Lijepa žena, tuđa žena!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#176 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:
A shta? Imatel baklave? :? :?
nemamo, ali cemo tebi jednu napraviti :oops: :evil: :mrgreen:

macan prvi wrote:

Cime smo se vratili na pocetak, ti u Kreka rudniku, Chmoljo s tobom. Bilo je fino dok je trajalo... :roll:

:mrgreen:
Samo se nadaj. 8-)
macan prvi

#177 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by macan prvi »

burek_in_space wrote:
macan prvi wrote:
A shta? Imatel baklave? :? :?
nemamo, ali cemo tebi jednu napraviti :oops: :evil: :mrgreen:
Fala, burece -- vidim Chmoljo pao na kulinarske ti sposobnosti. :mrgreen:
burek_in_space wrote:
macan prvi wrote:

Cime smo se vratili na pocetak, ti u Kreka rudniku, Chmoljo s tobom. Bilo je fino dok je trajalo... :roll:

:mrgreen:
Samo se nadaj. 8-)
Jest - vidi mi lokacije, nisam ni u bijegu vise. :D
burek_in_space

#178 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:
Ova baklava koju ti nas dvojica spremamo, nema veze sa kuhanjem. 8-) :mrgreen:
macan prvi wrote:
Jest - vidi mi lokacije, nisam ni u bijegu vise. :D
To je zato shto ima istine u onoj ...jer ja sam zmija, a ti si zhaba zhaba, mozhesh da bezhish, ali dzaba dzaba... :evil:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#179 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Chmoljo »

hjo, kad vam lejdi dođe... gotovi ste... :oops: :mrgreen: štuca mi se od vas... nesrećnici :razz: :mrgreen: :skoljka:
macan prvi

#180 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by macan prvi »

burek_in_space wrote:
macan prvi wrote:
Ova baklava koju ti nas dvojica spremamo, nema veze sa kuhanjem. 8-) :mrgreen:
Onda zaboravi. :skoljka:
burek_in_space

#181 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:
Ja cu zaboraviti, i Chmoljo ce, ali ti...necesh do kraja zhivota. :evil: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#182 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by ladyblue18 »

Chmoljo wrote:hjo, kad vam lejdi dođe... gotovi ste... :oops: :mrgreen: štuca mi se od vas... nesrećnici :razz: :mrgreen: :skoljka:
Tu je lejdi. :roll:
Ali previse sam umorna da trenutno cistim, ujutru cu. A ti pitac...ko ti bolan dade titulu mod. :? :mrgreen:
macan prvi

#183 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by macan prvi »

burek_in_space wrote:
macan prvi wrote:
Ja cu zaboraviti, i Chmoljo ce, ali ti...necesh do kraja zhivota. :evil: :lol:
:lol: :lol:

Ne zachatavaj. :oops:
burek_in_space

#184 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: Tu je lejdi. :roll:
Ali previse sam umorna da trenutno cistim, ujutru cu. A ti pitac...ko ti bolan dade titulu mod. :? :mrgreen:
Eeeee da ti je znati. :oops:

Ostavi mi password od svog accounta ovdje, pochisticu ja umjesto tebe. 8-) :mrgreen:
ladyblue18

#185 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by ladyblue18 »

burek_in_space wrote:
ladyblue18 wrote: Tu je lejdi. :roll:
Eeeee da ti je znati. :oops:

Ostavi mi password od svog accounta ovdje, pochisticu ja umjesto tebe. 8-) :mrgreen:
Vidis mogla bih... :oops: :mrgreen:
burek_in_space

#186 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: Vidis mogla bih... :oops: :mrgreen:
I onda ja zachatavam... :roll: :razz: :mrgreen:
alijagoro

#187 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by alijagoro »

Sad je znaci moda ruzna zena lijep muskarac a kad ce biti ovaj drugi ciklus lijepa zena ruzan muskarac :D da se pripremim :lol: :D
jedna tamo

