Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zwanziger
#476 Re: Liga prvaka
Tekma jes' bila dobra, ali daleko od toga da je jedna od najboljih. Biste li tako govorili da zavrsilo 1:1 ili 2:1, sto se moglo dogoditi, jer su golovi padali nakon nesvakidasnjih gresaka. Prvi gol-nesvakidasnja greska Čeha, drugi gol-penal koji je diskutabilan, treci gol-opet greska Reine koja se ne vidja svaki dan, cetvrti gol-gol koji se postize jednom u tri mjeseca, eto potrefilo se da bude na ovoj tekmi, prvi gol Lamparda nakon greske u odbrani kad je BAllack presjekao loptu na 20 metara, ne vidjamo bas cesto pogresna dodavanja Liverpoola na 20 metara od gola, zatim onaj gol Lucasa, cista sreca, odbi se od Essiena i ode u gol. Ostaju ova dva koja su recimo rezultat neke akcije. (Kuyt i Lampard drugi). Golmani losi, ne znam jesu li imali i jednu ozbiljniju odbranu. I to je jedan od razloga ovolikog broja golova. Koliko je ostalo neiskoristenih sansi? Ja mislim 2-3 maximalno(Ballack i na kraju Essien na crti). Ne moze se na osnovu 8 golova reci da jedna od najboljih u historiji LP. Puno gresaka, dugih lopti, nepreciznih dodavanja.
Tekma je bila dobra i ja bih volio da bude vise ovakvih ali daleko od toga da je jedna od najboljih.
Tekma je bila dobra i ja bih volio da bude vise ovakvih ali daleko od toga da je jedna od najboljih.
-
fedayn-roma
#477 Re: Liga prvaka
pa logika je da tekma koja zavrsi 4-4 bude puna (i) gresaka. Zamisli ti tekmu u kojoj niko ne napravi nijednu gresku.... tesko da ce tu biti golova...
ja se slazem s tim da je jedna od najljepsih tekmi posljednjih godina u champions league... barem su se borili do kraja... a ja sam uzivao u fotelji s mojom plavusom...
PS. Benitez kaze da je ponosan.... Ok ali da je vjerovao do kraja, ne bi izvukao torresa kad je bilo 3-2 za Chelsea...
ja se slazem s tim da je jedna od najljepsih tekmi posljednjih godina u champions league... barem su se borili do kraja... a ja sam uzivao u fotelji s mojom plavusom...
PS. Benitez kaze da je ponosan.... Ok ali da je vjerovao do kraja, ne bi izvukao torresa kad je bilo 3-2 za Chelsea...
-
rahmanjin
#478 Re: Liga prvaka
Jest da je malo off topic al sto me Kristic sinoc iznervira, ono je nenormalno koliko je navijao za Liverpool. Inace utakmica je bila super
- KPNCTNJAH
#479 Re: Liga prvaka
Kad rece da su navijaci pomislili da je Drogba dao gol zbog opticke vidljivostirahmanjin wrote:Jest da je malo off topic al sto me Kristic sinoc iznervira, ono je nenormalno koliko je navijao za Liverpool. Inace utakmica je bila super
-
paja_patak
#480 Re: Liga prvaka
suti vidjeces veceras ako Suko bude Manchester frajer svrsava na njih i looserpool to je nenormalno...rahmanjin wrote:Jest da je malo off topic al sto me Kristic sinoc iznervira, ono je nenormalno koliko je navijao za Liverpool. Inace utakmica je bila super
- Edin H.
#481 Re: Liga prvaka
Rjesenje i za Liverpool i za Chelsea - Nemanja Supic 
-
paja_patak
#482 Re: Liga prvaka
jos samo da nauci izbijati loptuEdin H. wrote:Rjesenje i za Liverpool i za Chelsea - Nemanja Supic
- ja.neron
#483 Re: Liga prvaka
paja_patak wrote:suti vidjeces veceras ako Suko bude Manchester frajer svrsava na njih i looserpool to je nenormalno...rahmanjin wrote:Jest da je malo off topic al sto me Kristic sinoc iznervira, ono je nenormalno koliko je navijao za Liverpool. Inace utakmica je bila super
Šuko mrzi MAN UTD iz dna duše i kad ih ko napadne odmah zakuka da će primiti gol, a mrzi MAN UTD jer Baho navija za njih
- Edin H.
#484 Re: Liga prvaka
Al' se zato dobro dodajepaja_patak wrote:jos samo da nauci izbijati loptuEdin H. wrote:Rjesenje i za Liverpool i za Chelsea - Nemanja Supic
- cikcanga
#485 Re: Liga prvaka
Onaj komentator svrsava na C.Ronalda.
Come on Arsenal.
Come on Arsenal.
- Neelix
#487 Re: Liga prvaka
joj sta ovaj marian radi evri 
-
paja_patak
#488 Re: Liga prvaka
Potopljena zuta podmornica
ASNL ASNL ASNL!!!
united naguzove prodje dozivice debakl na emiratsu!
ASNL ASNL ASNL!!!
united naguzove prodje dozivice debakl na emiratsu!
