Lijepa žena, tuđa žena!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cholina_Lokica

#201 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Cholina_Lokica »

hajd ba sta ste je napali, mi smo ruzna nacija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#202 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 15:27, edited 1 time in total.
burek_in_space

#203 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

jedna tamo wrote:Ja sam uvijek hvala dragom Bogu sabrana i uvijek znam šta pišem i uvijek ama baš uvijek dobro skontam šta ću napisati....
a dvoličan mi je svak ko te navuče da mu daš broj, sazna tvoje ime pa se hinjski ušuti o sebi....
:lol:

A jel dvolichan ili tzv. dvolichan?! :roll:
jedna tamo

#204 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

hehe prvo sam napisala tzv. burek pa sam kasnije dodala dvoličan...a zaboravila izbrisati tzv.
tako da ovo prvo
burek_in_space

#205 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

jedna tamo wrote:hehe prvo sam napisala tzv. burek pa sam kasnije dodala dvoličan...a zaboravila izbrisati tzv.
tako da ovo prvo
Lijepo ti rekoh da se saberesh :oops:
jedna tamo

#206 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

:lol:
Cholina_Lokica

#207 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Cholina_Lokica »

jedna tamo wrote:Ja sam uvijek hvala dragom Bogu sabrana i uvijek znam šta pišem i uvijek ama baš uvijek dobro skontam šta ću napisati....
a dvoličan mi je svak ko te navuče da mu daš broj, sazna tvoje ime pa se hinjski ušuti o sebi....
jes' vidila kakav je on, ima on to obicaj uraditi... a ljudi misle sa njim ozbiljno :mrgreen:
jedna tamo

#208 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

ma....žao mi trošiti tipkovnicu na takve..
nego Dile fakat smo mi ružna nacija...u globalu...
mene tuga uhvati kad vidim kako su nam muškarci niski i mršavi... :-?
burek_in_space

#209 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

jedna tamo wrote:ma....žao mi trošiti tipkovnicu na takve..
Zbog prvog boldiranog sam tuzhan :( a zbog drugog mi je svejedno, jer sam lijep i nabildan. :lol:
suspect_zero

#210 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by suspect_zero »

jedna tamo wrote:ma....žao mi trošiti tipkovnicu na takve..

Jedino ako tražiš u kineskim četvrtima :? :shock: :mrgreen: ...............ja primjetila baš suprotno :-?
JThomas

#211 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by JThomas »

ružne žene zavladale u bosni? muškarci niski i mršavi? pa majke ti tvoje, gdje se ti to krećeš i hodaš?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#212 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by ladyblue18 »

jedna tamo wrote:
netreba mene niko ovdje da podrži ja imam svoje mišljenje i netreba mi nikakva potvrda za to...
naravno da me vrijeđaš pa pročitaj svoja zadnja dva posta upućena meni, ti misliš ako si moderator da možeš pisati šta želiš a da to prođe tek tako...imaš ti još kupusa da se najedeš dok dođeš na moj nivo.....
a ako pogledaš moje ranije spostove skontaćeš da ja uopšte netražim lijepog muškarca....znači lady prestani me provocirati i izvlačit iz konteksta moje riječi....donositi zaključke o meni da sam ogorčena i slično.....
Bogami izgleda da treba, jer ti na ovoj temi jos od kada se JT javio prvi sa drugacijim misljenjem, ljudima govoris da zaobidju temu i da te provociraju, a samo imaju drugacije misljenje i svoje stavove.
Nije forum tvoja babovina da ti nekome govoris sta ce i kako pisati. :wink:

Opet ti kazem ne vrijedjam te, iako me zaboli kako ces ti to shvatiti. A mozda imam kupusa :-? ja jos da se najedem ali da dodjem na tvoj nivo ne bih hvala. Jer mi je malo degutantno bit na nivou da procjenjujem neciju (ne)ljepotu i kukam okolo.

I imas stav jedne ogorcene osobe pune predrasude, pa tako olako zakljucujes da su zene mahom ruzne, muskarci niski i mrsavi...to su samo tvoje rijeci ja ih nisam izmislila.

I ovo ti je zadnja opomena. Prekini prozivati moderatore i administratore, te petljati se u privatni zivot clanova. Ako imas nekih problema sa burekom rjesi ih na pp ili u 4 oka.
Cholina_Lokica

#213 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Cholina_Lokica »

burek_in_space wrote:a zbog drugog mi je svejedno, jer sam lijep i nabildan. :lol:
ne lazi ljude ti si mal' i mrshav :mrgreen:
drekalica28