#188 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

alijagoro wrote:Sad je znaci moda ruzna zena lijep muskarac a kad ce biti ovaj drugi ciklus lijepa zena ruzan muskarac :D da se pripremim :lol: :D

neznam kad jer su zavladale ružne žene...u Bosni...dobro ima i lijepih al u manjini....tako da se nenadaj :mrgreen:

p.s. neodogovaram na provokacije tzv. dvoličnog bureka, mogu samo odogovoriti njegovom partneru čmolji na kojeg sam jako ljubomorna :-x
McMoy

#189 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by McMoy »

jedna tamo wrote:
alijagoro wrote:Sad je znaci moda ruzna zena lijep muskarac a kad ce biti ovaj drugi ciklus lijepa zena ruzan muskarac :D da se pripremim :lol: :D

neznam kad jer su zavladale ružne žene...u Bosni...dobro ima i lijepih al u manjini....tako da se nenadaj :mrgreen:

p.s. neodogovaram na provokacije tzv. dvoličnog bureka, mogu samo odogovoriti njegovom partneru čmolji na kojeg sam jako ljubomorna :-x
Ne bih se slozio sa ovim!!??
Molicu lijepo definiciju "ruzne zene"?
jedna tamo

#190 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

čuj definiciju :? pa to je individualno nešto što je meni lijepo tebi može biti ružno....

a tema je LIJEPA ŽENA, TUĐA ŽENA! znači da li su lijepe žene tuđe, tj.svačije :mrgreen:
ladyblue18

#191 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by ladyblue18 »

jedna tamo wrote:čuj definiciju :? pa to je individualno nešto što je meni lijepo tebi može biti ružno....

a tema je LIJEPA ŽENA, TUĐA ŽENA! znači da li su lijepe žene tuđe, tj.svačije :mrgreen:
Upravo. I onda se pitam odakle tebi pravo da kazes da su ruzne zene zavladale u BiH.
Jel imas neko istrazivanje, statisticke podatke, kojima bi potkrijepila svoju tvrdnju, osim svog subjektivnog dozivljaja? Nemas naravno.
Zato lakse malo sa takvim izjavama, da si ti se ne desi da po stare dane procjenjujes neciju (ne)ljepotu, a ti samujes...
Rekla si prije kako su "ruzne" zene poduzetnije, kako se udvaraju...jel tebi ko to brani ljepotice? :zjev:
Trgni se pa i ti budi malo konkretna, a nemoj samo gledati ko je ruzan a ko lijep, a pitat se kako je moguce da si ti i ostale lijepe zene same. :zjev:
jedna tamo

#192 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

opet ponavljam na provokacije neodgovaram....a ovo što lady piše je uvreda e sad ko će nju banovati što mene vrijeđa? zoom66 možda :?
GaRGa

#193 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by GaRGa »

Sto ruznija zena to se vise trudi oko muskarca a nekima bas to godi pa ih i preferiraju :)
ladyblue18

#194 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by ladyblue18 »

jedna tamo wrote:opet ponavljam na provokacije neodgovaram....a ovo što lady piše je uvreda e sad ko će nju banovati što mene vrijeđa? zoom66 možda :?
Djevojko draga, zeno, sta si vec.
Ja stvarno ne znam gdje ti ovdje vidis neke provokacije, a jos manje uvrede. :roll:
Ti jednostavno zelis da ovdje sad svi te podrze kako je vecina zena u BiH ruzna, koliko god to zvucalo besmisleno, ali vidis da takvo nesto neces dobiti, bar ovdje.
Tvoja teza je toliko besmislena i oboriva da je to smijesno.

Ako vec nisi, krajnje ti je vrijeme da prihvatis i misljenja drugacija od svog, ovo je forum i svako ima pravo izraziti svoje misljenje bez laznog podilazenja i ulizivanja.

Prijateljski ti je savjet da se prekines baviti problemom ruznih djevojaka i njihovih prelijepih partnera, jer dok to ti radis te ruzne pokrase sve lijepe muskarce.
Znaci nemas koristi od toga, osim sto ti postajes izgleda ogorcena jer ne mozes sebi naci lijepog muskarca.
A sad ti ovo shvati kako hoces.

