Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
List wrote:Čuo sam da taj program sadrži maliciozne tvari. Spyware i tome slično.
Nonsense. LimeWire je cisci od Kazaa ili sta vi "windows" narode vec upotrebljavate.
LimeWire je odavno na trzistu i nastao je povezivanjem IT osoba koje nisu smatrale da Bill Gates i slicni imaju monopol na svijet. Sistem je bio dio netvork pokreta "gnutela".
Mozete skinuti legalno sa http://www.limewire.com a ima verzije za sve platforme. Medjutim, fer je fer: imajuci u vidu da ce svako sa istim da skine neku muziku ili program, fer je da im posaljete $20.00 (15 eura) sto su trazili prije par godina. I ako ne posaljete, imacete sve funkcije kako treba ali i nesto griznje savijesti (koje ja nemam prema ADOBE i MICROSOFT-u).
The_Flyer2002 wrote:ako posaljes im tih 20 dolara da li su skinute te proklete stvari???
Ne znam da li te ovdje slijedim: LimeWire ce biti isti, platio ti ili ne platio. Jedino sa placenom verzijom oni kao imaju neki dodatni i brzi "turbo" download, ali sve ostale funkcije rade.
Digger, čuo sam od nekih ljudi koji mogu nabaviti crack za skoro sve programe (ili serial) da LimeWire nije čist. Eh sad, ako oni lažu onda lažem i ja.
A Kazaa jeste puna raznih sranja. Ali Kazaa Lite K++ čista je kao suza. Ali i sudski zabranjena u razvijenijim zemljama.
List wrote:Digger, čuo sam od nekih ljudi koji mogu nabaviti crack za skoro sve programe (ili serial) da LimeWire nije čist. Eh sad, ako oni lažu onda lažem i ja.
A Kazaa jeste puna raznih sranja. Ali Kazaa Lite K++ čista je kao suza. Ali i sudski zabranjena u razvijenijim zemljama.
Nista licno.
A ljudi kao ljudi, uvijek pricaju vise nego sto je u stvari.
E,ovako Limewire koristim vec duze vrijem i mocan je.Ma samo instalirate JAVU i Limewire je dzaba ,a sto se tice napasti,kad se instalira limewire na compu se moze nac spyware pod istim imenom al je risk LOW,dakle no_frks...odlicno fercera..mada se u zadnje vrijeme,kako njegova popularnost raste ,dosta smeca nakupilo...
List wrote:Digger, čuo sam od nekih ljudi koji mogu nabaviti crack za skoro sve programe (ili serial) da LimeWire nije čist. Eh sad, ako oni lažu onda lažem i ja.
ne kontam ovaj dio...kako to oni mogu nabaviti serial i crack za sve programe...
mislim ono...znaju za astalavistu i oni su kao zahebani i znaju oko komjutera...