Ljepljenje stakla
-
ficodajsflk
#1 Ljepljenje stakla
Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
- holowey
#2 Re: Ljepljenje stakla
koji brand? kontaktiraj ovlasteni servis pa pitaj moze li se nabaviti... ja sam za lg frizider koji ima plasticne police kod stanica narucio cijeli set plasticnih polica za svoj frizider...cca 60km...ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
-
ficodajsflk
#3 Re: Ljepljenje stakla
nema od toga nista, moj frizider iz njemacke dovucen, ne znam koja marka. Imas li kakvu drugu ideju.holowey wrote:koji brand? kontaktiraj ovlasteni servis pa pitaj moze li se nabaviti... ja sam za lg frizider koji ima plasticne police kod stanica narucio cijeli set plasticnih polica za svoj frizider...cca 60km...ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
- holowey
#4 Re: Ljepljenje stakla
u tom slucaju, izmjeri pa onda u rama glas i trazi da ti naprave po tim dimenzijama laminirano staklo...ficodajsflk wrote:nema od toga nista, moj frizider iz njemacke dovucen, ne znam koja marka. Imas li kakvu drugu ideju.holowey wrote:koji brand? kontaktiraj ovlasteni servis pa pitaj moze li se nabaviti... ja sam za lg frizider koji ima plasticne police kod stanica narucio cijeli set plasticnih polica za svoj frizider...cca 60km...ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.
- Altsa
#5 Re: Ljepljenje stakla
I meni se to desilo. otisao u ramaglas sa mjerama i dobio policu koja mi odgovara. nemoj ni pokusavati da lijepis. nema od toga nista.ficodajsflk wrote:Pukla mi je staklena polica u frizderu, znali neko kako to da zaljepim ili sta vec mogu uraditi sa tim. Unaprijed hvala.