Ja stvarno volim fudbal i radujem se pocetku prvenstva kada ce nabolja momcada igrati i pruziti svima nama pravi fudbal.
Inace vrijedi preedrasuda da je fudbal samo za muskarce,zato dokazimo i suprotno,budimo jaci navijaci od njih
Moderators: Charuga, Tomahawk11
naravno da cemo se drzati samo EURA 2008 I FUDBALA...lol...hajmo djevojke Vase prognoze,da li cete gledati utakmice..........delightful wrote:eh da, da ne zaboravim - drzite se fudbala - hvala
nisu brazilke vec njemice kolko ja znammax_power wrote:Nedavno je bilo svjetsko prvenstvo u fudbalu za zene, i pogledao sam par utakmica.![]()
Cini mi se da su brazilke osvojile, nisam siguran..
Fudbal normalno nije samo za muskarce ali zene bi trebalo malo vise podrzati zenski fudbal jer cesto igraju pred potpuno praznim tribinama. Malo ko uopste zna ko je sampion BiH u zenskom fudbalu? U svijetu popularnost zenskog fudbala pravo raste u zadnje vrijeme.
ehh moguce, sad kad razmislim mislim da si u pravu. samo znam da sam ja navijao za brazilkeand1medjed wrote:nisu brazilke vec njemice kolko ja znammax_power wrote:Nedavno je bilo svjetsko prvenstvo u fudbalu za zene, i pogledao sam par utakmica.![]()
Cini mi se da su brazilke osvojile, nisam siguran..
Fudbal normalno nije samo za muskarce ali zene bi trebalo malo vise podrzati zenski fudbal jer cesto igraju pred potpuno praznim tribinama. Malo ko uopste zna ko je sampion BiH u zenskom fudbalu? U svijetu popularnost zenskog fudbala pravo raste u zadnje vrijeme.

nema ti druge nego da i ti pocnes pratiti utakmicecicana wrote:jako sam tuzna sto je EP
mjesec dana bicu u drugom planu i nemam vise nista za reci
cicana wrote:jako sam tuzna sto je EP
mjesec dana bicu u drugom planu i nemam vise nista za reci
Evo mene ne interesuje fudbalcicana wrote:hvala johny![]()
ma i ja mislim da necu biti zanemarena, ali cinjenica je da se sada svaki dogadjaj planira u zavisnosti od toga kada je neka utakmica
Lijepo vama, lijepo nama... Mogli bismo cesce ovako?Meyrem wrote:Bilo bi fantasticno kada bi Europsko prvenstvo trajalo 365 dana u godini![]()
Svaki dan iza 5 sati poslijepodne odlazi muska ekipa svojim poslom,
zbrinuti su pivom i chipsom, a njihovi "poslovi", diskusije, analize,
muhabet, palamudjenje ... zna potrajati i do iza ponoci, sto znaci da
se cure konacno mogu posvetiti sebi i svojim prijateljicama![]()
Dakle, shopping do iznemoglosti, kafenisanje i vecerice sa prijateljicama,
fitness, spa, sauna, kino ... upravo igra "Sex and the city" ... puno
vremena za uzivanje![]()
ah ljepote
pa kako ovako gnjevan komentar prije ne osvanuolduser wrote:cetvrti dan i vec mi je zenski rod poso ic na zivce...
kad mi zensko spomene euro izaspem se...znaci 2 godine sere protiv fudbala, boli je K za fudbal, i dodje SP il EP i onda kao da bi bila IN podje pratit, pokazivat kao neku zanimaciju za taj fudbal, nazor ispitivat i davat kao neke strucne komentare...sjede u kafic, zauzme mjesto jer je njoj kao tolko sad bitna utakmica, bleji ko ovca u onaj moderni televizor![]()
vristi, skace ko da joj babo tamo igra u PM..ispoljava 'lazne' emocije![]()
il tipa komentari - jao, ronaldo je sinoc odlicno odigro![]()
il potpisi na msn.u EURO
![]()
svaka cast pojedinim curama koje prate fudbal i kad nije EP/SP, znam da ih ima i ovo se ne odnosi na njih..zivciraju me krave koje to prate samo zbog toga sto se o tome prica
a da se ne govori o kojekakvim sponzorusama koje su otisle na EP da budu vidjene
tebi pozdrav ko kucakaranana wrote:a vidi debele. pa gdje si ti! a ja bas neki dan pitam na jednoj temi gdje je debela.
ne znam nijednu zenu koja tuguje dok pegla karticemax_power wrote: Lijepo vama, lijepo nama... Mogli bismo cesce ovako?![]()
Samo ja mislim da vi nemozete dugo bez nas muskaraca, mozda vam je dobro prva dva dana a vec treci cete poceti tugovati![]()
debelaaaaaaaaaadebela wrote:tebi pozdrav ko kucakaranana wrote:a vidi debele. pa gdje si ti! a ja bas neki dan pitam na jednoj temi gdje je debela.
Zhaba wrote:Narvno da gledam, jaranice su vec najavile da me nece zvati dok je EPaidaa_princess90 wrote:Drage forumasice mene zanima koje ce od Vas gledati utakmice Evropskog prvenstvu u Austriji i Svicarskoj ,i da li cete ih gledati uopste???
Ja stvarno volim fudbal i radujem se pocetku prvenstva kada ce nabolja momcada igrati i pruziti svima nama pravi fudbal.
Inace vrijedi preedrasuda da je fudbal samo za muskarce,zato dokazimo i suprotno,budimo jaci navijaci od njih.Veliki pozdrav
![]()
![]()
steta sto nije EP u Njem.