#214 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by drekalica28 »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:O Bozhe, ovo poprima ozbiljne razmjere :roll: Hvala Bogu pa nas ima toliko razlicitih i hvala Bogu sto su ukusi razlicit, bio bi Dzehenem na zemlji kad bi se svima svidjala ista.....ima jedna lijepa prica o tome kada je Bog stvarao zenu :) "Kad je Bog počeo da stvara ženu, nije odmah uspeo da je dovrši, te je
morao da ostane da radi prekovremeno. Prišao mu je anđeo i upitao ga: “Bože, zašto trošiš tako puno vremena na nju?” A bog odgovori:
“Jesi li ti video, šta sam joj sve dao i prema kom kalupu je oblikujem?" “Ona mora da zna sve da radi sama, da brine o kući, mužu i deci, da ih pazi i da im ugađa, ali da brine i o sebi… kad se razboli, sama da se izbori za svoje ozdravljenje... i sve to sa svoje dve ruke... ali u isto vreme da ima poljubac, koji može da izleči sve, od ozleđene rane do slomljenog srca.” Anđeo se začudi svim tim veštinama. Sa samo dve ruke… Nemoguće!”
“Moguće je”, reče Bog,“To je previše posla za samo jedan dan… odmori se, pa je sutra dovrši“ reče Anđeo.
“Ne želim to”, reče Bog, “tako sam blizu da završim ovo biće, koje je mom srcu posebno drago.” Anđeo se približi i dotaknu ženu. “Bože, kako si je napravio
tako nežnom i mekom…” “Jeste, nežna je”, reče Bog, “ali napravio sam je da ima snagu. Nećeš verovati šta sve može da izdrži.”
“A može li da misli?" pitao je Anđeo. Bog odgovori: “Ne samo da može da misli, nego ima izuzetnu snalažljivost i strpljenje." Anđelu nešto privuče pažnju, pa dotaknu ženino lice, koje je bilo vlažno…“Bože, izgleda da ovo biće ipak ima neki propust. Nisam li ti rekao da previše toga stavljaš na nju…” “Nije to nikakav propust”,ispravi ga Bog, - to je suza”, “Čemu to?," upita Anđeo ...I Bog reče: “Suza je njen način da izrazi svoju ljubav, svoju sreću, svoju bol i tugu i svoj ponos.”
Ovo je ostavilo snažan utisak na Anđela; “Ti si genije, Bože….na sve si mislio. Žena je zaista sjajno biće!!” “To je istina!” reče Bog.
Žena ima zadivljujuću snagu. Žene podnose teškoće, nose bol i tugu, ali znaju i za sreću i za ljubav. One se smeju, kada bi želele vrištati. Žene pevaju, kad bi želele plakati. Plaču kad su srećne i smeškaju se kada su nervozne.Bore se za ono u šta veruju.One su protiv nasilja i nepravde.Ne priznaju “ne” kao odgovor, ako postoji drugi i bolji način za rešenje. One plaču za sve novo, što im deca dožive u životu, a raduju se i sreći svojih prijatelja. One se raduju kad čuju za svako rođenje ili venčanje.Daju sve od sebe za svoje najmilije. One im daju podršku kada im je teško. I znaju da vole bezgranično... Njihovo srce se slomije, kada čuju za smrt drage osobe. One tuguju i plaču, ali su jake i kad više nema ničega, za šta bi se borile.Žene znaju da jedan poljubac i zagrljaj najbolje može da izleči slomljeno srce. Ipak, žena ima jednu manu: Ona zaboravlja koliko vredi!

Rado je chitam, uvijek kad mi je teshko iz bilo kog razloga :run:
Ljusko.....odličan izbor. :thumbup: Potpuno se s tobom slažem glede gore napisane priče. :)
burek_in_space

#215 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

Dile wrote:
Ne ofiraj me ovako javno. :cry:
Cholina_Lokica

#216 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Cholina_Lokica »

burek_in_space wrote:
Dile wrote:
Ne ofiraj me ovako javno. :cry:
moram, dosta je vise lazi i obmana javnosti :mrgreen:
bez_ideje

#217 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by bez_ideje »

Aura Perez wrote:imam ja prijedlog. Sta mislite da se utalimo, unajmimo salu za konferencije u nekom hotelu i raspravljamo o ovoj temi uzivo. Svi prilazu vlastite tjelesne adute :lol:

**burek mora doci u onoj krpi oko kukova sto Mogli fura :lol:
i sa turbanom :evil: :evil: :evil:
djana h

#218 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by djana h »

