ljepotica ili pametnica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

nije valjda da bi zeni ugurao silikone? :lol:

znam jednog lika koji je curi platio plasticnu - ugradnja silikona. Argument je bio - on ce se s tim igrati, pa ce on i da plati. Veza je pukla i sad se neko drugi igra ... :lol:
anais_nin

#27 Re: ljepotica ili pametnica

Post by anais_nin »

aminchev2 wrote:
basta sljezove boje wrote:
aminchev2 wrote:sta bi ste izabrali?
jednu ljepoticu svijeta koja nema ni 2 klikera u glavi
ili
jednu pametnu djevojku koja je prosjecna u izgledu

djevojke...

bomba od frajera
ili
pamet/karizam

bas me interesuje

eto. da ne ispadne da nisam glasala...
meni je vaznije da je pametan da mogu sa njim pricati i da je pun karizma
:)
danas je tehnika toliko napredovala da od pametnice loseg ili prosjecnog izgleda mozes napraviti ljepoticu, ali jos nisu izumili nista da od ljepotice napravis pametnicu :D

a chuchumbamayumbe mi djeluje kao estetski hirurg koji ovdje radi prikriveno oglasavanje :lol:
ne samo tehnika
tu su i dijete
teretane
itd.
ako demi moore od 50 i nesta godina moze izgledati kao zgodna djevojka, mozemo vala i svako ko ima love
:p
znaci pada prosijek, a?
a kome? cemu? i ZASTO? :-) :D
aminchev2

Post by aminchev2 »

basta sljezove boje wrote:nije valjda da bi zeni ugurao silikone? :lol:

znam jednog lika koji je curi platio plasticnu - ugradnja silikona. Argument je bio - on ce se s tim igrati, pa ce on i da plati. Veza je pukla i sad se neko drugi igra ... :lol:
a jeste i vi muski ono BAS beze
sta fali da je na primjer cura ima korpicu "broja" C ili D?
sta ce vam baloni?
netreba nam vise Lola Ferrari-ja

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

chuchumbamayumbe wrote:Ja bih izabrao onu sa vecim sisama! :D
iskreno :D

al' tako predvidivo :-)
aminchev2

#30 Re: ljepotica ili pametnica

Post by aminchev2 »

anais_nin wrote:
aminchev2 wrote:
basta sljezove boje wrote: danas je tehnika toliko napredovala da od pametnice loseg ili prosjecnog izgleda mozes napraviti ljepoticu, ali jos nisu izumili nista da od ljepotice napravis pametnicu :D

a chuchumbamayumbe mi djeluje kao estetski hirurg koji ovdje radi prikriveno oglasavanje :lol:
ne samo tehnika
tu su i dijete
teretane
itd.
ako demi moore od 50 i nesta godina moze izgledati kao zgodna djevojka, mozemo vala i svako ko ima love
znaci pada prosijek, a?
eh draga moja sta se sve za ljubav radi
smrsala bih jedno 10 kila
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana 8-) 8-) 8-) :P :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana 8-) 8-) 8-) :P :D
odron :D
chuchumbamayumbe

anais_nin wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Ja bih izabrao onu sa vecim sisama! :D
iskreno :D

al' tako predvidivo :-)
Znam. :)
Iz guzice u glavu dodje, ali iz glave u guzicu nikada!
Prema tome, bolje dobra zicagu/baloni (pa mozda sta i u glavu dodje), nego 142IQ (a 'vamo skinny ass, daCka zescha!)
znam, kenjam.... :D
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana 8-) 8-) 8-) :P :D
a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo... :roll: :roll: :roll:
basta sljezove boje

chuchumbamayumbe wrote:
nemoj bit u bedu, mozda se javi i neka sa velikim sisama :lol:
chuchumbamayumbe

basta sljezove boje wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
nemoj bit u bedu, mozda se javi i neka sa velikim sisama :lol:
Ma kakvi, ja sam ozenjen covjek, velike sise mogu da gledam jedino na TV-u i u novinama, pod uslovom da zena nije u blizini! Isto vrijedi i za male! :D
Jednom rjecju, prdno sam u fenjer, sta god to znacilo! :D
anais_nin

