jel to ono kad su svi na stazi iz iste reprezentacije... Ako nije, onda ne znam... Inače taj biciklizam u sali mi je daleko najdosadniji sport na Olimpijadi
Jel to ono kad su svi na stazi iz iste reprezentacije... Ako nije, onda ne znam... Inače taj biciklizam u sali mi je daleko najdosadniji sport na Olimpijadi
Znam da ima ono dvije reprezentacije jedna sa ove jedna sa one strane i trkaju se po vremenu .. Ali ovo danas bas nisam skontao .. znam da je bilo 30 laps to go a samo u krug kruze .. gore od Nascara
Haha, ali pogledaj im stadion gdje se održaje atletika. Samo pogledaj reflektore. VB, poznato leglo tajne organizacije . Neki ne žele priznati, no evidentno da je tako.