Lijepa gesta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sam2014
#1 Lijepa gesta
Ovom prilikom bih volio započeti temu na ime hairli braka.
Naime volio bih vam prije svega nešto reći iz svog prethodnog iskustva u braku kojeg više nema.Brak ko i svaki drugi u početku je tekao vrlo lijepo barem se meni tako činilo.Medjutim iako je sve bilo ok nismo mogli imati djece.Razlog je ležao u činjenici obostranih oboljenja kojima nismo mogli postići kompromis u smislu zajedničkog liječenja bez ikakva dogovora.Stvar je vremenom kulminirala i dolazilo je do konflikta i svadja ali bez tuče udaraca i sl.To nikako, raspad je usljedio nedavno nakon 8 godina teške agonije, što je rezultiralo pojedinačnim svako zasebe oboljenjima koja se sada liječe naravno još nije proceduralno i formalno zaveršen brak ali nefunkcionira na nivou zajednice jer je svako za sebe bez kontakta osim o sporazumnom razvodu za šta smo bili oboje od početka jer smo razumni.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
Nedavno sam pronašao iznenada ljubav novu kojom se mislim upustitit u novi život što smo oboje i pristali nakon forme razvoda i zaposlenja barem jednog do dvoje.ljubav na prvi pogled u potpunom razumjevanju i atmosferi zajedničkih otkrića na nivou istih i potpuno identičnih navika, osobona, i ljubavnih jada.Oboje izašli iz pojedinačnih propalih brakova u smislu iznalaženja zajedničkih novih stremljenja ka običnom životu samo u dvoje a poslije...
Medjutim nakon ovih uvodnih crtica iz života dvoje potencijalnih kandidata dao bih neke smjernice kojima bih želio da krene ova tema u raspravi nadam se vrlo ugodnoj.
Nebih da me pogrešno shvatite ali bih vam predložio ovo:
1.Ukoliko muškarac osjeća netrpeljivost u braku zbog opterećenja na nemogućnost nabavke novog namještaja, auta ili odlazaka na more ili planinu neka preokrene ovaj svoj naum u jednostavan i zajednički obilazak svoje ili njene rodbine uz malo kahve i kocke i prijateljske namjere u smislu obilaska davno neobilaženih rodbina obostrano.
2. Ukoliko vama ženama se čini da niste dovoljno sexualno zadovoljene u braku pokušajte se zapitati koliko ste same krive zato.Preokrenite naum u jednostavno milovanje, prstima kroz njegovu kosu, nježnim šaputanjem lijepih riječi volim te, ljubim te cijelim svojim bićem ma kako vam izgledalo čudno vidjećete kako će se napaliti i promjeniti.
3. Ukoliko muškarci mislite da vam žena nije dala dovoljno prostora za sex kojim želite da se zadovoljite a ona nije trenutno u stanju da vam udovolji, okrenite svoj naum na temu razgovora o svakodnevnim potrebama nježno milujte ženu po grudima, ramenima i pokušajte ju četkom isčešljati pogotovu ako ima dugu kosu i posvetite se svakoj njenoj vlasi sa puno pažnje i razumjevanja, potom joj namasirajte kremom i masažom joj dokažite da ste umjetnik u zavođenju, tako što ćete joj iszmasirati stopala potom noge, bedra i stomak kao i grudi.Svako vaš pokret treba biti nježan i lagan bez žurbe i krajnji ishod treba biti opuštenost vaše supruge.To će joj dati podstrek za sexom kakvim se niste nadali i kojim ćete biti obostrano zadovoljni
4.Žene ako ste možda previše zahtjevne za nekim sklupim donjim vešom, parfemom ili kompletom za izlazak, okrenite vaš naum u večernju šetnju sa dragim negdje gdje niste bili i popijte po kahvu na mjestu gdje vas malo vide gdje je atmosfera drugačija i opuštenija i vidjećete kako će vam i taj način biti uprkos skupim poklonima interesnatna i dovoljno na cijeni.
5. Muškarci ako mislite da nemožete da kupite ili neznate šta za neki od praznika bajram ili 8mart ili sl. svojim ženama kupite par dobrih čarapa i neku toaltnu vodu u nekom marketu ili drogeriji samo da mirsi bude dovoljno senzualan i poklonite to vašoj supruzi uz jedfan divan poljubac dug u sred usana i probudite u njoj želju da vas voli i želi.
