Ljepota lica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nitkovazan
#1 Ljepota lica
Koja sa vama lica lijepa i što doživljavate kao lijepo na nečijem licu? Ja baš pokušavam skužiti što je to što mi neko lice čini lijepim, a neko drugo ne. Recimo, širina face, meni su uvijek ljepši ljudi koji imaju uže face sad ne znam je li to neki moj ukus ili je to općenita nekakva zakonitost. Recimo, ja imam široku facu i to mi se nikako ne sviđa, ma da mi svi govore da sam lijep
. Kako vi to doživljavate?
-
Rambo-Amadeus
#2 Re: Ljepota lica
Evo ga opet...već viđen scenario sa poznatim ishodom...babilon wrote:Ne sekiraj se, zgodan si. Ozenices se i ti
-
TheSpy
#3 Re: Ljepota lica
Cim sam vidjela naslov teme, sjetih se sta mi je jednom prijateljica ispricala..ne mogu a da ne napisem, jace je od mene
helem, kahvenisemo ti mi jednom, onako mahalamo, kad ona ce ti meni u po frke kako je muska sperma dobra za ciscenje lica...valjda ako ti frajer svrsi po faci, fino lijepo ti se koza ocisti..kaze, sperma cuda cini
ja gledam u nju, rekoh wtf?!
haj to i nekako prezivim, kad cura poce pricat jos goru stvar - kaze, ako imas problematicno lice, bubuljice, fol gol...kad se popiskis uzmi malo na prst i namazi po dijelovima gdje ti je bubuljica ili necista koza...sve prodje
ha?????? rekoh, zeno draga gdje cu se piškit po licu?!
sorry sto je upis off 
ja gledam u nju, rekoh wtf?!
-
TheSpy
#4 Re: Ljepota lica
babilon wrote:![]()
-
TheSpy
#5 Re: Ljepota lica
TheSpy wrote:Sve za ljepotubabilon wrote:![]()
![]()
I ja sam isto reagovala i od tog dana sam prestala mahalati s njom
![]()
- HAVANA
#6 Re: Ljepota lica
TheSpy wrote:Cim sam vidjela naslov teme, sjetih se sta mi je jednom prijateljica ispricala..ne mogu a da ne napisem, jace je od menehelem, kahvenisemo ti mi jednom, onako mahalamo, kad ona ce ti meni u po frke kako je muska sperma dobra za ciscenje lica...valjda ako ti frajer svrsi po faci, fino lijepo ti se koza ocisti..kaze, sperma cuda cini
![]()
![]()
ja gledam u nju, rekoh wtf?!haj to i nekako prezivim, kad cura poce pricat jos goru stvar - kaze, ako imas problematicno lice, bubuljice, fol gol...kad se popiskis uzmi malo na prst i namazi po dijelovima gdje ti je bubuljica ili necista koza...sve prodje
![]()
sorry sto je upis off
Sa ovom tvojom se interesantno općiti
- Dori
#7 Re: Ljepota lica
Paaaa koliko se sjecam po nekim istrazivanjima muskarcima su privlacnije zene sa punijim usnama i krupnijim ocima....
Ali opet, ukusi su razliciti i o njima stvarno ne treba raspravljati.....
Ali opet, ukusi su razliciti i o njima stvarno ne treba raspravljati.....
- SsTtEeLlAa
#8 Re: Ljepota lica
cura spoji ugodno s korisnim ..... uzasHAVANA wrote:TheSpy wrote:Cim sam vidjela naslov teme, sjetih se sta mi je jednom prijateljica ispricala..ne mogu a da ne napisem, jace je od menehelem, kahvenisemo ti mi jednom, onako mahalamo, kad ona ce ti meni u po frke kako je muska sperma dobra za ciscenje lica...valjda ako ti frajer svrsi po faci, fino lijepo ti se koza ocisti..kaze, sperma cuda cini
![]()
![]()
ja gledam u nju, rekoh wtf?!haj to i nekako prezivim, kad cura poce pricat jos goru stvar - kaze, ako imas problematicno lice, bubuljice, fol gol...kad se popiskis uzmi malo na prst i namazi po dijelovima gdje ti je bubuljica ili necista koza...sve prodje
![]()
sorry sto je upis off
Sa ovom tvojom se interesantno općiti![]()
-
king kong
#9 Re: Ljepota lica
otvaram salon ljepote za žene (poput dotične prijateljice)...sve usluge po njenom ukusu
uklanjam bubuljice, mitesere, uljepšavam lice, zainteresirane nek se jave na PM...
uklanjam bubuljice, mitesere, uljepšavam lice, zainteresirane nek se jave na PM...
