slazete li se da dosta ljudi kasnije razmislja da ce u braku biti dosta trzavica, jer ce nju u svakom trenutku neko pokusati muvati jer ona na primjer definitivno vrijedna svega, stalno ce joj muskarci prilaziti i nikad ne znas sta ce biti.
Lijepe zene u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
OwlKaoSova
#1 Lijepe zene u braku
Slazete li se da mnogi muskarci na javnim mjestima boje da pridju lijepim zenama, govorim o zenama koje dodju jednom na 30 obicnih ili prosjecnih, o rasnim ljepoticama govorim 
slazete li se da dosta ljudi kasnije razmislja da ce u braku biti dosta trzavica, jer ce nju u svakom trenutku neko pokusati muvati jer ona na primjer definitivno vrijedna svega, stalno ce joj muskarci prilaziti i nikad ne znas sta ce biti.
- Eluveitie
#2 Re: Lijepe zene u braku
Jesi 'lijepa' žena il' imaš lijepu ženu? Prije da misliš da si ovo 1. 
- USAblues
#3 Re: Lijepe zene u braku
Lijepa zena svacija zena..treba to znati sacuvati
-
OwlKaoSova
#4 Re: Lijepe zene u braku
na tu sam izreku mislio. cesto ljudi vole idealizovati ako se oni vole sve ce biti dobro.. naravno da ce biti u tom slucaju, ali uvuce se neka kob sumnje pa nikad ne znas sta ce biti, jer zena plijeni ljepotom i svi bi je htijeli imati.USAblues wrote:Lijepa zena svacija zena..treba to znati sacuvati
a mozda upravo u tome i lezi vrijednost te zene, znaci nju moze u potpunosti imati tek onaj muskarac koji predje preko svih tih stvari.. a priznacete da nije bas ugodno muskarcu gledati kako mu se u svakoj situaciji (posao ili bilo gdje zena da izadje) njegovoj zeni kace i otvoreno nude drugi muskarci.. e sad, da pitam ove starije i iskusnije.. rezonujem li pravilno?
@ Eluveitie nijedno.
-
ovejaraS
#5 Re: Lijepe zene u braku
u ženskoj prirodi je da flertuju, e sad kad se papak sebi zakune da će imati najbolju trebu za ženu, a onda mu se desi da je vidi sa nekim jarom kako čavrlja ispod oka, a stalno se premješta s noge na nogu, pa onda se još i zaposli po kancelarijama, kofol prevrće nekakve papire, pa je nema pola dana, pa gdje je bila, a bila negdje, više ni ona ne zna ko je sve pipo... ma bjež ba, lijepe normalne cure u farmerkama, a još domaćice... 
- B6Redhell
#6 Re: Lijepe zene u braku
90% Lijepih zena su svijesne svoje ljepote, pa se onda isticu namijerno, sto oblacenjem, sto ponasanjem. Sto je mene dovodilo na tanak led, kod moje zene i njihovih muzeva... zato 
-
irmanon
#7 Re: Lijepe zene u braku
Koja glupa tema i razmisljanje prosjecnog Bosnje... Sta sad trebamo zeniti grobove jel
Mislim, ne sudim, ne moze svako biti lijep i nije ljepota najvaznija, ali vam je logika 0 .
Mislim, ne sudim, ne moze svako biti lijep i nije ljepota najvaznija, ali vam je logika 0 .
- kinzekonze
#8 Re: Lijepe zene u braku
Odlicno receno. Pravo ono zaostalo, primitivno razmisljanje, a ispisano par postova.irmanon wrote:Koja glupa tema i razmisljanje prosjecnog Bosnje.. .
- ho oponopono
#9 Re: Lijepe zene u braku
...jadna majko i ti u belaju ćeš biti čitavog života s tim mislima šta ako joj se svidi neko drugi, poželjna je i ostalima?!
...malo povjerenja ne bi bilo na odmet za početak,a ako kojim slučajem ode s drugim pobogu, onda te nije ni vrijedna, neka joj je sa srećom očito niste jedno za drugo...nema pravila!
...malo povjerenja ne bi bilo na odmet za početak,a ako kojim slučajem ode s drugim pobogu, onda te nije ni vrijedna, neka joj je sa srećom očito niste jedno za drugo...nema pravila!
-
crnoplavo
#11 Re: Lijepe zene u braku
diskusija na visokom nivou, strucna terminoilogija se koristi-OwlKaoSova wrote:Slazete li se ...
... o rasnim ljepoticama govorim
rasna grla su u pitanju
- illuminated
#12 Re: Lijepe zene u braku
Za takvu zenu laf.OwlKaoSova wrote:Slazete li se da mnogi muskarci na javnim mjestima boje da pridju lijepim zenama, govorim o zenama koje dodju jednom na 30 obicnih ili prosjecnih, o rasnim ljepoticama govorim
- MedenoSrce
#13 Re: Lijepe zene u braku
Moje zapazanje po pitanju ove tematike je ovakvo:
lijepe osobe su vec od adolescencije navikle da im se neko baca pod noge, napada, pokusava nesto i tokom godina su razvile odbrambeni mehanizam i ne moze ih se tako lako impresionirati.
lijepe osobe su vec od adolescencije navikle da im se neko baca pod noge, napada, pokusava nesto i tokom godina su razvile odbrambeni mehanizam i ne moze ih se tako lako impresionirati.
- gladna sam
#14 Re: Lijepe zene u braku
irmanon wrote:Koja glupa tema i razmisljanje prosjecnog Bosnje... Sta sad trebamo zeniti grobove jel![]()
Puna tema predrasuda a i kompleksasa ce se nakupiti
znaci nije moguce da ovo mislis ....ovejaraS wrote:u ženskoj prirodi je da flertuju, e sad kad se papak sebi zakune da će imati najbolju trebu za ženu, a onda mu se desi da je vidi sa nekim jarom kako čavrlja ispod oka, a stalno se premješta s noge na nogu, pa onda se još i zaposli po kancelarijama, kofol prevrće nekakve papire, pa je nema pola dana, pa gdje je bila, a bila negdje, više ni ona ne zna ko je sve pipo... ma bjež ba, lijepe normalne cure u farmerkama, a još domaćice...

- JThomas
#15 Re: Lijepe zene u braku
kao ružne i ružni ne varaju 
dajte ba...
dajte ba...
- dust in the wind
#16 Re: Lijepe zene u braku
ma jok...samo ljepotice.heh.kojih je na hiljade oko nas...JThomas wrote:kao ružne i ružni ne varaju
dajte ba...