Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
-
Albert Hoffman
#1 Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Šta se dešava sa ovom linijom, čuo sam da je trebaju ukinuti 23.janura tj. već su je ukinuli ?
Pa ako ima neko iz Ilijaša nek nam kaže nešto
Pa ako ima neko iz Ilijaša nek nam kaže nešto
-
drsrle
#2 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
hehehe imate centrin bus
joj jest mi drago, sad će mi bivša djevojka četveronoške ići do Sarajeva
-
Albert Hoffman
#3 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Hhhh ma lako je za žensko odbaciće je neki frajer sa bjesnim autom =)drsrle wrote:hehehe imate centrin bus
Nego onaj čuo sam da je došlo do nekih nesuglasica između direktora GRAS-a i gradonačelnika Ilijaša.
Stvarno nije fer da građani ispaštaju zbog dva čovijeka...
- NEOPLAN
#4 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Ima vise verzija oko te linije:
1. Kako kazu u GRAS-u dobili su dopis u kojem Kanton trazi ovbustavljanje ove linije
2. Svadja Centrotransa i GRASA
3. Svadja direktora GRASA i nacelnika opstine Ilijas oko Centrotransa, tj da nacelnik trazi veci broj Centrotransovih a manji Grasovih vozila
E sad, sta je po srijedi to niko ne zna....svak prica svoje.... Ja licno tipujem na 1
1. Kako kazu u GRAS-u dobili su dopis u kojem Kanton trazi ovbustavljanje ove linije
2. Svadja Centrotransa i GRASA
3. Svadja direktora GRASA i nacelnika opstine Ilijas oko Centrotransa, tj da nacelnik trazi veci broj Centrotransovih a manji Grasovih vozila
E sad, sta je po srijedi to niko ne zna....svak prica svoje.... Ja licno tipujem na 1
-
Albert Hoffman
#5 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Zašto bi to Kanton uradio ???
Umjesto da im Kanton pomaže,Kanton im ukida liniju.
- starii
#6 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
jarane znas onu...na zadnjem sjedistu mog auta..e tako ce ti bivsa djevojka dolaziti u sadrsrle wrote:hehehe imate centrin bus
-
mehmedbey
#7 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
U cemu je problem, ovdje svi kukate na GRAS?! Sretno sa konkurencijom 
- NEOPLAN
#8 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Vrlo logicno, sto veci dio posla odradi Centrotrans, kao privatnik, Kantonu ostaje manje obaveza....samo sto su zaboravili cinjenicu da :Albert Hoffman wrote:Zašto bi to Kanton uradio ???
1. 95% ljudi iz Ilijasa ima GRAS-ovu mjesecnu kartu i da ce oni protestovati, jer im se ovako izbija "dinar" iz dzepa....
2. se GRAS-u gasi jedna od najprofitabilnijih linija i da ce i oni protestovati....
Tako da mozemo ocekivati dva masovna protesta u narednom periodu....
-
Albert Hoffman
#9 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Zaboravili su takodje na tramvajski, trolejbuski saobračaj kojeg večina koriste...Zar če sa željezničke iči pješke do Ilidže i sl.NEOPLAN wrote:Vrlo logicno, sto veci dio posla odradi Centrotrans, kao privatnik, Kantonu ostaje manje obaveza....samo sto su zaboravili cinjenicu da :Albert Hoffman wrote:Zašto bi to Kanton uradio ???
1. 95% ljudi iz Ilijasa ima GRAS-ovu mjesecnu kartu i da ce oni protestovati, jer im se ovako izbija "dinar" iz dzepa....
2. se GRAS-u gasi jedna od najprofitabilnijih linija i da ce i oni protestovati....
Jedino ako centrotrans uvede te svoje trramvaje e onda milina i za nas a i za stanovnike Ilijaša
- kurty
#10 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
Mislim da je postotak ljudi koji imaju GRAS-ove karte mnogo manji od navedenog... Znak koliko ljudi ulazi u Ilijasu na stnici, i koliko izlazi... I koliko Ilijasana vidim da udju u Centrin bus a ne u grasovNEOPLAN wrote:Vrlo logicno, sto veci dio posla odradi Centrotrans, kao privatnik, Kantonu ostaje manje obaveza....samo sto su zaboravili cinjenicu da :Albert Hoffman wrote:Zašto bi to Kanton uradio ???
-
mahalas505
#11 Re: Linija 22 Sutjeska - Ilijaš GRAS
A kako dodju do Centrotransovog autobusa iz drugih dijelova grada? Zar nije isplatnije imati mjesecnu i za ostali prevoz u gradu, a ne samo na jednoj relaciji?