Darwin 26 godina ako se ne varam. Zreliji, mudriji, mirniji, bez pritiska, sa potrebnim fizičkim predispozicijama i poznavanjem lige, uz to još i sentimentalno vezan za klub, a ne samo ugovorom i parama... besplatno da dođe.
Loš posao baš.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#92028 Re: Liverpool FC
Je li iko gledao ovog Scotta, zadnjih sedmica se pise o njemu k´o da je prime Gerrarda. On, Wharton, Anderson, ali mi se tako bezbojnim cine svi ti veznjaci. Ima ih, a nema ih.
Da li je upgrade u odnosu na proslosezonskog Alexisa, Gravenbercha?
S obzirom na saradnju s Iraolom, Hughesove veze s Bournemouthom - ne bi me iznenadio ovaj transfer. Ocito su odustali od Whartona, jebi ga, previsoka cijena od 80-90 miliona koliko trazi Palace.
Prema pisanju dosad, Scott i Camarra/Sangare (Monaco/Lens) bi mogli biti novi veznjaci.
- Capajebo
#92029 Re: Liverpool FC
@BHF_Manijak bolji je bio nego recimo Maca, ali nije to to po meni. Nit je defanzivan niti je toliko kreativan. Doduše još je mlad, ali je garant brdo love.
- AmiĐa_Idriz
#92030 Re: Liverpool FC
Ne znam, sumnjam da mi tu ima nešto oko Darwina, više mi zvuči ko romantiziranje.
- AmiĐa_Idriz
#92031 Re: Liverpool FC
Dobar, vrlo dobar, samo što ga ne prati ni zrno hajpa poput Whartona npr. pa ne vidiš puno o njemu u mainstream medijima. Što je zapravo slučaj sa večinom igrača Bournemoutha.
CM, box-to-box, jaka pluća a dobar je sa loptom u nogama i fino skenira prostor (često je i desetku znao igrati kod Iraole), ne bi se uopšte njemu bunio. Za naravno neku korektnu cifru. Mlad je, tek treba dostići vrhunski nivo.
- zomri
#92032 Re: Liverpool FC
da mi je neko govorio da će se na forumu sa žarom prizivati povratak Darwina 
-
Osmi Socrates
#92034 Re: Liverpool FC
Ako je Tottenham zainteresiran za Scotta, a to je još pitanje, jer je sredina terena velika glavobolja od viška igrača od kojih će neki biti prodani (ili pozajmljeni?), onda će tu doći u pitanje koji klub je spreman da mu ponudi veću platu. Plus treba uzeti u obzir da mu čitava šira porodica, a i on sam, navija za Tottenham.
Ali, recimo, plata. Slični igrači u oba tima. McAllister trenutno ima 150 hiljada sedmično u Liverpulu. U Tottenhamu Gallagher ima 200 hiljada. I Uprava je odobrila da se promjeni struktura plaćanja igrača u Tottenhamu. Svi koji ostanu i koji budu dovedeni biće plaćeni više.
Liverpool isto ima prečih problema od sredine terena. Krila i štoperi. Ili možda Iraola planira pokušati sa mlađim stoperima? On dobro radi sa mlađim igračima, pa me ne bi začudilo da je to plan.
I na kraju, Liga Prvaka je naravno prednost Liverpula. Ja bih volio da Tottenham ide all in što se tiče Scotta. Vidjećemo.
Ali, recimo, plata. Slični igrači u oba tima. McAllister trenutno ima 150 hiljada sedmično u Liverpulu. U Tottenhamu Gallagher ima 200 hiljada. I Uprava je odobrila da se promjeni struktura plaćanja igrača u Tottenhamu. Svi koji ostanu i koji budu dovedeni biće plaćeni više.
Liverpool isto ima prečih problema od sredine terena. Krila i štoperi. Ili možda Iraola planira pokušati sa mlađim stoperima? On dobro radi sa mlađim igračima, pa me ne bi začudilo da je to plan.
I na kraju, Liga Prvaka je naravno prednost Liverpula. Ja bih volio da Tottenham ide all in što se tiče Scotta. Vidjećemo.