Litvanija : BiH (drugi dio)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mostarac pravi
Gledaj sine jos utakmice i uci nesto!parken slucajan?ubiliiiiiiii smo ih ubili,nista nam nisu mogli a bilo nas knap 12 pred utakmicu,Muzurovic???sta je uradio????odgovori na moja pitanja!
Sergej proti litve na zadnjeg!pa normalno strasno su opasni litvanci u skoku tu nam je barba trebao kao vodja odbrane i u skok igri
molim te odgovori
Sergej proti litve na zadnjeg!pa normalno strasno su opasni litvanci u skoku tu nam je barba trebao kao vodja odbrane i u skok igri
molim te odgovori
-
No_Comment
Imao je Miljanic jacu Repku na SP u Shpaniji od one Shvabine u Italiji ...pa nije proshao ni prvi krug...umro je mostar wrote:ispali smo u cetvrtfinalu i svi se vec sjecamo kako, ali ako pogledamo ko je tada igrao za tu repku, mislim da bi ih cak i Baka doveo do penala sa ArgentinomNo_Comment wrote:Ja mislim da smo bili 5-ti na sp u Italiji...umro je mostar wrote: Osim postigao rezultate
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
malo konradiktornosti 95minuta i 97minuta. Nije bilo razloga za toliko produzenje utakmice, nema sansi. Nije Muzurovic imao ovako dobre rezultate ali jeste nepravedno otjeran. Moras shvatiti da BiH nema kvalitetnog i korpulentnog centarhalfa od kada su otisli Hibic a Konjic je non stop povrijedjen. Nema centarhalfa koji igra glavom. Sergej je igrac koji ispunjava jedini te uvjete i ne boj se da to nije ispravno Sergej bi se sigurno pobunio. Dio svake utakmice je i sreca. I jos jedan stvar mi smo u grupu u kojoj su najmanje tri reprezentacije puno puno jace od nas ali se sa njima borimo kao da nisu.umro je mostar wrote:napadacka igra je kada dodjes u Litvaniju i moras pobjediti da ti barabrez ne igra zadnjeg igracha i da te cudo ne spasava protiv Litvanije koja ima 10 igracha. Napadacka igra je kada u Zenici drogiranoj i nika u istoriji repke goroj Spaniji uvalis tri komada sto smo mogli komotno i samo konj od Bake to nije primjetio. Nas najbolji selektor nije Baka nego Muzurovic i koji je i otjeran iz Saveza jer je bio dobar. Bakini rezultati su dosli slucajnom pobjedom na Parkenu i odmah ga poceli u zvijezde ukivat. Onako se ne igra fudbal, ili nogomet. Realno u Spaniji i jesmo trebali primiti 10 komada i to je bio takav dan da Spancima lopta jednostavno nije htjela u gol, a to onda vise nije taktika nego sreca i ja kazem da nismo u SPaniji pokradeni jer sudija je i trebao produziti utakmicu najmanje 5 minuta, a sad sto nam je sreca u 97. minutu okrenula ledja to nije sudijin problem. On je nadoknadio nasa preseravanja po terenu. Velicina Bake kao trenera se dokazala protiv Belgije u briselu (Barabrez opet igrao zadnjeg) i protiv Litvanije u Sarajevu.Mostarac pravi wrote:ma jos mi nisi odgovorio na pitanja!
sta je to napadacka igra????
sta smo uradili prije Bake?
gdje smo bili?
to ti meni ogovori!!!!
Kkako bi ti to igrao u spaniji i litvi?
ajde kad si tako pametan!
