Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
JThomas

#1 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by JThomas »

pročitam zadnje dvije rečenice linka...i zapitam se zašto kod nas u federaciji nema niko da tako kaže?
amrica

#2 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by amrica »

prema nekim informacijama koje imam, OMV ima najkvalitetnije gorivo u BiH, tu su jos, valjda, EP i El Tarik.....

Ima li neko informacije o kvaliteti goriva na pumpama u Lukavici?

I kad sam vozala g2 mogla se osjetiti razlika kad natocim tamo, zaboravila sam kako se zove ona pumpa, kad se sidje sa Vraca prema Lukavici, prije skretanja za (bivsi) ETF, sa lijeve strane....
starii

#3 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by starii »

ja sam sipao benzin na OMV i sad presao na Petrol...mislim da je petrolov ipak kvalitetniji,auto jace vuce ali i vise km pređem...
Drvosjeca iz Dejcica

#4 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Sarajevcac wrote:Nadam se da ce ovo imati efekta na snizavanje cijena :)

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=58961

Sutra sastanak Dodika sa distributerima nafte u Srpskoj

BANjALUKA, 23. SEPTEMBRA (SRNA) - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i resorni ministri razgovaraće sutra sa predstavnicima Udruženja distributera nafte i naftnih derivata, Udruženja pekara i mlinarsko-prerađivačke proizvodnje, prestavnicima trgovine na veliko, kao i drugim distributerima u RS.
Iz Vlade RS je saopšteno da su na sastanak pozvani i predstavnici Saveza sindikata RS i Udruženja potrošača.
Sastanak će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade RS, sa početkom u 12.30 časova, nakon čega su predviđene izjave za novinare.
Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika. :D
tovarish

#5 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by tovarish »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Sarajevcac wrote:Nadam se da ce ovo imati efekta na snizavanje cijena :)

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=58961

Sutra sastanak Dodika sa distributerima nafte u Srpskoj

BANjALUKA, 23. SEPTEMBRA (SRNA) - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik i resorni ministri razgovaraće sutra sa predstavnicima Udruženja distributera nafte i naftnih derivata, Udruženja pekara i mlinarsko-prerađivačke proizvodnje, prestavnicima trgovine na veliko, kao i drugim distributerima u RS.
Iz Vlade RS je saopšteno da su na sastanak pozvani i predstavnici Saveza sindikata RS i Udruženja potrošača.
Sastanak će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade RS, sa početkom u 12.30 časova, nakon čega su predviđene izjave za novinare.
Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika. :D
Ništa od ovoga. Vjerovatno još jedan predizborni trik kojeg će birači sa velikim oduševljenjem popu*iti.
amrica

#6 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by amrica »

Na OMV je 95-ica 2,16 KM, na nekim drugim je jos 2,20....
black

#7 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by black »

amrica wrote:Na OMV je 95-ica 2,16 KM, na nekim drugim je jos 2,20....
i na petrolu je 2,16
slavkoimamodilera

#8 Re: Litar supera 1,9 KM, dizela 2,15 maraka

Post by slavkoimamodilera »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sigurno da hoce, ako snize ovi tvoji snizice i ovi nasi u Federaciji. Makar nesto korisniko od Dodika. :D
Hoce, al u qrcu... :-)
Post Reply