#37 Re: ljepotica ili pametnica

Post by anais_nin »

aminchev2 wrote:
anais_nin wrote:
aminchev2 wrote: ne samo tehnika
tu su i dijete
teretane
itd.
znaci pada prosijek, a?
eh draga moja sta se sve za ljubav radi
smrsala bih jedno 10 kila
ne bih vala ni za babu :-) :D

ja sam sebi prekrasnaaaaaaaaaaaaaaaa..... :D svaki dan se u ogledalu ljubim.... :D i sad da bih postala eksplozivni materijal po necim tudjim standardima treba da tezim ka imidzu neke samomrzece spodobe, koja ne moze ni sebe ni hranu ocima gledat :-) :D eh kad bismo samo skontali koliko je samo ljepote skriveno u raznolikosti....koliko je ljepote u nesavrsenosti.... :D plasticni hiriruzi i "dijetalni gurui" bi krokodilske suze ronili :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
sta te briga ti si sebe vec nekom utrapila :lol: :lol: :lol:

a i ja te volim onakvom kakva jesi :kiss: za mene ne moras da se mjenjas :-)
aminchev2

Post by aminchev2 »

eee moja ananis
eeee moja ananis

pa ovih 5 kila vec jedno 10 godina pokusavam skinut
nikad ba
sto se tice tog tvog kako ono "zaljubljenja" sama u sebe... de zatvori te zavijese... SVE SE VIDI
basta sljezove boje

imala sam prijateljicu koja nikako nije mogla smrsati, a sve je moguce probala, dijete od nutricionista, slender you, akupunkturu, sport ... nista. Pomirila se s tim da ce ostati debela. A onda je upoznala lika i zaljubila se. Za vrlo kratko vrijeme je smrsala jako puno. Kaze da se toliko zaljubila da je zaboravljala da jede :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvoje :roll: ili biti jedno od to dvoje....
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

chuchumbamayumbe wrote:
a sta cu kad bog ne daje objema rukama :( :roll: :D:D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
danas wrote:
sta te briga ti si sebe vec nekom utrapila :lol: :lol: :lol:

a i ja te volim onakvom kakva jesi :kiss: za mene ne moras da se mjenjas :-)
zivjeti pod devizom, nisam lijep al sam glup :D:D:D
aminchev2

Post by aminchev2 »

Lucy01 wrote:Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvoje :roll: ili biti jedno od to dvoje....
jao
pa pise da i zene moraju izabrati
ccc
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

Lucy01 wrote:Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvoje :roll: ili biti jedno od to dvoje....
jest vala
basta sljezove boje

ja se ne sekiram puno ako je muskarac lijep i glup :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

danas wrote:
hajd bona lako je nama sto smo ni jedno ni drugo :oops: :-) a kako ce oni sto su I jedno I drugo :? Vazda ce zivjeti u dilemi da li ih dragi/a voli zato sto su pametni ili sto su lijepi (jer nem'Re oboje) :roll: ...ma ne bih im bila u kozi :D :D :D :roll:
illuminated

Post by illuminated »

Izmedju Bogova od svjetlosti,
i idola od blata,
treba izabrati put koji vodi do ljudskog lica.

A.Camus, Stranac
anais_nin

Post by anais_nin »

dacina_curica wrote:
danas wrote:
hajd bona lako je nama sto smo ni jedno ni drugo :oops: :-) a kako ce oni sto su I jedno I drugo :? Vazda ce zivjeti u dilemi da li ih dragi/a voli zato sto su pametni ili sto su lijepi (jer nem'Re oboje) :roll: ...ma ne bih im bila u kozi :D :D :D :roll:
jest vala :oops: tako je meni :D nekad ne mogu nocima da spavam....pa se prevrnem na lijevu stranu i kazem Boga mi je zbog ljepote....onda se prevrnem na desnu, pa kazem e nije vala nego je zbog pameti :D onda se napokon namjestim na ledjima i skontam da je zbog "oblutaka" :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
dacina_curica wrote:
danas wrote: a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo... :roll: :roll: :roll:
jest vala :oops: tako je meni :D nekad ne mogu nocima da spavam....pa se prevrnem na lijevu stranu i kazem Boga mi je zbog ljepote....onda se prevrnem na desnu, pa kazem e nije vala nego je zbog pameti :D onda se napokon namjestim na ledjima i skontam da je zbog "oblutaka" :lol: :lol: :lol:
eto...
svakome svoja muka najteza :oops: :D
Post Reply