Raspored takmicenja u razlicitim sportovima

Mene licno privalci tenis, plivanje, kajak na divlji vodi, vaterpol te atletika ...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

AlenKurt wrote:Olimpijada ili Olimpijske igre?
AlenKurt wrote:Očekujem da neko iz grada u kojem su održane Igre ipak zna razlikovati te pojmove.
Olimpijada je naziv za četverogodišnji period između dvije Olimpijske igre.
Kuvet wrote:Ako su olimpijske igre u Londonu, sto se fudbalske utakmice igraju u Manchesteru, Newcastleu
uvijek se fudbal igra u drugim gradovima, ne znam zasto je tako, pogotovo kad covjek skonta koliko u samom Londonu ima fudbalskih stadionaKuvet wrote:Ako su olimpijske igre u Londonu, sto se fudbalske utakmice igraju u Manchesteru, Newcastleu
Trebalo bi vise prikazivati sinkronizovani aerobik u vodi ili kako se vec ono zovecyprus wrote:Mene ono plivanje ubi u pojam... Nije mi jasno šta će im onoliko disciplina, i zašto se baš svaka mora prikazivat direktno na TV-u... Haman, pola olimpijskog programa bude plivanje...
Ne, imaju otkaza kao u prichi.Romanista 101% wrote:jel Ameri dolaze u punom sastavu? (basket)
Atletika, dizanje tegova to je to barem za menemuhafuca wrote:Hoce li bit' sta zanimljivo na ovim olimpijskim igrama
da je vrijedno pratiti?
bolje jedrenje da prenose ili gadjanje malokalibarskom puskomcyprus wrote:Mene ono plivanje ubi u pojam... Nije mi jasno šta će im onoliko disciplina, i zašto se baš svaka mora prikazivat direktno na TV-u... Haman, pola olimpijskog programa bude plivanje...
Pa svašta pomalo... Meni je bezveze da jedan čovjek može osvojiti 8 medalja u principu za ISTU vještinu... Što neki teniser ne može osvojiti 8 medalja?Admir_1984 wrote:bolje jedrenje da prenose ili gadjanje malokalibarskom puskomcyprus wrote:Mene ono plivanje ubi u pojam... Nije mi jasno šta će im onoliko disciplina, i zašto se baš svaka mora prikazivat direktno na TV-u... Haman, pola olimpijskog programa bude plivanje...
ispade i makedonija. dominikanci idu daljehypko_nurko wrote:nigerija izbacila grcku u kosarkaskim kvalifikacijama sa olimpijske igre