-
TheSpy
#10 Re: Ljepota lica
a na temu, ma sta ja znam, svi imamo nesto specificno sto se nekome svidja nekome ne. ja znam da voljem svoje krupne okice
-
rika
#11 Re: Ljepota lica
Kad sam bio prije par godina u Maroku na pustinskom safariju rekose mi:TheSpy wrote:Cim sam vidjela naslov teme, sjetih se sta mi je jednom prijateljica ispricala..ne mogu a da ne napisem, jace je od menehelem, kahvenisemo ti mi jednom, onako mahalamo, kad ona ce ti meni u po frke kako je muska sperma dobra za ciscenje lica...valjda ako ti frajer svrsi po faci, fino lijepo ti se koza ocisti..kaze, sperma cuda cini
![]()
![]()
![]()
sorry sto je upis off
"Ako se slucajno desi da nam se auto pokvari,izgubimo se i ostanemo bez vode,mozhete komotno piti vlastiti urin,jer on nije otrovan"..
Et' ja ne probah ali ocigledno je da urin mozhe imati razlicite primjene...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#12 Re: Ljepota lica
Tko mi je lijep?
Lijepi su mi ljudi sa živim, nasmijanim ocima, bez obzira na boju. Lijepe su mi usne koje nose pozitivne rijeci i lice koje odise sigurnoscu i vedrinom. Ne, ovo nije glumatanje ili sl, ali sam stvarno primjetila da bez obzira na oblik lica, nosa, boju ociju, oblika usana ili sl ljudi koji su pozitivni, nasmijani, puni dobre energije jednostavno isijavaju ljepotu. I sigurno mi je draze biti u njihovom prisustvu nego uz nekog sa savrsenim dimenzijama lica, ali sa tupim pogledom u ocima i sasvim depresivnim izrazom....
Ali vec znamo:
beauty is in the eye of the beholder
Lijepi su mi ljudi sa živim, nasmijanim ocima, bez obzira na boju. Lijepe su mi usne koje nose pozitivne rijeci i lice koje odise sigurnoscu i vedrinom. Ne, ovo nije glumatanje ili sl, ali sam stvarno primjetila da bez obzira na oblik lica, nosa, boju ociju, oblika usana ili sl ljudi koji su pozitivni, nasmijani, puni dobre energije jednostavno isijavaju ljepotu. I sigurno mi je draze biti u njihovom prisustvu nego uz nekog sa savrsenim dimenzijama lica, ali sa tupim pogledom u ocima i sasvim depresivnim izrazom....
Ali vec znamo:
- anjusha
#13 Re: Ljepota lica
PS: Ma nek si se ti nama pohvalionitkovazan wrote:Koja sa vama lica lijepa i što doživljavate kao lijepo na nečijem licu? Ja baš pokušavam skužiti što je to što mi neko lice čini lijepim, a neko drugo ne. Recimo, širina face, meni su uvijek ljepši ljudi koji imaju uže face sad ne znam je li to neki moj ukus ili je to općenita nekakva zakonitost. Recimo, ja imam široku facu i to mi se nikako ne sviđa, ma da mi svi govore da sam lijep. Kako vi to doživljavate?
-
debela
#14 Re: Ljepota lica
haj da ostavimo na trenutak po strani ofucanu floskulu da je ljepota u ocima posmatraca
izmislili su je ljudi sa falinkama da se imaju cime tjesiti. postoje neka univerzalna pravila o ljepoti i nikad se nece promijeniti.
lijepa lica su skladna sa pravilnim crtama gdje je sve fino ukomponovano.
lijepa lica su skladna sa pravilnim crtama gdje je sve fino ukomponovano.
- anjusha
#15 Re: Ljepota lica
Drago mi je da se ne slazemo 
Nikad nisi gledala u necije lice sa prevelikim nosom, ili sa nekim sitnim okicama, pretankim usnama ili ruznim tenom, a zapravo vidjela samo da ti je ta osoba lijepa? Za mene špicast ili orlovski nos, velika usta ili neka četvrtasta brada samo pridodaju šarmu i izražajnosti lica te osobe, a ne prave je ružnom ili manje privlačnom (primjer slavnih : Julia Roberts- zena sa najvecim ustima Hollywood-a).
Doduse, ovo veoma zavisi i od emocionalne povezanosti sa osobom, sto mi samo potvrdjuje da je ljepota u ocima onog koji gleda.
