Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
Moderator: anex
- JThomas
#1 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
pročitam zadnje dvije rečenice linka...i zapitam se zašto kod nas u federaciji nema niko da tako kaže?
- amrica
#2 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
prema nekim informacijama koje imam, OMV ima najkvalitetnije gorivo u BiH, tu su jos, valjda, EP i El Tarik.....
Ima li neko informacije o kvaliteti goriva na pumpama u Lukavici?
I kad sam vozala g2 mogla se osjetiti razlika kad natocim tamo, zaboravila sam kako se zove ona pumpa, kad se sidje sa Vraca prema Lukavici, prije skretanja za (bivsi) ETF, sa lijeve strane....
Ima li neko informacije o kvaliteti goriva na pumpama u Lukavici?
I kad sam vozala g2 mogla se osjetiti razlika kad natocim tamo, zaboravila sam kako se zove ona pumpa, kad se sidje sa Vraca prema Lukavici, prije skretanja za (bivsi) ETF, sa lijeve strane....
- starii
#3 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
ja sam sipao benzin na OMV i sad presao na Petrol...mislim da je petrolov ipak kvalitetniji,auto jace vuce ali i vise km pređem...
- Drvosjeca iz Dejcica
#4 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika.Sarajevcac wrote:Nadam se da ce ovo imati efekta na snizavanje cijena
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=58961
Sutra sastanak Dodika sa distributerima nafte u Srpskoj
BANjALUKA, 23. SEPTEMBRA (SRNA) - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i resorni ministri razgovaraće sutra sa predstavnicima Udruženja distributera nafte i naftnih derivata, Udruženja pekara i mlinarsko-prerađivačke proizvodnje, prestavnicima trgovine na veliko, kao i drugim distributerima u RS.
Iz Vlade RS je saopšteno da su na sastanak pozvani i predstavnici Saveza sindikata RS i Udruženja potrošača.
Sastanak će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade RS, sa početkom u 12.30 časova, nakon čega su predviđene izjave za novinare.
- tovarish
#5 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
Ništa od ovoga. Vjerovatno još jedan predizborni trik kojeg će birači sa velikim oduševljenjem popu*iti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika.Sarajevcac wrote:Nadam se da ce ovo imati efekta na snizavanje cijena
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=58961
Sutra sastanak Dodika sa distributerima nafte u Srpskoj
BANjALUKA, 23. SEPTEMBRA (SRNA) - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i resorni ministri razgovaraće sutra sa predstavnicima Udruženja distributera nafte i naftnih derivata, Udruženja pekara i mlinarsko-prerađivačke proizvodnje, prestavnicima trgovine na veliko, kao i drugim distributerima u RS.
Iz Vlade RS je saopšteno da su na sastanak pozvani i predstavnici Saveza sindikata RS i Udruženja potrošača.
Sastanak će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade RS, sa početkom u 12.30 časova, nakon čega su predviđene izjave za novinare.
- amrica
#6 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
Na OMV je 95-ica 2,16 KM, na nekim drugim je jos 2,20....
- black
#7 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
i na petrolu je 2,16amrica wrote:Na OMV je 95-ica 2,16 KM, na nekim drugim je jos 2,20....
- slavkoimamodilera
#8 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka
Hoce, al u qrcu...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika.