nemamo, ali cemo tebi jednu napravitimacan prvi wrote:
A shta? Imatel baklave?![]()
![]()
Samo se nadaj.macan prvi wrote:
Cime smo se vratili na pocetak, ti u Kreka rudniku, Chmoljo s tobom. Bilo je fino dok je trajalo...![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nemamo, ali cemo tebi jednu napravitimacan prvi wrote:
![]()
Samo se nadaj.macan prvi wrote:
Cime smo se vratili na pocetak, ti u Kreka rudniku, Chmoljo s tobom. Bilo je fino dok je trajalo...![]()
Fala, burece -- vidim Chmoljo pao na kulinarske ti sposobnosti.burek_in_space wrote:nemamo, ali cemo tebi jednu napravitimacan prvi wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest - vidi mi lokacije, nisam ni u bijegu vise.burek_in_space wrote:Samo se nadaj.macan prvi wrote:
Ova baklava koju ti nas dvojica spremamo, nema veze sa kuhanjem.macan prvi wrote:
Fala, burece -- vidim Chmoljo pao na kulinarske ti sposobnosti.![]()
To je zato shto ima istine u onoj ...jer ja sam zmija, a ti si zhaba zhaba, mozhesh da bezhish, ali dzaba dzaba...macan prvi wrote:
Jest - vidi mi lokacije, nisam ni u bijegu vise.
Onda zaboravi.burek_in_space wrote:Ova baklava koju ti nas dvojica spremamo, nema veze sa kuhanjem.macan prvi wrote:
Fala, burece -- vidim Chmoljo pao na kulinarske ti sposobnosti.![]()
![]()
![]()
Ja cu zaboraviti, i Chmoljo ce, ali ti...necesh do kraja zhivota.macan prvi wrote:
Onda zaboravi.
Tu je lejdi.Chmoljo wrote:hjo, kad vam lejdi dođe... gotovi ste...![]()
štuca mi se od vas... nesrećnici
![]()
![]()
burek_in_space wrote:Ja cu zaboraviti, i Chmoljo ce, ali ti...necesh do kraja zhivota.macan prvi wrote:
Onda zaboravi.![]()
Eeeee da ti je znati.ladyblue18 wrote: Tu je lejdi.![]()
Ali previse sam umorna da trenutno cistim, ujutru cu. A ti pitac...ko ti bolan dade titulu mod.![]()
Vidis mogla bih...burek_in_space wrote:Eeeee da ti je znati.ladyblue18 wrote: Tu je lejdi.![]()
Ali previse sam umorna da trenutno cistim, ujutru cu. A ti pitac...ko ti bolan dade titulu mod.![]()
![]()
Ostavi mi password od svog accounta ovdje, pochisticu ja umjesto tebe.![]()
I onda ja zachatavam...ladyblue18 wrote: Vidis mogla bih...![]()
alijagoro wrote:Sad je znaci moda ruzna zena lijep muskarac a kad ce biti ovaj drugi ciklus lijepa zena ruzan muskaracda se pripremim
![]()
Ne bih se slozio sa ovim!!??jedna tamo wrote:alijagoro wrote:Sad je znaci moda ruzna zena lijep muskarac a kad ce biti ovaj drugi ciklus lijepa zena ruzan muskaracda se pripremim
![]()
neznam kad jer su zavladale ružne žene...u Bosni...dobro ima i lijepih al u manjini....tako da se nenadaj![]()
p.s. neodogovaram na provokacije tzv. dvoličnog bureka, mogu samo odogovoriti njegovom partneru čmolji na kojeg sam jako ljubomorna
Upravo. I onda se pitam odakle tebi pravo da kazes da su ruzne zene zavladale u BiH.jedna tamo wrote:čuj definicijupa to je individualno nešto što je meni lijepo tebi može biti ružno....
a tema je LIJEPA ŽENA, TUĐA ŽENA! znači da li su lijepe žene tuđe, tj.svačije
Djevojko draga, zeno, sta si vec.jedna tamo wrote:opet ponavljam na provokacije neodgovaram....a ovo što lady piše je uvreda e sad ko će nju banovati što mene vrijeđa? zoom66 možda
Hajd' se malo saberi, skontaj shta zhelish reci, pa onda o bureku pishi.jedna tamo wrote:
neznam kad jer su zavladale ružne žene...u Bosni...dobro ima i lijepih al u manjini....tako da se nenadaj![]()
p.s. neodogovaram na provokacije tzv. dvoličnog bureka, mogu samo odogovoriti njegovom partneru čmolji na kojeg sam jako ljubomorna