Lijane plati ljudima....
- stochar
#1 Re: Lijane plati ljudima....
ti ljudi su ucestvovali u izbornoj prevari, i za 100 maraka prodali pravo glasa za koje su se ljudima vijekovima borili i ginuli. sad ih nije stid jos da se bune, da je pravde pohapsili bi ih...
-
zulfo
#2 Re: Lijane plati ljudima....
Mislim da je ovo samo još jedna podvala HDZ-ea i Dnevnog avaza,nebi li kako naudili potpisanoj platformi
-
udrch
#3 Re: Lijane plati ljudima....
Ja budalaštinje brate dragi..
- mO k3
#4 Re: Lijane plati ljudima....
Bas tako... uhapsiti ih sve i kaznu im dati po 1000 KMstochar wrote:ti ljudi su ucestvovali u izbornoj prevari, i za 100 maraka prodali pravo glasa za koje su se ljudima vijekovima borili i ginuli. sad ih nije stid jos da se bune, da je pravde pohapsili bi ih...
- MrMaliJoe
#5 Re: Lijane plati ljudima....
Ovo je više tema u jednom postu, mada mi budi sumnje u moguću recepturu DNEVNIK.BA! mOŽEŠ LI OTVORENO REĆI NA ŠTA ALUDIRAŠ!kokta wrote:U Cazinu, gradjani koji su prodali glasove Lijanoviću prosvjedovali budući da im nije iplatio naknade za to kazneno djelo. BHHO nije reagirao na činjenicu da buduća članica vladajuće koalicije na vlast dolazi ovim putem. nije se oglasio ni Reketar Zlaja. BOrac protiv korupcije Jurišić također. Federalna TV ponovno nije prenijela informaciju o ovom od javnog značaja bitnom događaja. O Aferi Reket također nisu ništa objavili. Pokret "Dosta" ostao je takodjer sutjeti ko ......
Halal cenzura.
http://www.youtube.com/watch?v=wuu5P538 ... r_embedded
- nosara
#6 Re: Lijane plati ljudima....
Kokta je postala vazan dodatak jelima iz ustasko-cetnicke kuhinje...kokta wrote:U Cazinu, gradjani koji su prodali glasove Lijanoviću prosvjedovali budući da im nije iplatio naknade za to kazneno djelo. BHHO nije reagirao na činjenicu da buduća članica vladajuće koalicije na vlast dolazi ovim putem. nije se oglasio ni Reketar Zlaja. BOrac protiv korupcije Jurišić također. Federalna TV ponovno nije prenijela informaciju o ovom od javnog značaja bitnom događaja. O Aferi Reket također nisu ništa objavili. Pokret "Dosta" ostao je takodjer sutjeti ko ......
Halal cenzura.
http://www.youtube.com/watch?v=wuu5P538 ... r_embedded
- bosan
#7 Re: Lijane plati ljudima....
Obecavali su nama svasta nesto ,izmedju ostalog da cemo biti ko Swicakokta wrote:a šta s onim koji im je obećao stotku ?
Vama su obecali najmanje od svega(hebo vas stotka) pa se najvise bunite
- pustopoljina
#8 Re: Lijane plati ljudima....
ma ja bih to tuzila .
posteno prodajem glas...a oni takvi prevaranti.

posteno prodajem glas...a oni takvi prevaranti.
- bosan
#9 Re: Lijane plati ljudima....
Ali ja ne mogu da vjerujem da su nasi casni politicari u stanju tako nesto uraditipustopoljina wrote:ma ja bih to tuzila .
posteno prodajem glas...a oni takvi prevaranti.![]()
- pustopoljina
#10 Re: Lijane plati ljudima....
ni ja... nadasve casni sinovi ovog nadasve postenog naroda.
ja bih obecala 500, nije beg cicija
ja bih obecala 500, nije beg cicija
- UEco
#11 Re: Lijane plati ljudima....
e nek su izradili levate!
- muha_sa
#12 Re: Lijane plati ljudima....
kako da ne--pogotovo obraz dat za stotku--eeeeeeeekokta wrote: velika je stotka na danasnjem vremenu ...nije za odbaciti , što se najbolje vidi i na rezultatima prozvane stranke...
-
jarancuga
#13 Re: Lijane plati ljudima....
gazirano pice.....
u cazinu su zivi insani prodavali svoje glasove, u capljni su mrtvaci glasali, za koga, ZNA SE...
u cazinu su zivi insani prodavali svoje glasove, u capljni su mrtvaci glasali, za koga, ZNA SE...
- nosara
#14 Re: Lijane plati ljudima....
Need a handkerchief...?kokta wrote:ti očito uživaš u svome blagostanju i ne shvataš da postoje ljudi kojima je najbitnije preživjeti od prvog do prvogmuha_sa wrote:kako da ne--pogotovo obraz dat za stotku--eeeeeeeekokta wrote: velika je stotka na danasnjem vremenu ...nije za odbaciti , što se najbolje vidi i na rezultatima prozvane stranke...nije ti šala
-
michio
#15 Re: Lijane plati ljudima....
