Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedna tamo wrote:ma....žao mi trošiti tipkovnicu na takve..
nego Dile fakat smo mi ružna nacija...u globalu...
mene tuga uhvati kad vidim kako su nam muškarci niski i mršavi...
dusho draga, ja kad bih lego na tebe, dušu bi ispustila
Dile wrote:
burek_in_space wrote:a zbog drugog mi je svejedno, jer sam lijep i nabildan.
kmirsad wrote:
Zar ti ćitaš ovo ... Čitava je tema, što se mene tiče, mogla početi i istovremeno završiti kometarom o tanjirima... ali šta god rekli...narokala tema 10 strana, 241 komentar u jedan dan i sedam sati...
Čitam ja svašta, samo ne mogu baš na svaku glupost da se trzam. A ova je eto malo jače trznula.
jedna tamo wrote:Jutros pričam sa jednim doktorom, stariji čikica...i kaže on meni e mi smo muški glupi...mi mislimo da je lijepa žena tuđa žena, ali nije .....šta sam u životu vidio ne tako lijepih žena da su se dobro udale, pa povrh toga se još i švalerišu jer te ne tako lijepe žene(neželim upotrebljavati ružne izraze) imaju potrebu da se dokažu prvo same sebi..pa onda i drugima...kako one to mogu....jer naravno to kreće od djetinjstva, zadirkivanja itd.
eto pa šta mislite forumaši? ja često u gradu se bukvalno okrenem kad vidim dobrog muškarca i nikako ti nije jasno odkud takva žena pored njega? dobro...sad će ih pola reći svaka žena je lijepa na svoj način, slažem se ali znate valjda o čemu hoću da pričamo
E,bas si "jedna tamo"
Ovaj izraz "lijepa zena,tudja zena"sam imala cesto priliku cuti,ali u kontekstu da je lijepa zena svacija,tj.svako se za njom okrene,zeli da je ima i td.
A,ovo s cim si ti zapocela temu je nekako "ni tamo,ni ovamo".
Ti ustvari lijecis svoje komplekse sa ovom temom.Sto opet ne znaci da si ti nelijepa,ali izgleda da neke stvari nisi poslozila u svojoj glavici
Meni svaka zena ima nesto lijepo,isto kao i svaki muskarac.
Tvrditi da je negdje,u nekom gradu ili zemlji,vecina ruznih zena ili muskaraca je ravno nejvecoj gluposti.
Zelim ti da pocnes izgradjivati svoje samopouzdanje,a ne da trosis vrijeme otvarajuci ovakve teme bez nekog smisla.Barem meni tako izgleda.
Djana...ova tema ima itekakvog smisla .Samo...treba imati konotacije ,kroz rezon ispisujuci ga,u prilog teme.Autorica topika je je pocela svoje izlaganje sa konfuzijom i istim osvrtom "doktora".Dakle,on,'doktor"polazi sa stanovista da su muskarci glupi i da ljepotu podvode pod tudze (osobnim kreirano kroz opcu svijest)a pri istoj tvrdnji sebe negira kao objektivnog promatraca LJEPOTE.Vrlo diskutabilan psiholoski momenat " Sto se tice mene ja bih je podveo pod psihologiju jednog podneblja..."Jami sto se moze jamiti".
Last edited by bosniandizdar on 12/12/2009 21:02, edited 1 time in total.
@bosniandizdar,zelim ti da ti nas shvatas kao i mi tebe
Ni vise,ni manje.
Zaista ne ulazim u psihu ni navodnog doktora,niti autorice.
Samo sam se malkice osvrnula na njen razlog otvranja ovakve teme.
I,naravno,sa moje strane ja sam apsolutno u pravu kada mislim da je svaka zena lijepa na svoj nacin,kao i svaki muskarac.
I ti mi djelujes dosta lijep,tako malo zbunjen,pokusavajuci nas opametiti
djana77 wrote:@bosniandizdar,zelim ti da ti nas shvatas kao i mi tebe
Ni vise,ni manje.
I,naravno,sa moje strane ja sam apsolutno u pravu kada mislim da je svaka zena lijepa na svoj nacin,kao i svaki muskarac. I ti mi djelujes dosta lijep,tako malo zbunjen,pokusavajuci nas opametiti
djana77 wrote:@bosniandizdar,zelim ti da ti nas shvatas kao i mi tebe
Ni vise,ni manje.
I,naravno,sa moje strane ja sam apsolutno u pravu kada mislim da je svaka zena lijepa na svoj nacin,kao i svaki muskarac. I ti mi djelujes dosta lijep,tako malo zbunjen,pokusavajuci nas opametiti
for d rekord, ja djelujem u svim pravcima
Cmoljo...djelujes izazovno! Ev' ja te molim ,kao izazovnog covjeka,da okrenes tu kapu na tvojoj(jel' tvojoj)glavi.Volio bih vidjeti znak na kapi sa druge strane.Ono...pretpostavka je pretpostavka...a fakat je fakat.Jel' tako??
bosniandizdar wrote:
Cmoljo...djelujes izazovno! Ev' ja te molim ,kao izazovnog covjeka,da okrenes tu kapu na tvojoj(jel' tvojoj)glavi.Volio bih vidjeti znak na kapi sa druge strane.Ono...pretpostavka je pretpostavka...a fakat je fakat.Jel' tako??
bosniandizdar wrote:
nagni se iza monitora pa vidi sam
He...zar mislis i da sam vidovit.Ma jok bolan!! Vjerujem tebi i tvojoj rijeci ...zato te i priupitah.Ne vjerujes mi!!?? Nije dobro!!
jedna tamo wrote:Jutros pričam sa jednim doktorom, stariji čikica...i kaže on meni e mi smo muški glupi...mi mislimo da je lijepa žena tuđa žena, ali nije .....šta sam u životu vidio ne tako lijepih žena da su se dobro udale, pa povrh toga se još i švalerišu jer te ne tako lijepe žene(neželim upotrebljavati ružne izraze) imaju potrebu da se dokažu prvo same sebi..pa onda i drugima...kako one to mogu....jer naravno to kreće od djetinjstva, zadirkivanja itd.
eto pa šta mislite forumaši? ja često u gradu se bukvalno okrenem kad vidim dobrog muškarca i nikako ti nije jasno odkud takva žena pored njega? dobro...sad će ih pola reći svaka žena je lijepa na svoj način, slažem se ali znate valjda o čemu hoću da pričamo
E,bas si "jedna tamo"
Ovaj izraz "lijepa zena,tudja zena"sam imala cesto priliku cuti,ali u kontekstu da je lijepa zena svacija,tj.svako se za njom okrene,zeli da je ima i td.
A,ovo s cim si ti zapocela temu je nekako "ni tamo,ni ovamo". Ti ustvari lijecis svoje komplekse sa ovom temom.Sto opet ne znaci da si ti nelijepa,ali izgleda da neke stvari nisi poslozila u svojoj glavici
Meni svaka zena ima nesto lijepo,isto kao i svaki muskarac.
Tvrditi da je negdje,u nekom gradu ili zemlji,vecina ruznih zena ili muskaraca je ravno nejvecoj gluposti.
Zelim ti da pocnes izgradjivati svoje samopouzdanje,a ne da trosis vrijeme otvarajuci ovakve teme bez nekog smisla.Barem meni tako izgleda.