znam jednog lika koji je curi platio plasticnu - ugradnja silikona. Argument je bio - on ce se s tim igrati, pa ce on i da plati. Veza je pukla i sad se neko drugi igra ...
ljepotica ili pametnica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
basta sljezove boje
nije valjda da bi zeni ugurao silikone?
znam jednog lika koji je curi platio plasticnu - ugradnja silikona. Argument je bio - on ce se s tim igrati, pa ce on i da plati. Veza je pukla i sad se neko drugi igra ...
- anais_nin
#27 Re: ljepotica ili pametnica
a kome? cemu? i ZASTO?aminchev2 wrote:ne samo tehnikabasta sljezove boje wrote:danas je tehnika toliko napredovala da od pametnice loseg ili prosjecnog izgleda mozes napraviti ljepoticu, ali jos nisu izumili nista da od ljepotice napravis pametnicuaminchev2 wrote:sta bi ste izabrali?
jednu ljepoticu svijeta koja nema ni 2 klikera u glavi
ili
jednu pametnu djevojku koja je prosjecna u izgledu
djevojke...
bomba od frajera
ili
pamet/karizam
bas me interesuje
eto. da ne ispadne da nisam glasala...
meni je vaznije da je pametan da mogu sa njim pricati i da je pun karizma
a chuchumbamayumbe mi djeluje kao estetski hirurg koji ovdje radi prikriveno oglasavanje
tu su i dijete
teretane
itd.
ako demi moore od 50 i nesta godina moze izgledati kao zgodna djevojka, mozemo vala i svako ko ima love
:p
znaci pada prosijek, a?
-
aminchev2
a jeste i vi muski ono BAS bezebasta sljezove boje wrote:nije valjda da bi zeni ugurao silikone?![]()
sta fali da je na primjer cura ima korpicu "broja" C ili D?
sta ce vam baloni?
netreba nam vise Lola Ferrari-ja
-
aminchev2
#30 Re: ljepotica ili pametnica
eh draga moja sta se sve za ljubav radianais_nin wrote:a kome? cemu? i ZASTO?aminchev2 wrote:ne samo tehnikabasta sljezove boje wrote: danas je tehnika toliko napredovala da od pametnice loseg ili prosjecnog izgleda mozes napraviti ljepoticu, ali jos nisu izumili nista da od ljepotice napravis pametnicu
a chuchumbamayumbe mi djeluje kao estetski hirurg koji ovdje radi prikriveno oglasavanje
tu su i dijete
teretane
itd.
ako demi moore od 50 i nesta godina moze izgledati kao zgodna djevojka, mozemo vala i svako ko ima love
znaci pada prosijek, a?![]()
smrsala bih jedno 10 kila
- chuchumbamayumbe
odrondawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
- chuchumbamayumbe
Znam.anais_nin wrote:iskrenochuchumbamayumbe wrote:Ja bih izabrao onu sa vecim sisama!![]()
al' tako predvidivo
Iz guzice u glavu dodje, ali iz glave u guzicu nikada!
Prema tome, bolje dobra zicagu/baloni (pa mozda sta i u glavu dodje), nego 142IQ (a 'vamo skinny ass, daCka zescha!)
znam, kenjam....
-
basta sljezove boje
nemoj bit u bedu, mozda se javi i neka sa velikim sisamachuchumbamayumbe wrote:odrondawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
- chuchumbamayumbe
Ma kakvi, ja sam ozenjen covjek, velike sise mogu da gledam jedino na TV-u i u novinama, pod uslovom da zena nije u blizini! Isto vrijedi i za male!basta sljezove boje wrote:nemoj bit u bedu, mozda se javi i neka sa velikim sisamachuchumbamayumbe wrote:odrondawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
Jednom rjecju, prdno sam u fenjer, sta god to znacilo!
- anais_nin
#37 Re: ljepotica ili pametnica
ne bih vala ni za babuaminchev2 wrote:eh draga moja sta se sve za ljubav radianais_nin wrote:a kome? cemu? i ZASTO?aminchev2 wrote: ne samo tehnika
tu su i dijete
teretane
itd.
znaci pada prosijek, a?![]()
smrsala bih jedno 10 kila
ja sam sebi prekrasnaaaaaaaaaaaaaaaa.....
- anais_nin
sta te briga ti si sebe vec nekom utrapiladanas wrote:a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo...dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i ja te volim onakvom kakva jesi
-
basta sljezove boje
imala sam prijateljicu koja nikako nije mogla smrsati, a sve je moguce probala, dijete od nutricionista, slender you, akupunkturu, sport ... nista. Pomirila se s tim da ce ostati debela. A onda je upoznala lika i zaljubila se. Za vrlo kratko vrijeme je smrsala jako puno. Kaze da se toliko zaljubila da je zaboravljala da jede 
-
FFK as Lucy01
Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvoje
ili biti jedno od to dvoje....
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
a sta cu kad bog ne daje objema rukamachuchumbamayumbe wrote:odrondawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
zivjeti pod devizom, nisam lijep al sam glupanais_nin wrote:sta te briga ti si sebe vec nekom utrapiladanas wrote:a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo...dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i ja te volim onakvom kakva jesiza mene ne moras da se mjenjas
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jest valaLucy01 wrote:Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvojeili biti jedno od to dvoje....
-
basta sljezove boje
ja se ne sekiram puno ako je muskarac lijep i glupLucy01 wrote:Opet se stereotipi prosipaju....k'o eto, ne moze zena biti i lijepa i pametna, mora izabrati od to dvojeili biti jedno od to dvoje....
- dacina_curica
hajd bona lako je nama sto smo ni jedno ni drugodanas wrote:a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo...dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- illuminated
Izmedju Bogova od svjetlosti,
i idola od blata,
treba izabrati put koji vodi do ljudskog lica.
A.Camus, Stranac
i idola od blata,
treba izabrati put koji vodi do ljudskog lica.
A.Camus, Stranac
- anais_nin
jest valadacina_curica wrote:hajd bona lako je nama sto smo ni jedno ni drugodanas wrote:a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo...dawn_upon_dawn wrote:glasam za ljepotice posto sam ponosna predstavnica istih, a pamet - hem nije bitna, hem mi nije jaca strana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kako ce oni sto su I jedno I drugo
Vazda ce zivjeti u dilemi da li ih dragi/a voli zato sto su pametni ili sto su lijepi (jer nem'Re oboje)
...ma ne bih im bila u kozi
![]()
![]()
![]()
- danas
eto...anais_nin wrote:jest valadacina_curica wrote:hajd bona lako je nama sto smo ni jedno ni drugodanas wrote: a sta cemo mi koje nismo ni jedno ni drugo...![]()
![]()
![]()
a kako ce oni sto su I jedno I drugo
Vazda ce zivjeti u dilemi da li ih dragi/a voli zato sto su pametni ili sto su lijepi (jer nem'Re oboje)
...ma ne bih im bila u kozi
![]()
![]()
![]()
tako je meni
nekad ne mogu nocima da spavam....pa se prevrnem na lijevu stranu i kazem Boga mi je zbog ljepote....onda se prevrnem na desnu, pa kazem e nije vala nego je zbog pameti
onda se napokon namjestim na ledjima i skontam da je zbog "oblutaka"
![]()
![]()
svakome svoja muka najteza