I btw za tvoje dobro ne prozivaj moderatore i administratore.
:sax:
(ne)forumas

#195 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by (ne)forumas »

tudja je sladja i draza, jos uz to ako je ljepsa i mladja...
McMoy

#196 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by McMoy »

Kao prvo, ruzno je i čuti, a kamoli izgovoriti to "ružna žena"!?
Žene (kao i muškarci) mogu biti dobre, loše, pokvarene, drske, ljubazne, karakterne, bezobrazne, bezobzirne, humane...a to nešto vezano za "fasadu" je svakako Bozije davanje, nije konstanta, a da se i zamaskirati i prepraviti...
Kao drugo, Bosna je oduvijek imala, ima i imace lijepih zena. Jedino sto ih moze uciniti manje lijepim u nekoj buducnosti jeste neselektivno prihvatanje nekih drugih pogleda i obicaja "visokocivilizovane" zapadne kulture! Bolesni pokusaji tamo nekih feministickih i inih pokreta da zene treba da budu bas u svemu potpuno ravnopravne i jednake sa muskarcima dovodi do toga da zena bas tada postaje manje lijepom i privlacnom. (Da ne bih bio krivo shvacen, nisam nikakav muski sovinista, zene treba da su u mnogim stvarima ravnopravne, ali prije svega treba da ostanu to sto jesu - zene). Iako se ovo sad cini podosta offtopic, samo pokusavam da pojasnim sta zenu cini manje privlacnom. To sto neke pokusavaju da budu musko sigurno nece!)
I kao trece, to "LIJEPA ZENA, TUDJA ZENA" nidje veze!! Opet se vracamo na to o kakvoj ljepoti je rijec. Cinjenica je da atraktivna zena (lijepo dotjerana, nasminkana, provokativno odjevena...) skrecu prije i vise paznju na sebe, nekad i nekima to moze dobro doci, a nekima zna itekako zagorcavati zivot - sve u zavisnosti u koje svrhe (zlo)upotrebljava tu svoju atraktivnost!! Samim tim sto si rekla da "čuj definiciju :? pa to je individualno nešto što je meni lijepo tebi može biti ružno... dovodi cijelu temu kontradiktornost!?
Zena je TVOJA ili TUDJA iz mnogo, mnogo razloga i okolnosti (hemije, karaktera, licnosti, ciljeva, prioriteta u zivotu, odgoja, shvatanja zivota...), a najmanje zbog toga sto je "LIJEPA" (šminka, plastični hirurzi, frizeri, fotografi... čuda čine).
No sikiriki, prinčeva i (bijelih) konja pun dunjaluk... :mrgreen:
jedna tamo

#197 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

Djevojko draga, zeno, sta si vec.
Ja stvarno ne znam gdje ti ovdje vidis neke provokacije, a jos manje uvrede. :roll:
Ti jednostavno zelis da ovdje sad svi te podrze kako je vecina zena u BiH ruzna, koliko god to zvucalo besmisleno, ali vidis da takvo nesto neces dobiti, bar ovdje.
Tvoja teza je toliko besmislena i oboriva da je to smijesno.

Ako vec nisi, krajnje ti je vrijeme da prihvatis i misljenja drugacija od svog, ovo je forum i svako ima pravo izraziti svoje misljenje bez laznog podilazenja i ulizivanja.

Prijateljski ti je savjet da se prekines baviti problemom ruznih djevojaka i njihovih prelijepih partnera, jer dok to ti radis te ruzne pokrase sve lijepe muskarce.
Znaci nemas koristi od toga, osim sto ti postajes izgleda ogorcena jer ne mozes sebi naci lijepog muskarca.
A sad ti ovo shvati kako hoces.

I btw za tvoje dobro ne prozivaj moderatore i administratore.
:sax:[/quote]

netreba mene niko ovdje da podrži ja imam svoje mišljenje i netreba mi nikakva potvrda za to...
naravno da me vrijeđaš pa pročitaj svoja zadnja dva posta upućena meni, ti misliš ako si moderator da možeš pisati šta želiš a da to prođe tek tako...imaš ti još kupusa da se najedeš dok dođeš na moj nivo.....
a ako pogledaš moje ranije spostove skontaćeš da ja uopšte netražim lijepog muškarca....znači lady prestani me provocirati i izvlačit iz konteksta moje riječi....donositi zaključke o meni da sam ogorčena i slično.....
Ljuska_u_BaklaFi

