lijek za mamurluk...help...
-
new_cake
#1 lijek za mamurluk...help...
pa dajte ljudi cime vi "lijecite" ovo?...svaki prijedlog je vise no dobrodosao...ajaoj,kuku&ajme...
- sekiracija
Ima mali milion nacina kako izlijeciti mamaurluk
Ako si u Bosni odi u ascinicu,a ako si u dijaspori opali se prvim tupim predmetom koji ti je na dohvat ruke,pazi moras se opaliti po onome dijelu koji te boli.

Ako si u Bosni odi u ascinicu,a ako si u dijaspori opali se prvim tupim predmetom koji ti je na dohvat ruke,pazi moras se opaliti po onome dijelu koji te boli.
- sekiracija
Ako se udaris po tome sto te ne boli moram tireci da su ovi navijaci zapalili neku vatricu ali nemoj da prave kajganu.
Ja bi morao pisati novu Travnicku kroniku
Ja bi morao pisati novu Travnicku kroniku
- sekiracija
Skembe corbu nesmiju konzumirati u trenutcima mamurluka osobe koje imaju gastritis,a vecina koja je podlozna mamurluku ima to ostecenje zeludca.
- Danguba
#10 Re: lijek za mamurluk...help...
Ma samo nastavi,new_cake wrote:pa dajte ljudi cime vi "lijecite" ovo?...svaki prijedlog je vise no dobrodosao...ajaoj,kuku&ajme...
Klin se klinom izbija
- sekiracija
Zensko,dapace ako je domaci i geneticki paradajz tj avar onda je paradajz corba usto da nije topla preporucljiva onim osobama koje nemaju zeludcanh tegoba. 
-
dajdzarile
paradajz corbica je zakon
a dobra je i nako bez mahmuranja 
- Fair Life
Vinsko sirce (ocat za salatu) pomijesati sa vodom u razmjeri 1/3 sirceta i 2/3 vode u casi od 2 dcl. Zatim u to staviti jednu supenu kasiku secera i dobro razmutiti i potom popiti. U slucaju da si "presaug'o" sa alkoholom malo vise, terapiju je potrebno ponoviti sa jos jednom casom tako spravljenog napitka.
Deset minuta iza toga mozes ici na polaganje ispita bistre glave ili razbaciti lopte na male golove u svome sokaku.
Drugi put pij u guzicu, a ne u glavu.
Zivio !
PS Vrati se poslije na forum i reci kakav je bio efekat.
Deset minuta iza toga mozes ici na polaganje ispita bistre glave ili razbaciti lopte na male golove u svome sokaku.
Drugi put pij u guzicu, a ne u glavu.
Zivio !
PS Vrati se poslije na forum i reci kakav je bio efekat.
- manijak1
-
neko iz mase
daleko najbolji lijek protiv mamurluka
-> kad dodjes kuci napij se vode. kad mislis da ti nemoze vise stati u zeludac, popij jos malo
-> ako se budis tokom noci popij jos vise vode
-> prije svega toga popij aspirin ( aspirin se moze mjesati sa alkoholom, tj nije problem ako ga popijes pijan)
jos jedan mali savjet za sve one koji se toliko napiju da nemogu ni leci bez da im se soba okrece oko glave
-> lezi na ledja i stavi jednu nogu(tj, stopalo) na pod
zagarantovano 98% da cete imati miran san, smijesno ali efikasno
-> kad dodjes kuci napij se vode. kad mislis da ti nemoze vise stati u zeludac, popij jos malo
-> prije svega toga popij aspirin ( aspirin se moze mjesati sa alkoholom, tj nije problem ako ga popijes pijan)
jos jedan mali savjet za sve one koji se toliko napiju da nemogu ni leci bez da im se soba okrece oko glave
- Saian
pa koga josh treba napominjati da pije vode pogotovo poslije masivnijeg loka nemash izbora, pa tokom noci i sutra se priheftam na flashu vode i ne pustam, jednom tako stari uletio u sobu ujutro, a ja sjedim na krevetu podbuho, znojan, soba bazdi na Ballantines od sinoch, i cuclam vodu ko da je zadnja flasha na svijetu, stari me pogleda i kaze "Ma ja ko vechera rakiju, doruchkuje vodu"neko iz mase wrote:daleko najbolji lijek protiv mamurluka
ma kakva ledja i noga, trice i ku.chine kako god legnesh i zatvorish ochi dozivjet ches privatni ringishpil, moj recepat: sjesti na krevet i sjediti dok ne osjetish da ti treba djelich sekunde da uletish u R.E.M. fazu, onda legnesh i zaspesh prije nego sto te ringishpil uspije zavrtit, ako si doguro do sou kold ringishpil-faze sve drugo mo'sh machku o rep objesitneko iz mase wrote: jos jedan mali savjet za sve one koji se toliko napiju da nemogu ni leci bez da im se soba okrece oko glave
ovo sa sirchetom moram probat josh, a ovo sa skembichima sam probao to je uchinkovito (dodushe naspem i u skembiche sircheta pa dodje ko onaj "combo" u Tekenu)
-
Bolesni Doktor
#25 Re: lijek za mamurluk...help...
POMAGAJTE DRUGOVI!!!