ako nekom treba prevod, javite mi, mislim da ima i kopiju na nasem.
ako je problem za kampanju da bude ovdje - molim da mi javite. hvala!
http://www.gofundme.com/au376s
Sanda88 wrote:nije problem
covjek zivi u bos gradiskoj sa gluhonijemom kcerkom, te su oboje nezaposleni.
jedva sastavljaju kraj sa krajem, a nemaju nikakvu drzavnu pomoc niti sta dobivaju od RS.
mirela planira kupiti ovce za covjeka da ih odgaja i prodaje, pa da se financijalno osamostali.
on je i prije imao ovce pa ima i stalu, ali je lijecio rahmetli zenu od laukemije, pa ih rasprodao![]()
sve ga snasloto je u kratkim linijama. koliko znam moze se i preko paypala jer ja sam
tako uplatila, samo sto ona mora prebacivati novac tamo-ovamo, a ovako sjeda direkt.
eto..
hmm, nisam ni pomislila da to upitam! navodno 250-300KM (ako je bolja, onda vise novca jer takva daje bolje mlade)vazi wrote:Sanda88 wrote:nije problem
jedva sastavljaju kraj sa krajem, a nemaju nikakvu drzavnu pomoc niti sta dobivaju od RS.
mirela planira kupiti ovce za covjeka da ih odgaja i prodaje, pa da se financijalno osamostali.
on je i prije imao ovce pa ima i stalu, ali je lijecio rahmetli zenu od laukemije, pa ih rasprodao![]()
sve ga snasloto je u kratkim linijama. koliko znam moze se i preko paypala jer ja sam
tako uplatila, samo sto ona mora prebacivati novac tamo-ovamo, a ovako sjeda direkt.
eto..
hvala na prevodu![]()
odlicna ideja, nadam se da ce lijepo uspjeti u tome, koliko kosta jedna ovca molim te?
valja ovaj paypal zlata, odradjeno Bh:)Sanda88 wrote:ahh, dobro da ikako prica nas, tamo je odrasla![]()
hvala!
Sanda88 wrote:nije problem
eto..