#198 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

O Bozhe, ovo poprima ozbiljne razmjere :roll: Hvala Bogu pa nas ima toliko razlicitih i hvala Bogu sto su ukusi razlicit, bio bi Dzehenem na zemlji kad bi se svima svidjala ista.....ima jedna lijepa prica o tome kada je Bog stvarao zenu :) "Kad je Bog počeo da stvara ženu, nije odmah uspeo da je dovrši, te je
morao da ostane da radi prekovremeno. Prišao mu je anđeo i upitao ga: “Bože, zašto trošiš tako puno vremena na nju?” A bog odgovori:
“Jesi li ti video, šta sam joj sve dao i prema kom kalupu je oblikujem?" “Ona mora da zna sve da radi sama, da brine o kući, mužu i deci, da ih pazi i da im ugađa, ali da brine i o sebi… kad se razboli, sama da se izbori za svoje ozdravljenje... i sve to sa svoje dve ruke... ali u isto vreme da ima poljubac, koji može da izleči sve, od ozleđene rane do slomljenog srca.” Anđeo se začudi svim tim veštinama. Sa samo dve ruke… Nemoguće!”
“Moguće je”, reče Bog,“To je previše posla za samo jedan dan… odmori se, pa je sutra dovrši“ reče Anđeo.
“Ne želim to”, reče Bog, “tako sam blizu da završim ovo biće, koje je mom srcu posebno drago.” Anđeo se približi i dotaknu ženu. “Bože, kako si je napravio
tako nežnom i mekom…” “Jeste, nežna je”, reče Bog, “ali napravio sam je da ima snagu. Nećeš verovati šta sve može da izdrži.”
“A može li da misli?" pitao je Anđeo. Bog odgovori: “Ne samo da može da misli, nego ima izuzetnu snalažljivost i strpljenje." Anđelu nešto privuče pažnju, pa dotaknu ženino lice, koje je bilo vlažno…“Bože, izgleda da ovo biće ipak ima neki propust. Nisam li ti rekao da previše toga stavljaš na nju…” “Nije to nikakav propust”,ispravi ga Bog, - to je suza”, “Čemu to?," upita Anđeo ...I Bog reče: “Suza je njen način da izrazi svoju ljubav, svoju sreću, svoju bol i tugu i svoj ponos.”
Ovo je ostavilo snažan utisak na Anđela; “Ti si genije, Bože….na sve si mislio. Žena je zaista sjajno biće!!” “To je istina!” reče Bog.
Žena ima zadivljujuću snagu. Žene podnose teškoće, nose bol i tugu, ali znaju i za sreću i za ljubav. One se smeju, kada bi želele vrištati. Žene pevaju, kad bi želele plakati. Plaču kad su srećne i smeškaju se kada su nervozne.Bore se za ono u šta veruju.One su protiv nasilja i nepravde.Ne priznaju “ne” kao odgovor, ako postoji drugi i bolji način za rešenje. One plaču za sve novo, što im deca dožive u životu, a raduju se i sreći svojih prijatelja. One se raduju kad čuju za svako rođenje ili venčanje.Daju sve od sebe za svoje najmilije. One im daju podršku kada im je teško. I znaju da vole bezgranično... Njihovo srce se slomije, kada čuju za smrt drage osobe. One tuguju i plaču, ali su jake i kad više nema ničega, za šta bi se borile.Žene znaju da jedan poljubac i zagrljaj najbolje može da izleči slomljeno srce. Ipak, žena ima jednu manu: Ona zaboravlja koliko vredi!

Rado je chitam, uvijek kad mi je teshko iz bilo kog razloga :run:
burek_in_space

#199 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by burek_in_space »

jedna tamo wrote:

Hajd' se malo saberi, skontaj shta zhelish reci, pa onda o bureku pishi. ;-)
jedna tamo

#200 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

Ja sam uvijek hvala dragom Bogu sabrana i uvijek znam šta pišem i uvijek ama baš uvijek dobro skontam šta ću napisati....
a dvoličan mi je svak ko te navuče da mu daš broj, sazna tvoje ime pa se hinjski ušuti o sebi....
Post Reply