LJ U B A V

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Fair Life

#1 LJ U B A V

Post by Fair Life »

Compact

#2 Re: LJ U B A V

Post by Compact »

Ja, i?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3 Re: LJ U B A V

Post by Admir_1984 »

sto vishe upoznajem ljude, sve vishe volim zivotinje ;-) :-D
dalmatinka

#4 Re: LJ U B A V

Post by dalmatinka »

Admir_1984 wrote:sto vishe upoznajem ljude, sve vishe volim zivotinje ;-) :-D
Odavno!
turban

#5 Re: LJ U B A V

Post by turban »

Gledao sam ja nedavno na tv nekog Amerikanca sto je zaljubljen u kravu(junica mlada kravica)koji izjavljuje da zeli da se vjenca sa njom... :-)
Fair Life

#6 Re: LJ U B A V

Post by Fair Life »

Compact wrote:Ja, i?
dalmatinka wrote:
Odavno!
pojedinac

#7 Re: LJ U B A V

Post by pojedinac »

dalmatinka wrote:
Odavno!
Pridružujem se.
Fair Life

#8 Re: LJ U B A V

Post by Fair Life »

turban wrote:Gledao sam ja nedavno na tv nekog Amerikanca sto je zaljubljen u kravu(junica mlada kravica)koji izjavljuje da zeli da se vjenca sa njom... :-)
Dok sutis moglo bi se pomisliti da imas gram pameti, ali kad progovoris otklonis svaku sumnju.
turban

#9 Re: LJ U B A V

Post by turban »

Fair Life wrote:
turban wrote:Gledao sam ja nedavno na tv nekog Amerikanca sto je zaljubljen u kravu(junica mlada kravica)koji izjavljuje da zeli da se vjenca sa njom... :-)
Dok sutis moglo bi se pomisliti da imas gram pameti, ali kad progovoris otklonis svaku sumnju.
Starim osoboma(blizu vam je 60)necu odgovoriti istom mjerom...nego ponoviti da sam zaista gledao reportazu o ovom sto napisah...helem.
Compact

#10 Re: LJ U B A V

Post by Compact »

Fair Life wrote:
Šta je prika, posenililo se, pa vrijeđaš narod! :D
salihh

#11 Re: LJ U B A V

Post by salihh »

fakat, ovaj fair bas zna biti bezobrazan... sramota
turban

#12 Re: LJ U B A V

Post by turban »

A Russian farmer, his cow so faithful that he would marry her. Boris Gabov, living in a village in southern Siberi?, President Vladimir Putin asked for permission.

All women have to leave our village and left for the city. I can not find women? Says Gabov who is proposing a solution. ? I really love animals so I know when we allow people in Russia with animals may marry. It is not known whether President Putin reacted.
A-R-N-I

#13 Re: LJ U B A V

Post by A-R-N-I »

Macka koja se ponasa kao pas :) :D :D :D :D :D :D
Fair Life

#14 Re: LJ U B A V

Post by Fair Life »

turban wrote:A Russian farmer, his cow so faithful that he would marry her. Boris Gabov, living in a village in southern Siberi?, President Vladimir Putin asked for permission.

All women have to leave our village and left for the city. I can not find women? Says Gabov who is proposing a solution. ? I really love animals so I know when we allow people in Russia with animals may marry. It is not known whether President Putin reacted.
Da li ti razlikujes zoofiliju od ljubavi prema ljubimcima*... (*ne mogu napisati zivotinjama... poznavajuci ljude).
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#15 Re: LJ U B A V

Post by Nosferatu »

Priroda je izmislila borbu. Mrznju su izmislili ljudi.

Zasto ljudi? Jer, nece da se bore. Radije bi da se mrze, i drugog navlace na svoj... da on ide glavu gurat gdje pametan ni fekaliju ne salje...

Nedavno sam gledao emisiju o budistickom sveceniku i tigrovima. Naime, on ima cijeli zoloski vrt, na prostoru svog hrama, ali najinteresatniji su tigrovi, koje pripitomi ni sa cim osim s umom, tj. kaze da tigar samo napada covjeka kod kojeg osjeti nekakve prljave i pogane misli, sto kod budisticki monk-a nije slucaj jer oni to saniraju meditacijom, tako da u njima nema ni straha od zivotinje, ali ni mrznje neke naspram iste. Ovo je negdje u Tajlnadu gdje se tigrovi kao i sve egzoticne zivotinje love, zbog nekakvih magicnih svojstava ovog ili onog dijela tijela, sto je zalosno, ali jaci je mit i frulastvo od edukacije, pa cak i kad je besplatna.

Monk & Tiger. Ovo je samo isjecak, ako ko zna gdje ima cijela stvar neka stavi..
anais_nin

#16 Re: LJ U B A V

Post by anais_nin »

de malo ohladite! nema potrebe da se jedna ovako lijepa prica pretvori u povod za verbalno klanje :roll:

@Fair temu prebacujem na PF Ljubav, mozda ce tamo naici na malo vise razumijevanja...i sama jednom davno postavih ovaj filmic, al mislim da sam ostala neshvacena :)
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#17 Re: LJ U B A V

Post by Nosferatu »

A, evo malo i kontra primjera tj. kako nas forum nekad funkcionira...

