Ljepljenje stakla

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ficodajsflk

#1 Ljepljenje stakla

Post by ficodajsflk »

Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
holowey

#2 Re: Ljepljenje stakla

Post by holowey »

ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
koji brand? kontaktiraj ovlasteni servis pa pitaj moze li se nabaviti... ja sam za lg frizider koji ima plasticne police kod stanica narucio cijeli set plasticnih polica za svoj frizider...cca 60km...
ficodajsflk

#3 Re: Ljepljenje stakla

Post by ficodajsflk »

holowey wrote:
ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
koji brand? kontaktiraj ovlasteni servis pa pitaj moze li se nabaviti... ja sam za lg frizider koji ima plasticne police kod stanica narucio cijeli set plasticnih polica za svoj frizider...cca 60km...
nema od toga nista, moj frizider iz njemacke dovucen, ne znam koja marka. Imas li kakvu drugu ideju.
holowey

#4 Re: Ljepljenje stakla

Post by holowey »

ficodajsflk wrote:
holowey wrote:
nema od toga nista, moj frizider iz njemacke dovucen, ne znam koja marka. Imas li kakvu drugu ideju.
u tom slucaju, izmjeri pa onda u rama glas i trazi da ti naprave po tim dimenzijama laminirano staklo...
Altsa

#5 Re: Ljepljenje stakla

Post by Altsa »

I meni se to desilo. otisao u ramaglas sa mjerama i dobio policu koja mi odgovara. nemoj ni pokusavati da lijepis. nema od toga nista.
ficodajsflk

#6 Re: Ljepljenje stakla

Post by ficodajsflk »

Ok, hvala svima.
Post Reply