Ako mislite da NEMA još lijepih momenata u životu udvoje varate se ali nemora to da znači da malo kada date ali date zaista nekome koga volite vidjećete dac i ona vas ili on vas voli i više.
Bujrum na raspravu
Naime volio bih vam prije svega nešto reći iz svog prethodnog iskustva u braku kojeg više nema.Brak ko i svaki drugi u početku je tekao vrlo lijepo barem se meni tako činilo.Medjutim iako je sve bilo ok nismo mogli imati djece.Razlog je ležao u činjenici obostranih oboljenja kojima nismo mogli postići kompromis u smislu zajedničkog liječenja bez ikakva dogovora.Stvar je vremenom kulminirala i dolazilo je do konflikta i svadja ali bez tuče udaraca i sl.To nikako, raspad je usljedio nedavno nakon 8 godina teške agonije, što je rezultiralo pojedinačnim svako zasebe oboljenjima koja se sada liječe naravno još nije proceduralno i formalno zaveršen brak ali nefunkcionira na nivou zajednice jer je svako za sebe bez kontakta osim o sporazumnom razvodu za šta smo bili oboje od početka jer smo razumni.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
Nedavno sam pronašao iznenada ljubav novu kojom se mislim upustitit u novi život što smo oboje i pristali nakon forme razvoda i zaposlenja barem jednog do dvoje.ljubav na prvi pogled u potpunom razumjevanju i atmosferi zajedničkih otkrića na nivou istih i potpuno identičnih navika, osobona, i ljubavnih jada.Oboje izašli iz pojedinačnih propalih brakova u smislu iznalaženja zajedničkih novih stremljenja ka običnom životu samo u dvoje a poslije...
Medjutim nakon ovih uvodnih crtica iz života dvoje potencijalnih kandidata dao bih neke smjernice kojima bih želio da krene ova tema u raspravi nadam se vrlo ugodnoj.
Nebih da me pogrešno shvatite ali bih vam predložio ovo:
1.Ukoliko muškarac osjeća netrpeljivost u braku zbog opterećenja na nemogućnost nabavke novog namještaja, auta ili odlazaka na more ili planinu neka preokrene ovaj svoj naum u jednostavan i zajednički obilazak svoje ili njene rodbine uz malo kahve i kocke i prijateljske namjere u smislu obilaska davno neobilaženih rodbina obostrano.
2. Ukoliko vama ženama se čini da niste dovoljno sexualno zadovoljene u braku pokušajte se zapitati koliko ste same krive zato.Preokrenite naum u jednostavno milovanje, prstima kroz njegovu kosu, nježnim šaputanjem lijepih riječi volim te, ljubim te cijelim svojim bićem ma kako vam izgledalo čudno vidjećete kako će se napaliti i promjeniti.
3. Ukoliko muškarci mislite da vam žena nije dala dovoljno prostora za sex kojim želite da se zadovoljite a ona nije trenutno u stanju da vam udovolji, okrenite svoj naum na temu razgovora o svakodnevnim potrebama nježno milujte ženu po grudima, ramenima i pokušajte ju četkom isčešljati pogotovu ako ima dugu kosu i posvetite se svakoj njenoj vlasi sa puno pažnje i razumjevanja, potom joj namasirajte kremom i masažom joj dokažite da ste umjetnik u zavođenju, tako što ćete joj iszmasirati stopala potom noge, bedra i stomak kao i grudi.Svako vaš pokret treba biti nježan i lagan bez žurbe i krajnji ishod treba biti opuštenost vaše supruge.To će joj dati podstrek za sexom kakvim se niste nadali i kojim ćete biti obostrano zadovoljni
4.Žene ako ste možda previše zahtjevne za nekim sklupim donjim vešom, parfemom ili kompletom za izlazak, okrenite vaš naum u večernju šetnju sa dragim negdje gdje niste bili i popijte po kahvu na mjestu gdje vas malo vide gdje je atmosfera drugačija i opuštenija i vidjećete kako će vam i taj način biti uprkos skupim poklonima interesnatna i dovoljno na cijeni.
5. Muškarci ako mislite da nemožete da kupite ili neznate šta za neki od praznika bajram ili 8mart ili sl. svojim ženama kupite par dobrih čarapa i neku toaltnu vodu u nekom marketu ili drogeriji samo da mirsi bude dovoljno senzualan i poklonite to vašoj supruzi uz jedfan divan poljubac dug u sred usana i probudite u njoj želju da vas voli i želi.
Ako mislite da NEMA još lijepih momenata u životu udvoje varate se ali nemora to da znači da malo kada date ali date zaista nekome koga volite vidjećete dac i ona vas ili on vas voli i više.
Bujrum na raspravu
Last edited by sam2014 on 01/04/2014 22:38, edited 1 time in total.
- ema_
#2 Re: Lijepa gesta
Sve me odnijelo ako ovakav stokilometarski post nije već nekoliko puta ovdje pisan, samo nešto drugačiji raspored rečenica
Get a life, dude!
Get a life, dude!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3 Re: Lijepa gesta
Tema mi se ucinila normalna na pocetku a onda sto sam vise citala postala sam
dok ne dodjoh do ovoga, dobra reklama za DM
Od razvoda do Glorija savjeta, a na kraju ne znam jesil poso il si doso
raskucilo mesam2014 wrote: pokušajte ju četkom isčešljati pogotovu ako ima dugu kosu i posvetite se svakoj njenoj vlasi sa puno pažnje i razumjevanja, potom joj namasirajte kremom DM ima vrlo jeftinih mliječnih krema i losion krema DM što može svako da od vas kupi
-
Amy82
#4 Re: Lijepa gesta
OMG

Ovog treba poslati kod Dejane na obn
Ovog treba poslati kod Dejane na obn
Last edited by Amy82 on 01/04/2014 19:49, edited 1 time in total.
-
sam2014
#5 Re: Lijepa gesta
Samo ploagano razmislite i lagano i hrabro naprijed prihvatam svaku kritiku i dobronamjernost naravno
- insomnia78
#6 Re: Lijepa gesta
Dr. Love
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Capajebo
#7 Re: Lijepa gesta
E haj nek se neko sad pozali na los brak, i nerazumijevanje u braku, kad je covjek dao sve fine odgovore 
- insomnia78
#8 Re: Lijepa gesta
ladyblue18 wrote:Tema mi se ucinila normalna na pocetku a onda sto sam vise citala postala samdok ne dodjoh do ovoga, dobra reklama za DM
raskucilo mesam2014 wrote: pokušajte ju četkom isčešljati pogotovu ako ima dugu kosu i posvetite se svakoj njenoj vlasi sa puno pažnje i razumjevanja, potom joj namasirajte kremom DM ima vrlo jeftinih mliječnih krema i losion krema DM što može svako da od vas kupi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak je moj favorit ovo pod tackom jedan
- ema_
#9 Re: Lijepa gesta
Capajebo wrote:E haj nek se neko sad pozali na los brak, i nerazumijevanje u braku, kad je covjek dao sve fine odgovore
- dale cooper
#10 Re: Lijepa gesta
Ovo mi izgleda isto kao da je bot skupio kompilaciju najtužnijih, najfrustrirajućih i najpatetičnijih
postova raznih znanih i neznanih forumaša kroz godine i napravio best of. Samo što ga malo jebe
gramatika i redoslijed.
postova raznih znanih i neznanih forumaša kroz godine i napravio best of. Samo što ga malo jebe
gramatika i redoslijed.
- Capajebo
#11 Re: Lijepa gesta
I vec sada znam sta cu svojoj buducoj hanumi kupiti kao poklon, par dobrih carapa. A ja budala do sada sve neke fensi poklone kupov'o.
I nadam se da ce ovo uspjeti iako je necu poljubiti u sred usana, jer nema fizickog kontakta
I nadam se da ce ovo uspjeti iako je necu poljubiti u sred usana, jer nema fizickog kontakta
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#12 Re: Lijepa gesta
dale cooper wrote:Ovo mi izgleda isto kao da je bot skupio kompilaciju najtužnijih, najfrustrirajućih i najpatetičnijih
gramatika i redoslijed.
- ema_
#13 Re: Lijepa gesta
Kako imati uspješan brak - češljajte svoju suprugu, ne svakako
, nego dlaku po dlaku! 