Nikad nisi gledala u necije lice sa prevelikim nosom, ili sa nekim sitnim okicama, pretankim usnama ili ruznim tenom, a zapravo vidjela samo da ti je ta osoba lijepa? Za mene špicast ili orlovski nos, velika usta ili neka četvrtasta brada samo pridodaju šarmu i izražajnosti lica te osobe, a ne prave je ružnom ili manje privlačnom (primjer slavnih : Julia Roberts- zena sa najvecim ustima Hollywood-a).
Doduse, ovo veoma zavisi i od emocionalne povezanosti sa osobom, sto mi samo potvrdjuje da je ljepota u ocima onog koji gleda.
-
debela
#16 Re: Ljepota lica
anjusha, ovo tvoje je licni dozivljaj i osjecaj privlacnosti prema nekome. ja sam govorila o univerzalnim pravilima.
naravno da gledam svakakva lica svaki dan, naravno da su mi kojekakve nesavrsenosti privlacne ali to uvijek dolazi u kombinaciji sa poznavanjem licnosti. to je sve drugi par rukava.
naravno da gledam svakakva lica svaki dan, naravno da su mi kojekakve nesavrsenosti privlacne ali to uvijek dolazi u kombinaciji sa poznavanjem licnosti. to je sve drugi par rukava.
-
rika
#17 Re: Ljepota lica
@Anjushkaanjusha wrote:Drago mi je da se ne slazemo
jel to hoces da nam kazhes da ti se svidja Willem Defoe?
-
debela
#18 Re: Ljepota lica
jasta nego sigurna. ako covjeka sa falinkom totalno ubijes u pojam bolje da ga nema. ovako mu ostaje bar mrva nade da ce neko nesto lijepo i u njemu vidjeti.
- Bumbar
#19 Re: Ljepota lica
Molim pojedine da se pridrzavaju teme. Unaprijed hvala.
- Secer_033
#20 Re: Ljepota lica
oci koje govore sve...
i fin osmjeh

i fin osmjeh
- iz dna duše
#21 Re: Ljepota lica
Potpisujem...anjusha wrote:Tko mi je lijep?
Ali vec znamo:
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#22 Re: Ljepota lica
Potpuno se slazem s tobom.....Lijepi su mi ljudi koji su vesele naravi,nasmijani,cije su oci vesele a pogled njezan....Bili oni debeli,mrsavi,kakvi god.....Lijepo mi je "ono nesto"sto se ocitava na necijem licu......A posebno ovo boldiranoanjusha wrote:Tko mi je lijep?
Ali vec znamo:
- Secer_033
#23 Re: Ljepota lica
Seherzada ne mogu da vjerujem da te ni jedan muskarac nece...
Kako si ti fina, niko to ne vidi.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#24 Re: Ljepota lica
Jesi vidio(vidjela )seceru
Nece me niko.....A i ti si vjerovatno zensko 
- Secer_033
#25 Re: Ljepota lica
Jesam
Ali da ti ispricam jednu pricu, koju si mozda i prije cula.
Cure su kao jabuke. Najbolje i najsladje rastu visoko u drvetu. Muskarci nece da uberu te najsladje jabuke jer su visoko i boje se da ce pasti.
Zato oni beru one pokvarene jabuke, jer ih lako mogu ubrati, ali jednog dana ce naici hrabri muskarac koji ce smjeti se popeti u drvo i ubrati najsladju jabuku.
Zato cure kao ti i ja moramo imati sabura....hahah.
Ali da se vratim na temu: Najbitnija stvar je karakter i naci nekoga s kim mozes pricati, jer kao sto stari ljudi kazu, kad ostaris, jedino sto ces moci raditi je pricati sa svojim muzem / svojom zenom.
Ali da ti ispricam jednu pricu, koju si mozda i prije cula.
Cure su kao jabuke. Najbolje i najsladje rastu visoko u drvetu. Muskarci nece da uberu te najsladje jabuke jer su visoko i boje se da ce pasti.
Zato oni beru one pokvarene jabuke, jer ih lako mogu ubrati, ali jednog dana ce naici hrabri muskarac koji ce smjeti se popeti u drvo i ubrati najsladju jabuku.
Zato cure kao ti i ja moramo imati sabura....hahah.
Ali da se vratim na temu: Najbitnija stvar je karakter i naci nekoga s kim mozes pricati, jer kao sto stari ljudi kazu, kad ostaris, jedino sto ces moci raditi je pricati sa svojim muzem / svojom zenom.