-
mostarac
Muzurovic je doveo u repku Barabreza, doveo Bolica, Salihamidzica, Hibica, Konjica, Musica. Godinu nakon rata smo uzeli skalp Italiji 2:1, Od Brazila izgubili 1:0, dobili Dance 3:0, s Hrvatima koji ce kasnije biti bronztani na SP smo se igrali u Zagrebu i plod nesretnih okolnosti je bio treci pogodak koji smo primili. I onda covjeka otjeraju iz repke i pocinje njen sunovrat.Mostarac pravi wrote:Gledaj sine jos utakmice i uci nesto!parken slucajan?ubiliiiiiiii smo ih ubili,nista nam nisu mogli a bilo nas knap 12 pred utakmicu,Muzurovic???sta je uradio????odgovori na moja pitanja!
molim te odgovori
-
mostarac
pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobarNo_Comment wrote:Imao je Miljanic jacu Repku na SP u Shpaniji od one Shvabine u Italiji ...pa nije proshao ni prvi krug...umro je mostar wrote:ispali smo u cetvrtfinalu i svi se vec sjecamo kako, ali ako pogledamo ko je tada igrao za tu repku, mislim da bi ih cak i Baka doveo do penala sa ArgentinomNo_Comment wrote: Ja mislim da smo bili 5-ti na sp u Italiji...
-
Mostarac pravi
cuj od brazila izgubili 1-0 hahahahaha
ma prejak si matere mi!
Pa pitas papac?pa sta skide onome loptu s noge nebi se nesta postidio nakvog starta!pa koga bi to ti stavio!pa nismo argentina brazil da imamo 60 istih igraca nego jedva 11
ma prejak si matere mi!
Pa pitas papac?pa sta skide onome loptu s noge nebi se nesta postidio nakvog starta!pa koga bi to ti stavio!pa nismo argentina brazil da imamo 60 istih igraca nego jedva 11
- hrasno38
Nije bio dobar bio je odlican i ostao je odlican. Ne sjecam se bas nesto puno boljih rezultata od njegovih. Ima ih ali vrlo malo.umro je mostar wrote:pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobarNo_Comment wrote:Imao je Miljanic jacu Repku na SP u Shpaniji od one Shvabine u Italiji ...pa nije proshao ni prvi krug...umro je mostar wrote: ispali smo u cetvrtfinalu i svi se vec sjecamo kako, ali ako pogledamo ko je tada igrao za tu repku, mislim da bi ih cak i Baka doveo do penala sa Argentinom
-
mostarac
Mozda. ja i dalje mislim da je Ivica Osim trener koji nije napravio nista posebno u svojoj karijeri osim ulaska Zelje u polufinale KUPA UEFA i to je njegov jedini pravi uspjeh. Sve ostalo su prosjecni ili manje vrijedni rezultati.hrasno38 wrote:Nije bio dobar bio je odlican i ostao je odlican. Ne sjecam se bas nesto puno boljih rezultata od njegovih. Ima ih ali vrlo malo.umro je mostar wrote:pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobarNo_Comment wrote: Imao je Miljanic jacu Repku na SP u Shpaniji od one Shvabine u Italiji ...pa nije proshao ni prvi krug...
-
No_Comment
umro je mostar wrote:pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobarNo_Comment wrote:Imao je Miljanic jacu Repku na SP u Shpaniji od one Shvabine u Italiji ...pa nije proshao ni prvi krug...umro je mostar wrote:
smo u cetvrtfinalu i svi se vec sjecamo kako, ali ako pogledamo ko je tada igrao za tu repku, mislim da bi ih cak i Baka doveo do penala sa Argentinom
Ma nama niko ne valja...sa Hadzijom smo stvarno derali suparnike na terenu ali i primali tako naivne golove i gubili tekme da je to cudo jedno...sa Bakom nemamo neku igru lijepu za oci ali imamo neuporedivo bolje rezultate...
