Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karanana

#1 Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Prvaka

Post by karanana »

Odluka je pala danas. Liverpool ce morati proci kroz 3 pretkola da bi usao u ligu prvaka i odbranio je, i ni u jednom pretkolu najvjerovatnije nece biti nosilac, sto ostavlja mogucnost da Svinjski bude igrao protiv njih u prvom pretkolu (akobogda pa da im zabiju jedno 9-10 komada).
Skoro

#2 Re: Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Pr

Post by Skoro »

karanana wrote:Odluka je pala danas. Liverpool ce morati proci kroz 3 pretkola da bi usao u ligu prvaka i odbranio je, i ni u jednom pretkolu najvjerovatnije nece biti nosilac, sto ostavlja mogucnost da Svinjski bude igrao protiv njih u prvom pretkolu (akobogda pa da im zabiju jedno 9-10 komada).
Pa zar je Liverpool izborio mjesto za ligu? Koliko ja znam nije!
karanana

Post by karanana »

Nije ali naravno UEFA im je progledala kroz prste i pustila ih, a fol im kao otezavajucu situaciju dala da prodju kroz pretkola, ko da ce to biti problem, pobijediti svinjskog i druge lijeve timove kalibra Svinjskog.
*Unreal*

Post by *Unreal* »

bez obzira na to sve bila bi nevjerovatna stvar da zrinjski igra s liverpoolom...zamislite te ludnice, to bi bila sigurno najveca utakmica, odnosno najveci tim, protiv kojeg je neki klub iz bih ikada odigrao u evropskim takmicenjima ..ne sjecam se da je neki nas klub ikada igrao sa aktuelnim prvakom lige sampiona (ako grijesim nek me neko podsjetI) :D :D

A da ce primiti 6 nema sumnje :-) ali zato bi zaradili ko nikad :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Image
HZSA

Post by HZSA »

Pisam se na sva predkola, na sve jebene lige, uefe, fife, klubove poput svinjskog, sirokog, itd. itd. kada tu Bosne nema, to je prava istina, a to se pokazalo i protiv spanije. A i sada kada tri mozemo slobodno reci ustaska kluba idu u evropu, toliko. (i boli me qrac hoce li se neko naci uvrijedjen, ovo je istinita cinjenica koju niko ne smije javno iznijeti).
I jos samo nesto, svinjski-liverpool...zanimljivo :lol:
Samo uporedite tradiciju ova dva kluba...tu su negdje, svinjski ima 100 godina, a liverpool takodje tako nesto, tu su negdje... :lol:
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Ma bit ce zanimljivo.

Mogli su izmisliti jos koje pretkolo da Liverpool igra!!!!!!!! :x

Mozda da igraju prvo pretkola Kupa UEFA, pa pretkola Lige povaka, pa tek onda da se plasiraju u grupnu fazu!!!!

Ali nema veze!!!!!!

Neka ga svi obale lagano!!!!!!! :P :P :P :P
Post Reply