- M_e_m_o
#489 Re: Liga prvaka
*ebo ovu Ligu prvaka, kao da gledam englesku Premier ligu 
-
paja_patak
#490 Re: Liga prvaka
ovo isto FA cup i Barcu doveli ko gosta da bude zanimljivijeM_e_m_o wrote:*ebo ovu Ligu prvaka, kao da gledam englesku Premier ligu
- M_e_m_o
#491 Re: Liga prvaka
Zato će taj gost da ih sviju klepi po ušimapaja_patak wrote: ovo isto FA cup i Barcu doveli ko gosta da bude zanimljivije
- Better Man
#492 Re: Liga prvaka
Ronaldo majstorijom rješio susret. Puno Bolja igra Manchestera večeras u odnosu na utakmicu prije sedam dana i zasluženo su prošli mrljavi Porto. Rooney odigrao briljantnu utakmicu. Svaka čast i Arsenalu na prolasku u polufinale. Ponovo 3 Engleska kluba u polufinali, što je samo još jedna potvrda da se trenutno ubjedljivo najači nogomet igra na otoku. Manchester i dalje u igri za sve moguće trofeje ove sezone.
- cikcanga
#493 Re: Liga prvaka
I BArca je engleski klub,medutim i pored toga nema sanse protiv Chelskia.M_e_m_o wrote:Zato će taj gost da ih sviju klepi po ušimapaja_patak wrote: ovo isto FA cup i Barcu doveli ko gosta da bude zanimljivije
Come on Arsenal!
-
febo_acm
#494 Re: Liga prvaka
Žao mi Porta večeras... Imaju strašnu ekipu, samo jebe ih ona pegla Hulk. Manchesteru nisu sve na broju u zadnje vrijeme...
- sinus
#495 Re: Liga prvaka
Prijatelju ne znam iz kojeg razloga nazivaš jedan klub tako kako ga nazivaš kada ni Arsenal nije Engleski već Američki klub, isto kao i Liverpool i Manchester United...cikcanga wrote:I BArca je engleski klub,medutim i pored toga nema sanse protiv Chelskia.M_e_m_o wrote:Zato će taj gost da ih sviju klepi po ušimapaja_patak wrote: ovo isto FA cup i Barcu doveli ko gosta da bude zanimljivije
Come on Arsenal!
Da se razumijemo ja navijam za Chelsea, i meni ne smeta to što si ti napisao već me samo zanima iz kojeg razloga tako pišeš, jer kao što sam naveo ni Arsenal nije Engleski klub...
Je li to kao neko podjebavanje što je Rus vlasnik Chelsea ili nešto treće ? Onda moraš i sam sebe podjebavati jer u konačnici ako gledamo nacije Rusi su mnogo bolji Fudbaleri od Amerikanaca
Kao što navedoh stvarno mi ne smeta već samo me interesuje razlog koji je zbog takvog nazivanja jednog kluba koji je isto toliko "Engleski" kao i ovi pobrojani?
Eto nemoj šta zamjerit...
-
pOZz
#496 Re: Liga prvaka
Manči se poklopile neke stvari (rani gol, izlazak Lucha) i prošli.
Onog Hulka treba protjerati iz Portugala.
Onog Hulka treba protjerati iz Portugala.
-
paja_patak
#497 Re: Liga prvaka
kako je to arsenal americki klub?? arsenal nema vlasnika!
- Charuga
- Globalni moderator
- cikcanga
#499 Re: Liga prvaka
Kako americki?sinus wrote:Prijatelju ne znam iz kojeg razloga nazivaš jedan klub tako kako ga nazivaš kada ni Arsenal nije Engleski već Američki klub, isto kao i Liverpool i Manchester United...cikcanga wrote:
I BArca je engleski klub,medutim i pored toga nema sanse protiv Chelskia.
Come on Arsenal!
Da se razumijemo ja navijam za Chelsea, i meni ne smeta to što si ti napisao već me samo zanima iz kojeg razloga tako pišeš, jer kao što sam naveo ni Arsenal nije Engleski klub...
Je li to kao neko podjebavanje što je Rus vlasnik Chelsea ili nešto treće ? Onda moraš i sam sebe podjebavati jer u konačnici ako gledamo nacije Rusi su mnogo bolji Fudbaleri od Amerikanaca![]()
Kao što navedoh stvarno mi ne smeta već samo me interesuje razlog koji je zbog takvog nazivanja jednog kluba koji je isto toliko "Engleski" kao i ovi pobrojani?
Eto nemoj šta zamjerit...
Ako je Hill-Wood Amerikanac,onda sam i ja,mada ni on nije vlasnik,ali sam ga naveo kao predsjednika.
Arsenal je jedini klub iz velike cetvorke koji nema stranog vlasnika.
Jest da ga ovaj Amerikanac i Rus hoce kupiti el' ne damo se mi.
Znamo svi i da Kraljica navija za Arsenal,tako da se navijaci kvaziklubova mogu slobodno poklopiti.
Idemo sad dohakat onim crvenim.
God save the Queen.
Come on Arsenal.
- sinus
#500 Re: Liga prvaka
Eh da zaboravio sam to...Arsenal osim što je Američki on je i Ruski...Plavih_11 wrote:Soccer: Arsenal owner ups his share