- hrasno38
A koliko je to nasih klubova do tada igralo u polufinalima i finalima raznih kupova?umro je mostar wrote:Mozda. ja i dalje mislim da je Ivica Osim trener koji nije napravio nista posebno u svojoj karijeri osim ulaska Zelje u polufinale KUPA UEFA i to je njegov jedini pravi uspjeh. Sve ostalo su prosjecni ili manje vrijedni rezultati.hrasno38 wrote:Nije bio dobar bio je odlican i ostao je odlican. Ne sjecam se bas nesto puno boljih rezultata od njegovih. Ima ih ali vrlo malo.umro je mostar wrote: pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobar
-
mostarac
ako si gledao snimak te utakmice mogao si vidjeti da je to bila kradja i to je pravi primjer kradje,a ne ono u Spaniji. U Brazilu su nam ponistili cist gol, a Pintul (kojeg kasnije niko vise nije vidio u repki) je Ronalda u najvecoj formi stavio u dzep i ovaj mu na kraju nije htio dati ni dres. Treba uzeti u obzir okolnosti u kojima je radio Muzurovic a u kojima Sliskovic. Muzurovic tada nije imao ni Bilino Polje ni Kosevo, nego Bolognu. Tek kasnije je repka dosla na Kosevo i kuci, a trebalo je obnavljati ratom pokidane veze i nadoknaditi gubitak 4 godine neigranja fudbala u ovoj zemlji i skupiti i pronaci igrache i napraviti od njih tim. Muzurovic bi nam danas itekako dobro dosao i siguran sam da bi ostvarivao mnog mnogo bolje rezultate nego Baka.Mostarac pravi wrote:cuj od brazila izgubili 1-0 hahahahaha![]()
ma prejak si matere mi!
-
mostarac
rekao sam da mu to priznajem kao uspjeh i to mu i jeste jedini. Kad se samo sjetim kako nam je Plat zabijao golove i kako su nas resetali Nijemci i kako smo jedva i pukom srecom dobili Kolumbiju. Mada ima i pozitivnih tekmi, kao ona protiv vazda aktuelne Spanije ili protiv Francuske kad je Spasic zabio glavom, ali u globalu Osim nije nista posebno i Hasan Salihamidzic je na kraju krajeva veci covjek od njega 10 puta, jer Osima jednostavno boli neka stvar za ovu zemlju. Vazno je da se o njemu pricha, ali niko nije postavio pitanje sta je to konkretno Osim uradio za Bosnu i Hercegovinu? Nigdje i nikad nista.hrasno38 wrote: A koliko je to nasih klubova do tada igralo u polufinalima i finalima raznih kupova?
-
No_Comment
Nije bash Zeljoumro je mostar wrote:Mozda. ja i dalje mislim da je Ivica Osim trener koji nije napravio nista posebno u svojoj karijeri osim ulaska Zelje u polufinale KUPA UEFA i to je njegov jedini pravi uspjeh. Sve ostalo su prosjecni ili manje vrijedni rezultati.hrasno38 wrote:Nije bio dobar bio je odlican i ostao je odlican. Ne sjecam se bas nesto puno boljih rezultata od njegovih. Ima ih ali vrlo malo.umro je mostar wrote: pa ako je Osim bio manje losh od Miljanica, jos uvijek ne znaci da je bio dobar
- hrasno38
Sve je to tacno ali isto tako nemoj zaboraviti da su reprezentaciju cinili formirani igraci iz stare skole sa Mehom Kodrom na celu. da su to bili igraci vecionom koji su igrali napolje znaci samim tim iskusni igraci. Baka je poceo fakticki od nule i prije njega je bio haos. A sad, prosle kvalifikacije su nam ovisile o jednoj utakmici i to protiv extra jake Danske a ove ce nam ovisti od extra jake SCG. Prije takvih kombinacija nije bilo tu i tamo po neka pobjeda ali nikada u kontinuitetu. A sad skontaj seriju koju je napravila BiH osim utakmice sa Belgijom u Belgiji.umro je mostar wrote:ako si gledao snimak te utakmice mogao si vidjeti da je to bila kradja i to je pravi primjer kradje,a ne ono u Spaniji. U Brazilu su nam ponistili cist gol, a Pintul (kojeg kasnije niko vise nije vidio u repki) je Ronalda u najvecoj formi stavio u dzep i ovaj mu na kraju nije htio dati ni dres. Treba uzeti u obzir okolnosti u kojima je radio Muzurovic a u kojima Sliskovic. Muzurovic tada nije imao ni Bilino Polje ni Kosevo, nego Bolognu. Tek kasnije je repka dosla na Kosevo i kuci, a trebalo je obnavljati ratom pokidane veze i nadoknaditi gubitak 4 godine neigranja fudbala u ovoj zemlji i skupiti i pronaci igrache i napraviti od njih tim. Muzurovic bi nam danas itekako dobro dosao i siguran sam da bi ostvarivao mnog mnogo bolje rezultate nego Baka.Mostarac pravi wrote:cuj od brazila izgubili 1-0 hahahahaha![]()
ma prejak si matere mi!