-
Woman
#14 Re: Lijepa gesta
[quote="sam2014"
Bujrum na raspravu[/quote]
aj krleža šta napriča
raspravljalo bi se da te razumijem
Bujrum na raspravu[/quote]
aj krleža šta napriča
raspravljalo bi se da te razumijem
- Capajebo
#15 Re: Lijepa gesta
Vidis neki sretan bracni par na ulici, i pomislis u sebi "sigurno joj ceslja kosu redovno, i to dlaku po dlaku"ema_ wrote:Kako imati uspješan brak - češljajte svoju suprugu, ne svakako, nego dlaku po dlaku!
-
sam2014
#17 Re: Lijepa gesta
Odlično samo naprijed shavtili ste suštinu.Ja inače nisam tip od nekih glamura volim iskrenost i poštenje jer sam i sam takav.Što se tiče iščešljavanja kose mislim da nema ništa bolje od dobrog razumjevanja putem dodira i osjetila dodira kojim se percpecijom prenose najfinije osobine osobi koju volite.Neznam možda je tema trebala da glasi ljubav na dodir ili ljubav u predigri ali sam mislio da se lijepom gestom podrazumjeva sve ono što biste ustvari inače učinili kao gest vašeg najdubljeg osjećanja prema osobo koju iskreno volite i sa kojom ste u povremenom ili redovnom kontaktu bez obzira radili se o djevojci, momku, mužu ili supruzi....
-
sha_ba
#18 Re: Lijepa gesta
Capajebo wrote:Vidis neki sretan bracni par na ulici, i pomislis u sebi "sigurno joj ceslja kosu redovno, i to dlaku po dlaku"ema_ wrote:Kako imati uspješan brak - češljajte svoju suprugu, ne svakako, nego dlaku po dlaku!
razlog za razvod: vristi zena sudiji CUPAO ME JEEEEEEE
-
Nedoumica2013
#19 Re: Lijepa gesta
vahahahahaahahahaahahahahahaha
- CoCoLoCo
#20 Re: Lijepa gesta
wtf, frajer timari kokosh ko da je kobila jpte 
- lavorpunvode
#21 Re: Lijepa gesta
posjet punani da zamjeni zadovoljstvo kupovine auta? Riiiiili?1.Ukoliko muškarac osjeća netrpeljivost u braku zbog opterećenja na nemogućnost nabavke novog namještaja, auta ili odlazaka na more ili planinu neka preokrene ovaj svoj naum u jednostavan i zajednički obilazak svoje ili njene rodbine uz malo kahve i kocke i prijateljske namjere u smislu obilaska davno neobilaženih rodbina obostrano.
i dalje ne vidim nikakvu garanciju da ce zena bit zadovoljena2. Ukoliko vama ženama se čini da niste dovoljno sexualno zadovoljene u braku pokušajte se zapitati koliko ste same krive zato.Preokrenite naum u jednostavno milovanje, prstima kroz njegovu kosu, nježnim šaputanjem lijepih riječi volim te, ljubim te cijelim svojim bićem ma kako vam izgledalo čudno vidjećete kako će se napaliti i promjeniti.
Jes, kazu lakse se rasceslja dok se drzis za grudi, il dok masiras stopala tokom te radnje.3. Ukoliko muškarci mislite da vam žena nije dala dovoljno prostora za sex kojim želite da se zadovoljite a ona nije trenutno u stanju da vam udovolji, okrenite svoj naum na temu razgovora o svakodnevnim potrebama nježno milujte ženu po grudima, ramenima i pokušajte ju četkom isčešljati pogotovu ako ima dugu kosu i posvetite se svakoj njenoj vlasi sa puno pažnje i razumjevanja, potom joj namasirajte kremom i masažom joj dokažite da ste umjetnik u zavođenju, tako što ćete joj iszmasirati stopala potom noge, bedra i stomak kao i grudi.Svako vaš pokret treba biti nježan i lagan bez žurbe i krajnji ishod treba biti opuštenost vaše supruge.To će joj dati podstrek za sexom kakvim se niste nadali i kojim ćete biti obostrano zadovoljni
zakrpi poderani ves, kakav novi, skupi, te snasO.4.Žene ako ste možda previše zahtjevne za nekim sklupim donjim vešom, parfemom ili kompletom za izlazak, okrenite vaš naum u večernju šetnju sa dragim negdje gdje niste bili i popijte po kahvu na mjestu gdje vas malo vide gdje je atmosfera drugačija i opuštenija i vidjećete kako će vam i taj način biti uprkos skupim poklonima interesnatna i dovoljno na cijeni.
eto, dobit ce makar nove carape, kad vec citavih gaca neJma.5. Muškarci ako mislite da nemožete da kupite ili neznate šta za neki od praznika bajram ili 8mart ili sl. svojim ženama kupite par dobrih čarapa i neku toaltnu vodu u nekom marketu ili drogeriji samo da mirsi bude dovoljno senzualan i poklonite to vašoj supruzi uz jedfan divan poljubac dug u sred usana i probudite u njoj želju da vas voli i želi.
