Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SCG igra neriješeno sa Furijom .
Ali zato u oktobru gubi od Litvanije i od nas i biće zadovoljni sa baražom a mi bismo bili najzadovoljniji da ovaj put ako damo gol prvi ne primimo četiri .........kao prije par godina.
Što se tiče taktike ne smije se zanemariti da ovaj put moramo imati pokretljive zadnje i prednje vezne sa ubojitim krilima ............i sigurnim golmanom ..........biće gusto biće 0 :2 ,5 .
manijak1 wrote: SCG igra neriješeno sa Furijom .
Ali zato u oktobru gubi od Litvanije i od nas i biće zadovoljni sa baražom a mi bismo bili najzadovoljniji da ovaj put ako damo gol prvi ne primimo četiri .........kao prije par godina.
Što se tiče taktike ne smije se zanemariti da ovaj put moramo imati pokretljive zadnje i prednje vezne sa ubojitim krilima ............i sigurnim golmanom ..........biće gusto biće 0 :2 ,5 .
Nadaj se i ja se nadam sutra bodu ili 3, u Litvaniji takođe a onda slijedi 2-3 komada u bh mreži.
Molim te lijepo za tebe je politika što ja prognoziram kako prognorizam ?
a onda slijedi 2-3 komada u bh mreži
Sada bih ja trebao reći ovo je politika ? .
Dakle smradu koja će vaša biti taktika protiv furije?
Misliš da Kežman i Stanković mogu šta učiniti ?
Nego , kako se zove onaj loptaš . zadnji vezni visok malo neuredne frizure jel' sa G ili tako nekako , vidio sam ga u poluvremenu tekme BiH Belgija ........takav bi nam trebao sutra .
Ti si počeo a sada nastavi s fudbalom .
Ja se na svom neću suzdržavati više a ako sam već isti kao i on ..........da znam đe je zapelo ( u SCG možda ? ) .Dakle .........radite šta vam je volja .
Mlade reprezentacije Litvanija BiH 90 minut
1 : 0
Španija je nekome uvalila dva gola.
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je večeras još jednu kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo. Na stadionu "S. Darius/S. Girenas" u Kaunasu mladi bh. nogometaši poraženi su od odgovarajuće domaće selekcije minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Rimkevicius u 70. minuti susteta.
U drugoj utakmici u okviru grupe 7 Španija je savladala mlade iz Srbije i Crne Gore sa 2:0. Treći susret u ovoj grupi, između Belgije i San Marina, igra se od 20 sati.