jedna tamo wrote:Jutros pričam sa jednim doktorom, stariji čikica...i kaže on meni e mi smo muški glupi...mi mislimo da je lijepa žena tuđa žena, ali nije .....šta sam u životu vidio ne tako lijepih žena da su se dobro udale, pa povrh toga se još i švalerišu :mrgreen: jer te ne tako lijepe žene(neželim upotrebljavati ružne izraze) imaju potrebu da se dokažu prvo same sebi..pa onda i drugima...kako one to mogu....jer naravno to kreće od djetinjstva, zadirkivanja itd.
eto pa šta mislite forumaši? ja često u gradu se bukvalno okrenem kad vidim dobrog muškarca i nikako ti nije jasno odkud takva žena pored njega? dobro...sad će ih pola reći svaka žena je lijepa na svoj način, slažem se ali znate valjda o čemu hoću da pričamo :razz:
E,bas si "jedna tamo" :D
Ovaj izraz "lijepa zena,tudja zena"sam imala cesto priliku cuti,ali u kontekstu da je lijepa zena svacija,tj.svako se za njom okrene,zeli da je ima i td.
A,ovo s cim si ti zapocela temu je nekako "ni tamo,ni ovamo".
Ti ustvari lijecis svoje komplekse sa ovom temom.Sto opet ne znaci da si ti nelijepa,ali izgleda da neke stvari nisi poslozila u svojoj glavici :dance:
Meni svaka zena ima nesto lijepo,isto kao i svaki muskarac.
Tvrditi da je negdje,u nekom gradu ili zemlji,vecina ruznih zena ili muskaraca je ravno nejvecoj gluposti.
Zelim ti da pocnes izgradjivati svoje samopouzdanje,a ne da trosis vrijeme otvarajuci ovakve teme bez nekog smisla.Barem meni tako izgleda.
kmirsad

#219 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by kmirsad »

Nemam pojma o čemu ste do sada pisali na ovoj temi... niti imam namjeru čitati... ali me naslov teme podsjetio na onu narodnu :
U tuđem tanjiru...vazda ljepši komad mesa... :lol: :lol: :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#220 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Vala bash kmirso :D a i da si procit'o sve opet bi isto napis'o :lol:
McMoy

#221 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by McMoy »

djana77 wrote:
jedna tamo wrote:Jutros pričam sa jednim doktorom, stariji čikica...i kaže on meni e mi smo muški glupi...mi mislimo da je lijepa žena tuđa žena, ali nije .....šta sam u životu vidio ne tako lijepih žena da su se dobro udale, pa povrh toga se još i švalerišu :mrgreen: jer te ne tako lijepe žene(neželim upotrebljavati ružne izraze) imaju potrebu da se dokažu prvo same sebi..pa onda i drugima...kako one to mogu....jer naravno to kreće od djetinjstva, zadirkivanja itd.
eto pa šta mislite forumaši? ja često u gradu se bukvalno okrenem kad vidim dobrog muškarca i nikako ti nije jasno odkud takva žena pored njega? dobro...sad će ih pola reći svaka žena je lijepa na svoj način, slažem se ali znate valjda o čemu hoću da pričamo :razz:
Ovaj izraz "lijepa zena,tudja zena"sam imala cesto priliku cuti,ali u kontekstu da je lijepa zena svacija,tj.svako se za njom okrene,zeli da je ima i td.
Ti ustvari lijecis svoje komplekse sa ovom temom.Sto opet ne znaci da si ti nelijepa,ali izgleda da neke stvari nisi poslozila u svojoj glavici :dance:
Tvrditi da je negdje,u nekom gradu ili zemlji,vecina ruznih zena ili muskaraca je ravno nejvecoj gluposti.
Zelim ti da pocnes izgradjivati svoje samopouzdanje,a ne da trosis vrijeme otvarajuci ovakve teme bez nekog smisla.Barem meni tako izgleda.
Sto zna zena zeni fino reci!! :thumbup: :mrgreen:
Ljuska_u_BaklaFi

#222 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Osjechanja su obostrana, je'le kmirsooooo? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
drekalica28

#223 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by drekalica28 »

djana77 wrote:
Ja cijelo vrijeme kontam kako da autorici teme odgovorim bez da je uvrijedim (nije baš najtolerantnija kada joj se ne ide niz dlaku :mrgreen: ) a evo djana napisa kao da me pitala. :kiss: :thumbup:
kmirsad

#224 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by kmirsad »

Aura Perez wrote:
kmirsad wrote:Nemam pojma o čemu ste do sada pisali na ovoj temi... niti imam namjeru čitati... ali me naslov teme podsjetio na onu narodnu :
U tuđem tanjiru...vazda ljepši komad mesa... :lol: :lol: :lol:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Vala bash kmirso :D a i da si procit'o sve opet bi isto napis'o :lol:
:lol: :lol:

kako ja vas dvoje volim :D

U komšije vazda trava zelenija :)
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Osjechanja su obostrana, je'le kmirsooooo? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Tako mnogo istine...u tako malo riječi... :-D :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:
kmirsad

#225 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by kmirsad »

drekalica28 wrote:
djana77 wrote:
Ja cijelo vrijeme kontam kako da autorici teme odgovorim bez da je uvrijedim (nije baš najtolerantnija kada joj se ne ide niz dlaku :mrgreen: ) a evo djana napisa kao da me pitala. :kiss: :thumbup:
Zar ti ćitaš ovo :-D ... Čitava je tema, što se mene tiče, mogla početi i istovremeno završiti kometarom o tanjirima... ali šta god rekli...narokala tema 10 strana, 241 komentar u jedan dan i sedam sati... :-D :lol:
Post Reply