Ni kandidaturu nisu u stanju, izgleda, odraditi casno i posteno, bez love ispod stola! Gdje nas ovo samo vodi? Ko pije, a ko placa ?????

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... janov.html
Država nam je tako konstruisana da se ne zna ko pije a ko plaća! Toliko o njihovoj borbi za hrvate kad se oko člana Predsjedništva BIH ne mogu dogovoriti, a realno ta funkcija i nema neke ovlasti. Kako će se tek dogovoriti za nešto drugo, što dokazuje da hrvati imaju nesposobno vodstvo. Što se tiče vodstva i hrvata i srba i bošnjaka i ostalih Balaš bi jednostavno rekao "princip je isti sve su ostalo nijanse" pa bi se mogao izvući logičan zaključak, " kakav narod, takva vlast" !Željko će ponovo biti član Predsjedništva i kad bi se Šušak digao iz groba i toga su i oni svjesni pa možemo od jula pa do septembra očekivati priču o trećem entitetu kako bi se dobili izbori !parazit47 wrote:"U političkim kuloarima špekulira se da je "u igri velika svota novca" koja bi bila data za tu "uslugu". "
Ni kandidaturu nisu u stanju, izgleda, odraditi casno i posteno, bez love ispod stola! Gdje nas ovo samo vodi? Ko pije, a ko placa ?????![]()
metar_drva wrote:jesam se nasekir'o ocam', ne znam đe gonim od brige
ne znam ni sto se pate obojica i medijski eksponiraju, kad ce popushiti na izborima!parazit47 wrote:metar_drva wrote:jesam se nasekir'o ocam', ne znam đe gonim od brige
zato i jesmo, tu gdje jesmo, zbog takvih kao što si ti!!! dam ti kovertu ispod stola, pa se ne glupiraj vise, kao i "nasi" političari
gurabija78 wrote:ne znam ni sto se pate obojica i medijski eksponiraju, kad ce popushiti na izborima!parazit47 wrote:metar_drva wrote:jesam se nasekir'o ocam', ne znam đe gonim od brige
zato i jesmo, tu gdje jesmo, zbog takvih kao što si ti!!! dam ti kovertu ispod stola, pa se ne glupiraj vise, kao i "nasi" političari
sylar wrote:Stranke sa Hrvatskim predznakom su jedino jedinstvene kada se prica o tome kako je polozaj Hravata u BIH los, kako nemaju svoju televiziju, kako se sve radi na stetu Hrvata itd. A kada dodje vrijeme da urade nesto za Hrvatski narod, onda nastane opste rasulo.
Komsic im je uvijek kriv za sve, a kad trebaju predloziti svog kandidata eh tad nastaje problem. Na kraju ce biti vise kandidata za Hrvatskog clana Predsjednistva nego Bosnjackogali eto, nisu oni krivi, kriv je Komsic lol.
Mislim da ce i ovo biti samo jedna suplja prica, Lijanovic je prvi pricao o svojoj kandidaturi i mislim da od nje nece odustati.
Ja sam za Komšića, ali Ivu.parazit47 wrote:slažem se, 100% si u pravu! jedino Komšić može nešto korisno da napravi za ovaj narod i ovu državu, jer čovjek nije nacionalista, i za njega je čovjek-čovjek, a ne srbin, hrvat ili musliman!! Narod ga je izabrao, i narod će ga opet izabrati, i ni s kim neće morati da se dogovara i ispod stola da daje pune koverte novca, jer on pobjeđuje razumom, a ne kupovinom glasova!!!
Delboy.Trotter wrote:Ja sam za Komšića, ali Ivu.parazit47 wrote:slažem se, 100% si u pravu! jedino Komšić može nešto korisno da napravi za ovaj narod i ovu državu, jer čovjek nije nacionalista, i za njega je čovjek-čovjek, a ne srbin, hrvat ili musliman!! Narod ga je izabrao, i narod će ga opet izabrati, i ni s kim neće morati da se dogovara i ispod stola da daje pune koverte novca, jer on pobjeđuje razumom, a ne kupovinom glasova!!!
Ivo je učen čovjek, profesor, promjenuo je stranaka više od Mesiće i Nikole Špirića zajedno. Znači, čovjek ne trpi nepravdu. Hrvat od glave do pete, i takvi mogu predstavljati svoj narod.
A onaj Željko je bio 4 godine. Pa ako se nije nakupio do sada, kojeg će vraga još bezveze ondje sjediti, nit on ima koristi a nit Hrvati, ako ćemo pošteno.
sylar wrote:Stranke sa Hrvatskim predznakom su jedino jedinstvene kada se prica o tome kako je polozaj Hravata u BIH los, kako nemaju svoju televiziju, kako se sve radi na stetu Hrvata itd. A kada dodje vrijeme da urade nesto za Hrvatski narod, onda nastane opste rasulo.
Komsic im je uvijek kriv za sve, a kad trebaju predloziti svog kandidata eh tad nastaje problem. Na kraju ce biti vise kandidata za Hrvatskog clana Predsjednistva nego Bosnjackogali eto, nisu oni krivi, kriv je Komsic lol.
Mislim da ce i ovo biti samo jedna suplja prica, Lijanovic je prvi pricao o svojoj kandidaturi i mislim da od nje nece odustati.
MrMaliJoe wrote:sylar wrote:Stranke sa Hrvatskim predznakom su jedino jedinstvene kada se prica o tome kako je polozaj Hravata u BIH los, kako nemaju svoju televiziju, kako se sve radi na stetu Hrvata itd. A kada dodje vrijeme da urade nesto za Hrvatski narod, onda nastane opste rasulo.
I jest kriv Komšić jer je nepodoban hrvat, hehehehehee, a oni su sebi dali ekskluzivno pravo da zastupaju hrvate pa su ih zbili i obećavaju treći entitet koji će biti njihovo gazdinstvo !!!Ono, ovce u gazdinstva
možda u švercu suhomesnatih protizvoda...sylar wrote:Danas sam citao novine i zamalo pao sa stolice od smijeha kada sam procitao intervju sa Lijanovicem u kome on kaze: Nije istina da odustajem od kandidature, samo JA mogu da pobijedim Komsica![]()
![]()
![]()
sylar wrote:Danas sam citao novine i zamalo pao sa stolice od smijeha kada sam procitao intervju sa Lijanovicem u kome on kaze: Nije istina da odustajem od kandidature, samo JA mogu da pobijedim Komsica![]()
![]()
![]()
ZAr je Raguz mogo na tenisu zaraditi toliki novac da kupij Lijanoveparazit47 wrote:"U političkim kuloarima špekulira se da je "u igri velika svota novca" koja bi bila data za tu "uslugu". "
Ni kandidaturu nisu u stanju, izgleda, odraditi casno i posteno, bez love ispod stola! Gdje nas ovo samo vodi? Ko pije, a ko placa ?????![]()