Livade

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Majstorinho

#1 Livade

Post by Majstorinho »

Raja, evo gledam ovaj sportski pregled na BHT1. Pogledajte molim vas gdje igraju nasi nogometasi. Koje su to sve livade i selendre. Sramota me, svega mi :(
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Hajmo sad svi ismijavati stadione :roll: :roll:
Evo ja kazem da ovi stadioni koje gledamo veceras na pregledu nisu ni toliko losi koliko svi kukate. REDOM:
1.Gradski stadion u Modrici- nije nesto, ali za nase uslove i nije los. Samo jos fale stolice na oni tribinama, a travnjak je korektan.
2.Bilino polje-OK stadion, sa inace dobrim travnjakom, a jučer i nije bio nesto.
3.Pecara-jedan pravi stadion za PL BiH, sa odlicnim travnjakom.
4.RSC Slavija u Lukavici- Isto ko za Modricu, uopste nije los stadion, pa ni travnjak.
5.GOAL-Po meni stadion koji bi bio najlješi u BiH da se izgradi jos jedna tribina,a i obako je ok sa dobrim travnjakom
6.AFH-isto ko Bilino polje
7.Pirota-jbg, mora biti jedan i los, a pogledajte maketu sa izrađenom istočnom i sjevernom tribinom. Stadion koji se gradi. Travnjak 0.
8.Vrapcici-Fali jos jedna tribina, a ni travnjak nije loš.

Eto, ovih 8 stadiona je po meni Ok, ostale mi mrsko sad opisivati.
Druga je stvar sto je na njima nema gledaoca.
red_djavo

Post by red_djavo »

Ono sto meni nije jasno je zasto se u nas prave i planiraju ogromni stadioni... Koji ce kurac Orasju 8000-9000 stolica, kad nema ni toliko stanovnika...Objektivno, mali stadioni sa po 5-6000 mjesta su sasvim dovoljni i za najvece klubove koji imaju tradicionalno veliki broj simpatezira, a kamoli za Orasja, Zepca, Modrice, i slicno...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Majstorinho wrote:Pobrisao neko 4 posta :D
:oops: Nije neko, nego onaj ko to treba raditi. Nije 4 nego 6 postova, a sad cemo je i zatvoriti.
I naslov i tvoj uvodni post su poprilicno "priglupi", a onda si i pored toga nastavio da je zachatavas. :oops:

@vjecnobordo i @red_djavo, izvinjavam se zbog zatvaranja teme. Zao mi je, postovi su vam bili korektni.
Locked