Vladajuca stranka NSRZB svojim ponasanjem se zaista ruga demokratiji.
- BSn
#16 Re: Lijane plati ljudima....
Da drzava nije smijurija ko sto jest, svi bi ti protestanti bili pohapseni. Ovime sto pricaju oni amnestiraju Lijana, a sami sebe zavaljuju...
- tbv
#17 Re: Lijane plati ljudima....
I uduzeti im pravo glasa na buducim izborimaŽenski Dr.Med wrote:Bas tako... uhapsiti ih sve i kaznu im dati po 1000 KMstochar wrote:ti ljudi su ucestvovali u izbornoj prevari, i za 100 maraka prodali pravo glasa za koje su se ljudima vijekovima borili i ginuli. sad ih nije stid jos da se bune, da je pravde pohapsili bi ih...
- muha_sa
#18 Re: Lijane plati ljudima....
da--uživam u životu i uživam u ljubavi prema svojoj jedinoj domovini BiHkokta wrote:ti očito uživaš u svome blagostanju i ne shvataš da postoje ljudi kojima je najbitnije preživjeti od prvog do prvogmuha_sa wrote:kako da ne--pogotovo obraz dat za stotku--eeeeeeeekokta wrote: velika je stotka na danasnjem vremenu ...nije za odbaciti , što se najbolje vidi i na rezultatima prozvane stranke...nije ti šala
-i ne pada mi na pamet uzet mito da bih za nekog glaso-iliti glasao.
ps.
uzimanje mita je krivicno djelo--isto kao što je krivicno djelo i davanje mita.--zar ne
- muha_sa
#20 Re: Lijane plati ljudima....
samo da dodam ovo
slažem se sa drugom Havanom--treba ih jebat uzduž i poprijeko.
slažem se sa drugom Havanom--treba ih jebat uzduž i poprijeko.
- MuaDib
#21 Re: Lijane plati ljudima....
Interesantno je da se čekalo ovoliko da se sazna. A s obzirom da je Cazin uporište A-SDA ovo može biti njihovo maslo, da se naruši konačno postignuta stabilna politička većina u Skupštini USK.
- Bosnolog
#22 Re: Lijane plati ljudima....
UEco wrote:e nek su izradili levate!
Oni koji glasaju za nekoga da bi bi nesto zaradili ne zasluzuju nista bolje nego da budu prevareni jer u njihovim praznim glavama nema nista,......Njhovu ulicnu dreku i sramotu koju javno ispoljavaju treba javno osuditi a svaki pokusaj blokada saobracaja treba kazniti novcano duplo vise od obecanog i odrediti im prisilni rada na ciscenju tih istih ulica par dana da aktiviraju korodirali mozak,.......Otvarac teme je Covicev frustrirani forumski jurisnik
- ultima_palabra
#23 Re: Lijane plati ljudima....
Ma Lijani su objektivno zaslužili bar 100 godina robije za sve nepodopštine koje su radili: utaju poreza, uvoz sumnjivog mesa iz Latinske Amerike, podmićivanje državnih službenika, kršenja zakona o radu, mobbing i sada kupovinu glasova... samo neko im je morao omogućiti da to sve rade, zar ne
A ovi što su prodali glasove, nije im to dosta, nego javno pred TV kamerama traže pare
Šta je sljedeće, luzeri koje je izbunario neki šibicar u prime-timeu...
A ovi što su prodali glasove, nije im to dosta, nego javno pred TV kamerama traže pare
- Been
#24 Re: Lijane plati ljudima....
Ljudima ?!
Nema tu ljudi... Pošto sam iz Cazina vidio sam ko se iskupio na tim prosvjedima. To su narkomani iz prigradskih naselja koji su prije mjesec dana plakali na televiziji da ni lične nemaju ( kako su glasali ), romi koji uopće nemaju prebivalište u Cazinu, zatim članovi jedne boračke organizacije koju je sud proglasio ilegalnom i jedna albanka koja godinama prosi na cazinskim ulicama...
Postavlja se pitanje : Zašto prsovjednici nisu protestovali ispred prostorija NsRzB već su došli pred jedan poslovni objekat u Cazinu ??
Normalno, A-SDA i S BiH su smislili da bi bilo efektnije poslati ovu šaku jada u blizinu tglavne magistrale kako bi ih svi vidjeli ! Jadno !

Postavlja se pitanje : Zašto prsovjednici nisu protestovali ispred prostorija NsRzB već su došli pred jedan poslovni objekat u Cazinu ??
Normalno, A-SDA i S BiH su smislili da bi bilo efektnije poslati ovu šaku jada u blizinu tglavne magistrale kako bi ih svi vidjeli ! Jadno !
- JThomas
#25 Re: Lijane plati ljudima....
i imaju obraza da se žale...? 
ja sam pošteno radio i izlagao se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju...
ja sam pošteno radio i izlagao se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju...