Livade
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Majstorinho
#1 Livade
Raja, evo gledam ovaj sportski pregled na BHT1. Pogledajte molim vas gdje igraju nasi nogometasi. Koje su to sve livade i selendre. Sramota me, svega mi 
-
vjecnobordo
Hajmo sad svi ismijavati stadione
Evo ja kazem da ovi stadioni koje gledamo veceras na pregledu nisu ni toliko losi koliko svi kukate. REDOM:
1.Gradski stadion u Modrici- nije nesto, ali za nase uslove i nije los. Samo jos fale stolice na oni tribinama, a travnjak je korektan.
2.Bilino polje-OK stadion, sa inace dobrim travnjakom, a jučer i nije bio nesto.
3.Pecara-jedan pravi stadion za PL BiH, sa odlicnim travnjakom.
4.RSC Slavija u Lukavici- Isto ko za Modricu, uopste nije los stadion, pa ni travnjak.
5.GOAL-Po meni stadion koji bi bio najlješi u BiH da se izgradi jos jedna tribina,a i obako je ok sa dobrim travnjakom
6.AFH-isto ko Bilino polje
7.Pirota-jbg, mora biti jedan i los, a pogledajte maketu sa izrađenom istočnom i sjevernom tribinom. Stadion koji se gradi. Travnjak 0.
8.Vrapcici-Fali jos jedna tribina, a ni travnjak nije loš.
Eto, ovih 8 stadiona je po meni Ok, ostale mi mrsko sad opisivati.
Druga je stvar sto je na njima nema gledaoca.
Evo ja kazem da ovi stadioni koje gledamo veceras na pregledu nisu ni toliko losi koliko svi kukate. REDOM:
1.Gradski stadion u Modrici- nije nesto, ali za nase uslove i nije los. Samo jos fale stolice na oni tribinama, a travnjak je korektan.
2.Bilino polje-OK stadion, sa inace dobrim travnjakom, a jučer i nije bio nesto.
3.Pecara-jedan pravi stadion za PL BiH, sa odlicnim travnjakom.
4.RSC Slavija u Lukavici- Isto ko za Modricu, uopste nije los stadion, pa ni travnjak.
5.GOAL-Po meni stadion koji bi bio najlješi u BiH da se izgradi jos jedna tribina,a i obako je ok sa dobrim travnjakom
6.AFH-isto ko Bilino polje
7.Pirota-jbg, mora biti jedan i los, a pogledajte maketu sa izrađenom istočnom i sjevernom tribinom. Stadion koji se gradi. Travnjak 0.
8.Vrapcici-Fali jos jedna tribina, a ni travnjak nije loš.
Eto, ovih 8 stadiona je po meni Ok, ostale mi mrsko sad opisivati.
Druga je stvar sto je na njima nema gledaoca.
-
red_djavo
Ono sto meni nije jasno je zasto se u nas prave i planiraju ogromni stadioni... Koji ce kurac Orasju 8000-9000 stolica, kad nema ni toliko stanovnika...Objektivno, mali stadioni sa po 5-6000 mjesta su sasvim dovoljni i za najvece klubove koji imaju tradicionalno veliki broj simpatezira, a kamoli za Orasja, Zepca, Modrice, i slicno...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Majstorinho wrote:Pobrisao neko 4 posta
I naslov i tvoj uvodni post su poprilicno "priglupi", a onda si i pored toga nastavio da je zachatavas.
@vjecnobordo i @red_djavo, izvinjavam se zbog zatvaranja teme. Zao mi je, postovi su vam bili korektni.