LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Drumer

#1 LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA

Post by Drumer »

Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...

http://www.youtube.com/watch?v=FahfsKOhMzE
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

za njega ne vazi ono: "odi mac! mac, mac...odi dodji..." :D :D :-) :-)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Ne otvara se link.
Drumer

Post by Drumer »

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Hvala.
Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos.
Svaka ti fercera. To je nama nasa "nauka" dala... Oni koji imaju previse love ( izmedju ostalog ) cine bizarne experimente poput ovoga - drugi nemaju za kruha.
Oceania

Post by Oceania »

Latinica wrote:Hvala.
Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos.
Svaka ti fercera. To je nama nasa "nauka" dala... Oni koji imaju previse love ( izmedju ostalog ) cine bizarne experimente poput ovoga - drugi nemaju za kruha.
Meni ovaj hibrid lici na tele , bolje receno na june.
ja71

#7 Re: LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA

Post by ja71 »

Drumer wrote:Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...

Ne bih da branim ovakvo ukrstanje.
Ali ja tu ne vidim posebno veliki problem posto su i lav i tigar iz iste porodice t.j. porodice macaka.
Mula kao mjesavina konja i magarca nije nikakvo cudo. Mozda je ovdje problem sto tzv. "liger" ne postoji u prirodi, vjerovatno zbog psihologije tigrova i lavova, ali bioloski-genetski ne stvara nekakvo cudoviste.

Perverzija je kada se pocne genetskim inzinjerigom ukrstati nekakve zivotnije koje nikakve veze jedne sa drugim nemaju. Npr. kad paradajz dobije riblje gene da bi ostao duze svjez, krave dobiju misje gene da im meso ne bi bilo zilavo itd.

Naravno vrhunac perverzije bi bio kada bi se i ljudi poceli "po narudzbi (sa plavim ocima npr.)" praviti. A to cisto sa naucne strane nije nemoguce (mozda ne jos ali za par godina).
Takvih stvari se ja bojim i ne vidim gdje bi mogle zavrsiti.
Lace

Post by Lace »

ma bas me briga...ni jedan hibrid...bilo ljudski ili zivotinkski...nece pozeliti da dodje u bosnu :D

a mace su mace...makar i velike...maze se :D
Lace

#9 Re: LIGER ILI LAJGER, MJESAVINA LAVA I TIGRA

Post by Lace »

ja71 wrote:
Drumer wrote:Ja kad sam ovo vidio najezio sam se jebote. Pa ljudi su stvarno gori nego zivotinje, sta im sve nece pasti na pamet. Jedan dan samo kad se desi da su neki tamo bolesni umovi ukrstali nesto i od toga ispale neke zvijeri koje se razmnozavaju nevjerovatnom brzinom i prave haos. Pogledajte pa dajte svoj komentar...

Ne bih da branim ovakvo ukrstanje.
Ali ja tu ne vidim posebno veliki problem posto su i lav i tigar iz iste porodice t.j. porodice macaka.
Mula kao mjesavina konja i magarca nije nikakvo cudo. Mozda je ovdje problem sto tzv. "liger" ne postoji u prirodi, vjerovatno zbog psihologije tigrova i lavova, ali bioloski-genetski ne stvara nekakvo cudoviste.

Perverzija je kada se pocne genetskim inzinjerigom ukrstati nekakve zivotnije koje nikakve veze jedne sa drugim nemaju. Npr. kad paradajz dobije riblje gene da bi ostao duze svjez, krave dobiju misje gene da im meso ne bi bilo zilavo itd.

Naravno vrhunac perverzije bi bio kada bi se i ljudi poceli "po narudzbi (sa plavim ocima npr.)" praviti. A to cisto sa naucne strane nije nemoguce (mozda ne jos ali za par godina).
Takvih stvari se ja bojim i ne vidim gdje bi mogle zavrsiti.
Image

Image

Image

Image

:D
kekec

Post by kekec »

Lace wrote:ma bas me briga...ni jedan hibrid...bilo ljudski
ili zivotinkski...nece pozeliti da dodje u bosnu :D
Hibrid ili mjesanac. :D
Mnogi su je napustili, a jos je napustaju. :roll:
A sa macama se i treba maziti. :)
Lace

Post by Lace »

kekec wrote:
Lace wrote:ma bas me briga...ni jedan hibrid...bilo ljudski
ili zivotinkski...nece pozeliti da dodje u bosnu :D
Hibrid ili mjesanac. :D
Mnogi su je napustili, a jos je napustaju. :roll:
A sa macama se i treba maziti. :)
ma ovo cudo izmedju lava i tigra...ili cudo izmedju coeka i gorile...na te hibride mislim ...a i na ove mitske :D
wels

Post by wels »

Sve je jos ok. dok umjesto U ne stoji PO. :D
Post Reply