Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#1 Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Prvaka
Odluka je pala danas. Liverpool ce morati proci kroz 3 pretkola da bi usao u ligu prvaka i odbranio je, i ni u jednom pretkolu najvjerovatnije nece biti nosilac, sto ostavlja mogucnost da Svinjski bude igrao protiv njih u prvom pretkolu (akobogda pa da im zabiju jedno 9-10 komada).
-
Skoro
#2 Re: Liverpool ce morati kroz pretkola da bi odbranio Ligu Pr
Pa zar je Liverpool izborio mjesto za ligu? Koliko ja znam nije!karanana wrote:Odluka je pala danas. Liverpool ce morati proci kroz 3 pretkola da bi usao u ligu prvaka i odbranio je, i ni u jednom pretkolu najvjerovatnije nece biti nosilac, sto ostavlja mogucnost da Svinjski bude igrao protiv njih u prvom pretkolu (akobogda pa da im zabiju jedno 9-10 komada).
-
*Unreal*
bez obzira na to sve bila bi nevjerovatna stvar da zrinjski igra s liverpoolom...zamislite te ludnice, to bi bila sigurno najveca utakmica, odnosno najveci tim, protiv kojeg je neki klub iz bih ikada odigrao u evropskim takmicenjima ..ne sjecam se da je neki nas klub ikada igrao sa aktuelnim prvakom lige sampiona (ako grijesim nek me neko podsjetI)
A da ce primiti 6 nema sumnje
ali zato bi zaradili ko nikad 
A da ce primiti 6 nema sumnje
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
HZSA
Pisam se na sva predkola, na sve jebene lige, uefe, fife, klubove poput svinjskog, sirokog, itd. itd. kada tu Bosne nema, to je prava istina, a to se pokazalo i protiv spanije. A i sada kada tri mozemo slobodno reci ustaska kluba idu u evropu, toliko. (i boli me qrac hoce li se neko naci uvrijedjen, ovo je istinita cinjenica koju niko ne smije javno iznijeti).
I jos samo nesto, svinjski-liverpool...zanimljivo
Samo uporedite tradiciju ova dva kluba...tu su negdje, svinjski ima 100 godina, a liverpool takodje tako nesto, tu su negdje...
I jos samo nesto, svinjski-liverpool...zanimljivo
Samo uporedite tradiciju ova dva kluba...tu su negdje, svinjski ima 100 godina, a liverpool takodje tako nesto, tu su negdje...
-
REDS-anfield
Ma bit ce zanimljivo.
Mogli su izmisliti jos koje pretkolo da Liverpool igra!!!!!!!!
Mozda da igraju prvo pretkola Kupa UEFA, pa pretkola Lige povaka, pa tek onda da se plasiraju u grupnu fazu!!!!
Ali nema veze!!!!!!
Neka ga svi obale lagano!!!!!!!

Mogli su izmisliti jos koje pretkolo da Liverpool igra!!!!!!!!
Mozda da igraju prvo pretkola Kupa UEFA, pa pretkola Lige povaka, pa tek onda da se plasiraju u grupnu fazu!!!!
Ali nema veze!!!!!!
Neka ga svi obale lagano!!!!!!!