Killer Willard...

Crazy Bear
staza

#18 Podsjeti me što to biješe ljubav...

Post by staza »

Stari, odlično građeni, sa mnogo učenikâ Kiai Majstor Ryukerin :D izazvao je za sumu od 5.000 dolarâ bilo kojega borca (da će ga pobijediti, naravno) MMA-e.
Svoje učenike pobjeđuje: čak ih energetski odbija Qi Gongom, tj. bez dodira.
Ali onda se pojavljuje mladi MMA-ovski borac.
I, pogledajmo, šta se događa: izgleda da i drugu tehniku borbe koristi. :D
Na kraju mu i suosjećajno prilazi... u pomoć.
Cholina_Lokica

#19 Re: LJ U B A V

Post by Cholina_Lokica »

evo jos malo tiger temple :D

i mali zagrljaj :D

iz dna duše

#20 Re: LJ U B A V

Post by iz dna duše »

pojedinac wrote:
dalmatinka wrote:
Odavno!
Pridružujem se.
Pogotovo u zadnje vrijeme to sve češće osjećam!
Fair Life

#21 Re: LJ U B A V

Post by Fair Life »

anais_nin wrote:de malo ohladite! nema potrebe da se jedna ovako lijepa prica pretvori u povod za verbalno klanje :roll:

@Fair temu prebacujem na PF Ljubav, mozda ce tamo naici na malo vise razumijevanja...i sama jednom davno postavih ovaj filmic, al mislim da sam ostala neshvacena :)
Pozdrav
Fair Life

#22 Re: LJ U B A V

Post by Fair Life »

Za one koji ne znaju, a vidim da mnogi ne znaju definiciju ljubavi...

• Grupa istraživača zadala je djeci od 4-8 godina jedno pitanje: “Što je to ljubav?“

Odgovore koje su dobili bili su opširni i duboki. Nitko se nije nadao takvim objašnjenjima.
- Kad je moja baka dobila artritis više se nije mogla naginjati i lakirati nokte na nogama. Pa je moj djed preuzeo taj dio posla na sebe, čak i kad je sam dobio artritis nije prestao. To je ljubav!– Rebecca, 6 godina

- Kad te netko voli on na poseban način izgovara tvoje ime.I ti znaš da je tvoje ime sigurno kada se nalazi u njegovim ustima. – Bill, 4 godine.

- Ljubav – to je kad ideš nekamo jesti i daješ nekome veći dio svojih prženih krumpirića ne tražeći ništa zauzvrat. – Daisy, 6 godina.

- Ljubav – to je kad moja mama radi kavu mom tati te otpije gutljaj, prije nego mu da šalicu, da se uvjeri da je kava finog okusa. – Danny, 7 godina.

- Ljubav – to je kad kažeš dečku da ti se sviđa njegova košulja i onda je on nosi svaki dan. – Nancy, 7 godina.

- Ljubav – to je kad ti tvoj mali psić liže lice, čak i onda kad si ga ostavio samog cijeli dan. – Mary-Ann, 4 godine.

- Kada voliš nekoga, tvoje trepavice se cijelo vrijeme spuštaju i podižu, gore-dolje, a ispod njih vidiš samo svijetle zvijezde. – Caren, 7 godina

- Ljubav – to je kad mama vidi tatu u kupaoni i ne misli da je to ružan prizor. – Mark, 6 godina

- Ako ne voliš, ni u kojem slučaju ne smiješ govoriti “volim te”. Ali ako voliš onda to moraš stalno ponavljati. Ljudi zaboravljaju. – Jessica, 8 godina.
  • I, na kraju – autor Leo B., jednom je objasnio smisao ovakvog istraživanja. Njegov cilj je bio pronaći najpažljivije dijete.

Pobjednik je bilo četverogodišnji dječak, čiji je stari susjed nedavno ostao udovac...
Vidjevši da starac plače, dječak je ušao u dvorište, popeo mu se u krilo i jednostavno je tamo sjedio. Kada ga je majka upitala što je rekao susjedu, dječak je odgovorio: “Ništa. Samo sam mu pomogao plakati.”
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#23 Re: LJ U B A V

Post by ladyblue18 »

Fair Life wrote:

- Kad je moja baka dobila artritis više se nije mogla naginjati i lakirati nokte na nogama. Pa je moj djed preuzeo taj dio posla na sebe, čak i kad je sam dobio artritis nije prestao. To je ljubav!– Rebecca, 6 godina

- Kad te netko voli on na poseban način izgovara tvoje ime.I ti znaš da je tvoje ime sigurno kada se nalazi u njegovim ustima. – Bill, 4 godine.

Djeca su zaista jedna mala pametna bica... :)
shadow

#24 Re: LJ U B A V

Post by shadow »

ladyblue18 wrote:
Fair Life wrote:

Djeca su zaista jedna mala pametna bica... :)
da, cim odrastu ode sve u pm :lol: :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#25 Re: LJ U B A V

Post by ladyblue18 »

shadow wrote: da, cim odrastu ode sve u pm :lol: :run:
Tako nekako... :roll: :( :mrgreen:
Post Reply