LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA
-
Drumer
#1 LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA
Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...
http://www.youtube.com/watch?v=FahfsKOhMzE
- Suicidal Siberian
za njega ne vazi ono: "odi mac! mac, mac...odi dodji..."

-
Drumer
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Hvala.
Svaka ti fercera. To je nama nasa "nauka" dala... Oni koji imaju previse love ( izmedju ostalog ) cine bizarne experimente poput ovoga - drugi nemaju za kruha.Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos.
-
Oceania
Meni ovaj hibrid lici na tele , bolje receno na june.Latinica wrote:Hvala.
Svaka ti fercera. To je nama nasa "nauka" dala... Oni koji imaju previse love ( izmedju ostalog ) cine bizarne experimente poput ovoga - drugi nemaju za kruha.Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos.
-
ja71
#7 Re: LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA
Ne bih da branim ovakvo ukrstanje.Drumer wrote:Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...
Ali ja tu ne vidim posebno veliki problem posto su i lav i tigar iz iste porodice t.j. porodice macaka.
Mula kao mjesavina konja i magarca nije nikakvo cudo. Mozda je ovdje problem sto tzv. "liger" ne postoji u prirodi, vjerovatno zbog psihologije tigrova i lavova, ali bioloski-genetski ne stvara nekakvo cudoviste.
Perverzija je kada se pocne genetskim inzinjerigom ukrstati nekakve zivotnije koje nikakve veze jedne sa drugim nemaju. Npr. kad paradajz dobije riblje gene da bi ostao duze svjez, krave dobiju misje gene da im meso ne bi bilo zilavo itd.
Naravno vrhunac perverzije bi bio kada bi se i ljudi poceli "po narudzbi (sa plavim ocima npr.)" praviti. A to cisto sa naucne strane nije nemoguce (mozda ne jos ali za par godina).
Takvih stvari se ja bojim i ne vidim gdje bi mogle zavrsiti.
- Lace
#9 Re: LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA
ja71 wrote:Ne bih da branim ovakvo ukrstanje.Drumer wrote:Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...
Ali ja tu ne vidim posebno veliki problem posto su i lav i tigar iz iste porodice t.j. porodice macaka.
Mula kao mjesavina konja i magarca nije nikakvo cudo. Mozda je ovdje problem sto tzv. "liger" ne postoji u prirodi, vjerovatno zbog psihologije tigrova i lavova, ali bioloski-genetski ne stvara nekakvo cudoviste.
Perverzija je kada se pocne genetskim inzinjerigom ukrstati nekakve zivotnije koje nikakve veze jedne sa drugim nemaju. Npr. kad paradajz dobije riblje gene da bi ostao duze svjez, krave dobiju misje gene da im meso ne bi bilo zilavo itd.
Naravno vrhunac perverzije bi bio kada bi se i ljudi poceli "po narudzbi (sa plavim ocima npr.)" praviti. A to cisto sa naucne strane nije nemoguce (mozda ne jos ali za par godina).
Takvih stvari se ja bojim i ne vidim gdje bi mogle zavrsiti.

- kekec
Hibrid ili mjesanac.Lace wrote:ma bas me briga...ni jedan hibrid...bilo ljudski
ili zivotinkski...nece pozeliti da dodje u bosnu![]()
a mace su mace...makar i velike...maze se
Mnogi su je napustili, a jos je napustaju.
A sa macama se i treba maziti.
- Lace
ma ovo cudo izmedju lava i tigra...ili cudo izmedju coeka i gorile...na te hibride mislim ...a i na ove mitskekekec wrote:Hibrid ili mjesanac.Lace wrote:ma bas me briga...ni jedan hibrid...bilo ljudski
ili zivotinkski...nece pozeliti da dodje u bosnu![]()
a mace su mace...makar i velike...maze se![]()
Mnogi su je napustili, a jos je napustaju.
A sa macama se i treba maziti.