-
mostarac
To je isto uradio Vaha sa Lilleom, a i Maribor Branik je igrao u Ligi prvaka, pa igra i Peterzalka, pa je Hadjuk igrao u cetvrtfinalu. Dakle taj podatak nije nikako relevantanNo_Comment wrote:
Nije bash Zeljojedini Shvabin uspjeh....zaboravljash cinjenicu da je Shvabo trenirajuci jedan provincijski Austrijski klub ,,STURM,, iz Gratza doshao do lige SHAMPIONA...ako je to mala stvar onda hebiga...
-
mostarac
da, ali fudbal se igra na pobjede, a ne na nerjesene rezultate.hrasno38 wrote:Sve je to tacno ali isto tako nemoj zaboraviti da su reprezentaciju cinili formirani igraci iz stare skole sa Mehom Kodrom na celu. da su to bili igraci vecionom koji su igrali napolje znaci samim tim iskusni igraci. Baka je poceo fakticki od nule i prije njega je bio haos. A sad, prosle kvalifikacije su nam ovisile o jednoj utakmici i to protiv extra jake Danske a ove ce nam ovisti od extra jake SCG. Prije takvih kombinacija nije bilo tu i tamo po neka pobjeda ali nikada u kontinuitetu. A sad skontaj seriju koju je napravila BiH osim utakmice sa Belgijom u Belgiji.umro je mostar wrote:ako si gledao snimak te utakmice mogao si vidjeti da je to bila kradja i to je pravi primjer kradje,a ne ono u Spaniji. U Brazilu su nam ponistili cist gol, a Pintul (kojeg kasnije niko vise nije vidio u repki) je Ronalda u najvecoj formi stavio u dzep i ovaj mu na kraju nije htio dati ni dres. Treba uzeti u obzir okolnosti u kojima je radio Muzurovic a u kojima Sliskovic. Muzurovic tada nije imao ni Bilino Polje ni Kosevo, nego Bolognu. Tek kasnije je repka dosla na Kosevo i kuci, a trebalo je obnavljati ratom pokidane veze i nadoknaditi gubitak 4 godine neigranja fudbala u ovoj zemlji i skupiti i pronaci igrache i napraviti od njih tim. Muzurovic bi nam danas itekako dobro dosao i siguran sam da bi ostvarivao mnog mnogo bolje rezultate nego Baka.Mostarac pravi wrote:cuj od brazila izgubili 1-0 hahahahaha![]()
ma prejak si matere mi!
-
Belminator
Pazi kada se spomene Muzurovic ja ustanem iz postovanja prema tom covjeku, ali moras shvatiti da je on u to vrijeme naslijedio nekoliko sjajnih igraca iz bivse Juge, a uz to imao je Balju i Bolica u najboljem periodu karijere, i da slazem se sa tobom radio je u nikakvim uslovima i meni nije jasno zasto je odradio samo jedan ciklus. Ali opet Sliskovic je izvrsio kakvu takvu smjenu generacija, kad su otisli Hiba i Konjic mislili smo da ce nas puniti golovima, no naprotiv odbrana nam je najjaci dio tima. A za napad mislim da je Muslimovic najbolje rjesenje, mlad, visok, brz, precizan sta treba vise od toga, a pored svega igrac serije A...
-
No_Comment
Vahi niko ne osporava uspjeh.. a ni ovim ostalim,,malim,, klubovima...ali treba biti realan i prema Shvabinom liku i djelu ... 
