Ako se po jutru dan poznaje onda bi stanje na berzi trebalo da bude bolje sudeći po prva dva dana u sedmici.
Da li će ovo biti duži let za enisr,bosnalijek bhtelecom...
lijep zalet za malo duži let
Moderator: anex
-
cisumaisa
#2 Re: lijep zalet za malo duži let
Mislim da je vrijeme da sve malo krene.I danas je ENIS u plusu,bosnalijek takođe i fondovi se lagano bude.
Novi način trgovanja (intraday) trebao bi pozitivno da se odrazi na rast top 10 a i ostalih emitenata.
Novi način trgovanja (intraday) trebao bi pozitivno da se odrazi na rast top 10 a i ostalih emitenata.
-
DJ Babo
#3 Re: lijep zalet za malo duži let
jel se na ovoj temi mozete oglasavati samo vi brokeri i fond manageri (ili ne daj boze radnici same sarajevske berze), ili mozemo i mi ostali? 
-
zito23
#4 Re: lijep zalet za malo duži let
oVAJ Babo vas sve prepoznaje.mdasrim wrote:Ako se po jutru dan poznaje onda bi stanje na berzi trebalo da bude bolje sudeći po prva dva dana u sedmici.
Šta je danas,je li ovo neka greška?
Ja BHT ČEKAM NA 18.a bosnal. na 11,energoinvest na 5 itd.
Budimo realni,a fond managere i ostale razumijem.
Treba pomoči raji da se osvježe,jer bez raje berza je tač( a i ovako?)
Sretno,ali danas i sutra se ne kupuje
-
zito23
#5 Re: lijep zalet za malo duži let
Opet se nudi da raja zaradi,šta je ovo???mdasrim wrote:Ako se po jutru dan poznaje onda bi stanje na berzi trebalo da bude bolje sudeći po prva dva dana u sedmici.
-
zito23
#6 Re: lijep zalet za malo duži let
A jesam se nagodio,a?zito23 wrote:Opet se nudi da raja zaradi,šta je ovo???mdasrim wrote:Ako se po jutru dan poznaje onda bi stanje na berzi trebalo da bude bolje sudeći po prva dva dana u sedmici.
Tonemo,ali dokle???