-
forel
#22 Re: Lijepa gesta
Da se ibretis , sto bi reko drug Izet ja se iskreno pitam jel pokretac teme ikad bio u braku, bas bi te volio vidjet kako joj cesljas kosicu i poklanjas paznju svakoj vlasi u 8 navecer kad dodjes slomljen od posla kad ti do tebe nije a komol do zene to pod 1.Pod dva ovdje se samo prica o sexu ovom, sexu onom, pa ziv bio oni koji imaju djecu odlicno znaju kaki im je sex,
-
sam2014
#23 Re: Lijepa gesta
***********************************************************************************forel wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se ibretis , sto bi reko drug Izet ja se iskreno pitam jel pokretac teme ikad bio u braku, bas bi te volio vidjet kako joj cesljas kosicu i poklanjas paznju svakoj vlasi u 8 navecer kad dodjes slomljen od posla kad ti do tebe nije a komol do zene to pod 1.Pod dva ovdje se samo prica o sexu ovom, sexu onom, pa ziv bio oni koji imaju djecu odlicno znaju kaki im je sex,''Tise Rabija probudit ces djecu''
ovo sto si ti napisao ovo ko da je napisao neki novinar koji nema pametnijeg posla neg da popuni rubriku lifestayl pa se dao pisanju.Brak da bi opstao ako je sa pravom osobom, ce prebrodit i mnogo gore nedace i svakakve tegobe.Danas brak najcesce puca radi materijalne situacije, jer u pocetku se zaljubis, pa se malo vodas, pa ono nakon 2 - 3 godine dograbis se kakvog crnog kredita pa ti prahne da se zenis il te priroda natjera da se zenis (ostane trudna) i sve ide fino cool.Nakon malo pocnes uvidjat osobine partnera koje ti ne odgovaraju, pa u pocetku to ''zamaglis'' al onda se pojavi jos jedna navika, pa jos jedna, pa onda ekonomska situacija te pritisne pa onda i ''rdjavom dlake smetaju'', i onda se sklapis prvi put, pa drugi pa treci a onda se pocnes udaljavat i iduci susret u sudu za razvod...Za brak nema savjeta, brak il se odrzi sa pravim partnerom il ne odrzi.
Ovako, ja sam bio u braku 8 punih godina ali bez uspjeha da imam djecu.Nazalost moji zdravstveni problemi otkriveni u braku bili su tome kocnica.Nakon odredjenog vremena nas brak je postao prava agonija.Nezamjerama bivsoj na iscekivanjima moje bolesti koja je iznenada bial u pocetku braka u lijecenju prostate tri godine.Ako ste prave zene razumjecete nas problem.Nakon pet godina u zadnje tri razboljela se i supruga.No u razgovorima sa psiholozima i urologom dobivao sam adekvatne terapije i urolosku zdravstvenu ocjenu da sam obdaren i zdrav u potpunosti sexualno sposoban, sto me cudilo svo vrijeme koje su bile uspješne po mene ali mi nisu dozvoljavale normalnu opuštenost nego sam bio osam godina u grcu i agoniji zbog ubjedjenja da sam osoba koja je kriva za sve a u stvari nisam bila je supruga ali sam kasno shvatio no svejedno joj nezamjeram i nemrzim je.Tokom 2008 godine supruga mi nije dozvoljavala odredjenu terapiju lijekom zoloft 50 mg. jer se bojala strasno bojala posljedica po mene i nas odnos te sam tako nastavio bezuspješan brak o kome nebih sada.Nakon raspada braka ponovo sam se podvrgnuo lijecenju unzad dva mjeseca i osjecam se SUPERISKA narocito mi pomaze zoloft sto bi rekli
- Bluemore
#24 Re: Lijepa gesta
trljam oci je li klix ili havaz 
-
azdralovic
#25 Re: Lijepa gesta
samo da upratim, vidim neki potencijal ovdje xD