- hrasno38
Znas haveru ima ljudi na svijetu koji imaju svoje dostojanstvo i ne gaze svoju rijec. Svabo je jedan od takvih. Da ti ne objasnjavam zasto sam ovo napisao jer trebao bih shvatiti a Hasan Salihamidzic je jedno najobicnije malo jablanicko smece. Jer koliko je do sada puta ostavio svoju raju na cjedilu da su pametni svi bi mu okrenuli ledja kad ga vide. Ne mjeri se patriotizam sjedenjem u savezu sa najobicnijim lopovima i kriminalcima ili na klupi gdje ce ti isti sastvaljati ekipu.umro je mostar wrote:rekao sam da mu to priznajem kao uspjeh i to mu i jeste jedini. Kad se samo sjetim kako nam je Plat zabijao golove i kako su nas resetali Nijemci i kako smo jedva i pukom srecom dobili Kolumbiju. Mada ima i pozitivnih tekmi, kao ona protiv vazda aktuelne Spanije ili protiv Francuske kad je Spasic zabio glavom, ali u globalu Osim nije nista posebno i Hasan Salihamidzic je na kraju krajeva veci covjek od njega 10 puta, jer Osima jednostavno boli neka stvar za ovu zemlju. Vazno je da se o njemu pricha, ali niko nije postavio pitanje sta je to konkretno Osim uradio za Bosnu i Hercegovinu? Nigdje i nikad nista.hrasno38 wrote: A koliko je to nasih klubova do tada igralo u polufinalima i finalima raznih kupova?
-
mostarac
ma ja vam govorim da to nije nista aman zaman. Mozda to sto je Vaha napravio, ali po meni veci posao pravi nas Boro Primorac kao Wengerov pomocnik u Arsenalu nego bilo ko od njih. Ja i dalje pitam: Sta je to konkretno Osim uradio za Bosnu i Hercegovinu da ga slavimo kao boga i da se o njemu govori samo u superlativu? Moze li mi neko to reci?No_Comment wrote:Vahi niko ne osporava uspjeh.. a ni ovim ostalim,,malim,, klubovima...ali treba biti realan i prema Shvabinom liku i djelu ...
-
sudnjidan
Nema nikakvih razloga pljuvati po Baki. Meni je Muzurovic kao covjek drazi, mozda je bolji strucnjak, ali koliko god bilo tacno da je on formirao reprezentaciju, isto tako je tacno da je njegova reprezentacija posljednja koja je sastavljena od gotovih igraca iz ex-yu.
Okosnicu danasnje reprezentacije cine igraci iz ocajne domace lige koji su se uspjeli nekim cudom probiti i prodati vani (Hasagic, Berberovic, Papac, Milenkovic, Beslija, Grujic, Music, Hrgovic, Vidic, Biscevic, Tolja...), onda nekoliko gastarbajterske djece (Misimovic, Bajramovic) i par igraca koje je rat odveo prije 15 godina vani (Bolic, Barbarez, Salihamidzic).
Objektivno, Baka ima najtanji igracki kadar i (ovo treci put ponavljam) drugi put uzastopno nas dovodi u situaciju da u zadnjoj utakmici rjesavamo pitanje odlaska na EP ili SP. Ne moze se povuci nikakva paralela sa uspjehom Grcke iz Portugala i poredjenjem njihovog (kao) prosjecnog tima sa nasim prosjecnim. Njihova reprezentacija je sastavljena od igraca Olimpijakosa i Panatinaikosa koji su redovni ucesnici Lige prvaka, a prvak BiH ispada u prvom pretkolu od prvaka Luksemburga sto je najbolji pokazatelj kvaliteta naseg fudbala.
Da je Baka postavio ofanzivnu taktiku protiv Spanije i da smo popusili 5-6 golova nasli bi se kriticari koji bi ga pitali "a sto ofanzivno?" Nasem narodu nikad udovoljiti. Izuzev kosarke, mi ni u jednom ekipnom sportu ni pod razno ne mozemo izboriti plasman na veliko takmicenje. Najblizi smo u fudbalu.
