Linkin Park
Moderator: _BataZiv_0809
-
MilanT
#1 Linkin Park
Ima li neko da ih sluša i šta mislite o njima? 
-
zgembo adislić
beton..Reanimation kikz ass
-
MilanT
OKMRAVOJED wrote:u mojoj kući ih nitko ne sluša, a mislim sve najgore o njima
Elizabeth_Bathory,
Čini mi se da je danas sve više manje komercijala.
Munafik,svaka čast
Zgembo,
Nisam još nabavio Reanimation jer svaki put kada odem u trgovinu sa Cdovima taj album je med najskupljima.Imam Meteora i Hybrid theory koji mi se najviše dopada.
-
MUNAFIK
hehehe ovdje kod nas svi cd-ovi su po 3 kmMilanT wrote:OKMRAVOJED wrote:u mojoj kući ih nitko ne sluša, a mislim sve najgore o njima![]()
Elizabeth_Bathory,
Čini mi se da je danas sve više manje komercijala.![]()
Munafik,svaka čast![]()
Zgembo,
Nisam još nabavio Reanimation jer svaki put kada odem u trgovinu sa Cdovima taj album je med najskupljima.Imam Meteora i Hybrid theory koji mi se najviše dopada.
-
zgembo adislić
Nabavi cim prije..posebnu paznju obrati na stvar broj 19....1step Klosr sa Jonathan davisom...nevjerovatno dobrooo...a to komercijala je stvarno relativan pojam...mozda Linkin i Korn zvuce tako zbog nekih drugih manje vrijednih bandova...meni su ok...
-
MilanT
Munafik,
Blago se vama,ovdje je taj CD oko 24$ što je nekih 29 KM.
Nemoj samo da mi zbog ovog spominješ standard države u kojoj živim jer mislim da je još uvjek skupo.
Zgembo,
nabavit ću taj Cd kad tad.
Black_one,
Slažem se spotovi im zaista odgovaraju muzici u potpunosti.
Blago se vama,ovdje je taj CD oko 24$ što je nekih 29 KM.
Nemoj samo da mi zbog ovog spominješ standard države u kojoj živim jer mislim da je još uvjek skupo.
Zgembo,
nabavit ću taj Cd kad tad.
Black_one,
Slažem se spotovi im zaista odgovaraju muzici u potpunosti.
-
mg
Ma da,sad ide ona prica ja slusam neki garage bend i nisu popularni ali im je muzika cool.Kako da ne?Elizabeth_Bathory wrote:Komercijala!
Guns n' Roses su bili jako komercijalni pa su opet legende.
Linkin ima svoj stil,koji nije ni blizu Korna ili LB.Korn je najzesci izmedju ova tri najpopularnija NuMetal benda,dok LB sucks big time.
Hybrid theory je meni naj album,mada ni Meteora nije ni malo losa.
- metal_rules_cura
Pokrij se dekom navecer pred spavanje i nemoj od stida ustajati barem 5 dana!Pokusaj!mg wrote:Ma da,sad ide ona prica ja slusam neki garage bend i nisu popularni ali im je muzika cool.Kako da ne?Elizabeth_Bathory wrote:Komercijala!
Linkin ima svoj stil,koji nije ni blizu Korna ili LB.Korn je najzesci izmedju ova tri najpopularnija NuMetal benda,dok LB sucks big time.
-
gulanfer_
metal_rules_cura wrote:Pokrij se dekom navecer pred spavanje i nemoj od stida ustajati barem 5 dana!Pokusaj!mg wrote:Ma da,sad ide ona prica ja slusam neki garage bend i nisu popularni ali im je muzika cool.Kako da ne?Elizabeth_Bathory wrote:Komercijala!
-
Ali_G
Joj kad pocnu ovi muzicari da dijele muziku na komercijalu i taj ko neki underground. To samo pokazuje kolko ste ograniceni. Neki pljuju LP jer su se kao prodali.
Meni je samo dovoljno da poslusam text nekog banda koji je kao nekomercijalan i tu cujem malo kakvu poruku, malo kakav smisao, al zajeb to nismo mi na MTV. Zato smo cool
Meni je samo dovoljno da poslusam text nekog banda koji je kao nekomercijalan i tu cujem malo kakvu poruku, malo kakav smisao, al zajeb to nismo mi na MTV. Zato smo cool
-
stavrogin
#17 Re: Linkin Park
odvratno, pateticno, smjesno, zalosno, jadno.....MilanT wrote:Ima li neko da ih slu¹a i ¹ta mislite o njima?
-
V
#18 Re: Linkin Park
A oni su...?MilanT wrote:Ima li neko da ih sluša i šta mislite o njima?
-
MilanT
#19 Re: Linkin Park
Ne razumijem šta si mislila sa ovim postom.Siguran sam da si čula za njihV wrote:A oni su...?MilanT wrote:Ima li neko da ih sluša i šta mislite o njima?
-
MUNAFIK
#20 Re: Linkin Park
ma hajde sad svako ima nesto sto voli i svako vrijeme nsi nesto novo to se treba nauciti...MilanT wrote:Ne razumijem šta si mislila sa ovim postom.Siguran sam da si čula za njihV wrote:A oni su...?MilanT wrote:Ima li neko da ih sluša i šta mislite o njima?
-
MUNAFIK
#21 Re: Linkin Park
a koliko su oni albuma izdali?????
-
MilanT
#23 Re: Linkin Park
Mislim da samo tri;Hybrid theory,Reanimation i Meteora.Ako sam u pogrešnom nek me neko ispravi.MUNAFIK wrote:a koliko su oni albuma izdali?????
-
in_my_skin
Ja sam njihov veliki fan!
Mislim da je skroz bezze da neko odgovara na ovaj board ako ih ne voli.
Pa ljudi,što gubite vrijeme?
Get life!!!
LP FOREVER!!!
''Crawling in my skin
These wounds they will not heal
Fear is how I fall
Confusing what is real!''
Mislim da je skroz bezze da neko odgovara na ovaj board ako ih ne voli.
Pa ljudi,što gubite vrijeme?
Get life!!!
LP FOREVER!!!
''Crawling in my skin
These wounds they will not heal
Fear is how I fall
Confusing what is real!''