P.S. Citajuci komentare na srbijanskim forumima, stvari idu bas kako sam ocekivao. Oni smatraju da su zavrsili sav posao u Madridu, nas ne smatraju ozbiljnim konkurentom. Isto je i na medjunarodnim stranicama gdje se smatra kako je stvar gotova: SCG direktno na SP, Spanija u baraz. Samo neka nas potcjenjuju, i Baka treba okrenuti pilu naopako, pricati kako smo sa ovih 13 bodova vec "napravili odlican posao", da imamo 0,1 posto sansi. A onda zadnja utakmica... Jedna lopta moze promijeniti sve.
Okosnicu danasnje reprezentacije cine igraci iz ocajne domace lige koji su se uspjeli nekim cudom probiti i prodati vani (Hasagic, Berberovic, Papac, Milenkovic, Beslija, Grujic, Music, Hrgovic, Vidic, Biscevic, Tolja...), onda nekoliko gastarbajterske djece (Misimovic, Bajramovic) i par igraca koje je rat odveo prije 15 godina vani (Bolic, Barbarez, Salihamidzic).
Objektivno, Baka ima najtanji igracki kadar i (ovo treci put ponavljam) drugi put uzastopno nas dovodi u situaciju da u zadnjoj utakmici rjesavamo pitanje odlaska na EP ili SP. Ne moze se povuci nikakva paralela sa uspjehom Grcke iz Portugala i poredjenjem njihovog (kao) prosjecnog tima sa nasim prosjecnim. Njihova reprezentacija je sastavljena od igraca Olimpijakosa i Panatinaikosa koji su redovni ucesnici Lige prvaka, a prvak BiH ispada u prvom pretkolu od prvaka Luksemburga sto je najbolji pokazatelj kvaliteta naseg fudbala.
Da je Baka postavio ofanzivnu taktiku protiv Spanije i da smo popusili 5-6 golova nasli bi se kriticari koji bi ga pitali "a sto ofanzivno?" Nasem narodu nikad udovoljiti. Izuzev kosarke, mi ni u jednom ekipnom sportu ni pod razno ne mozemo izboriti plasman na veliko takmicenje. Najblizi smo u fudbalu.
P.S. Citajuci komentare na srbijanskim forumima, stvari idu bas kako sam ocekivao. Oni smatraju da su zavrsili sav posao u Madridu, nas ne smatraju ozbiljnim konkurentom. Isto je i na medjunarodnim stranicama gdje se smatra kako je stvar gotova: SCG direktno na SP, Spanija u baraz. Samo neka nas potcjenjuju, i Baka treba okrenuti pilu naopako, pricati kako smo sa ovih 13 bodova vec "napravili odlican posao", da imamo 0,1 posto sansi. A onda zadnja utakmica... Jedna lopta moze promijeniti sve.
-
mostarac
Kad smo na Kosevu izgubili 2:1 od Spanije citav stadion je aplaudirao i niko nije bio tuzan, jer se igralo srcem, hrabro i dobro. Dakle nisu raja takva zlopamtila. Ako igraju kako treba i izgube manje mi je krivo, nego da se 90 minuta igra u nasem sesnaestercu pa pobjedimo ili izvucemo bod, jer je to plod srece, a znanja, igre i taktike, a Muzurovic je imao ipak osim njih par na raspolaganju isto tako neafirmisane igrache, mada opet iskusne iz yu lige, ali je radio u neuporedivo tezim uslovima. Meni Baka smeta sa svojim gubitnickim mentalitetom, kukavickom igrom koja ce nas kad tad kostati mnogo vece blamaze nego u Belgiji i igrom bez vizije. Iskreno mi smo sinoc slucajno postigli gol i nista se u igri ne bi promjenilo ni da nismo, jer mi sinoc nismo imali napada i akcije da valja do zadnjih 4-5 minuta kad su se Litvanci potpuno otvorili. Dakle nidje veze mu je i igra i taktika i to ce pokazti vrijeme, a mislim i Beograd, iako se nadam da ce biti drugacije.sudnjidan wrote:Nema nikakvih razloga pljuvati po Baki. Meni je Muzurovic kao covjek drazi, mozda je bolji strucnjak, ali koliko god bilo tacno da je on formirao reprezentaciju, isto tako je tacno da je njegova reprezentacija posljednja koja je sastavljena od gotovih igraca iz ex-yu.
-
Belminator
Ma neka je on jedan od glavnih kandidata za selektora Austrije i neka je povremeno se ubacivao u nasu fudbalsku stvarnost kako bi uvrijedio Hibica koji je odbio Hr dres i igranje na svjetskom prvenstvu samim time 98-e a sve radi BiH, i nazivao ga sporim igracem... ne treba uopste komentarisati o njemu i Vahi u kontekstu bosanca i hercegovcaumro je mostar wrote:ma ja vam govorim da to nije nista aman zaman. Mozda to sto je Vaha napravio, ali po meni veci posao pravi nas Boro Primorac kao Wengerov pomocnik u Arsenalu nego bilo ko od njih. Ja i dalje pitam: Sta je to konkretno Osim uradio za Bosnu i Hercegovinu da ga slavimo kao boga i da se o njemu govori samo u superlativu? Moze li mi neko to reci?No_Comment wrote:Vahi niko ne osporava uspjeh.. a ni ovim ostalim,,malim,, klubovima...ali treba biti realan i prema Shvabinom liku i djelu ...
-
No_Comment
Shta su to uradili i ostali osim Osima...jedini je Baka pristao uzeti vruc krompir u ruke tj .vodjenje drzavnog tima...svi ostali su se razbjezali ili trazili astronomske cifre za vodjenje repke inace ja Shvabu ne slavim kao Boga samo mu priznajem uspjehe...kada su se nashi vracali iz Italije sa SP... na aerodromu Surcin Beograd bio je organiziran docek...bio je tu i neizostavni Milojko Pantic(koji je bio najzeshci Shvabin kriticar)...i pruza Milojko Svabi ruku i kaze,, izvinite na mojim kritikama i cestitam vam na uspehu,,...znash shta je Shvabo uradio...samo glavu okrenuo od shupka i kreno dalje sa igracima...sve su to zabiljezile kamere...umro je mostar wrote:ma ja vam govorim da to nije nista aman zaman. Mozda to sto je Vaha napravio, ali po meni veci posao pravi nas Boro Primorac kao Wengerov pomocnik u Arsenalu nego bilo ko od njih. Ja i dalje pitam: Sta je to konkretno Osim uradio za Bosnu i Hercegovinu da ga slavimo kao boga i da se o njemu govori samo u superlativu? Moze li mi neko to reci?No_Comment wrote:Vahi niko ne osporava uspjeh.. a ni ovim ostalim,,malim,, klubovima...ali treba biti realan i prema Shvabinom liku i djelu ...
Last edited by No_Comment on 08/09/2005 17:23, edited 1 time in total.
- manijak1
. Citajuci komentare na srbijanskim forumima, stvari idu bas kako sam ocekivao. Oni smatraju da su zavrsili sav posao u Madridu, nas ne smatraju ozbiljnim konkurentom. Isto je i na medjunarodnim stranicama gdje se smatra kako je stvar gotova: SCG direktno na SP, Spanija u baraz. Samo neka nas potcjenjuju, i Baka treba okrenuti pilu naopako, pricati kako smo sa ovih 13 bodova vec "napravili odlican posao", da imamo 0,1 posto sansi. A onda zadnja utakmica... Jedna lopta moze promijeniti sve.
Obzirom na obzir
P.S I Dajdža ( Muzurović ) je fakat onda napravio respektabilnu ekipu a zašto je otišao pa valjda zato ........što su skoro isti ljudi u Savezu ( Pušina je tu negdje oko Ušanovića i Pašalića