Liga prvaka / pretkola

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
drama

#376 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by drama »

bordo je ove godine .ita, mislim nista posebno, nece nista napravit' ni u ligi ( bice iza liona, marseja, mozda i st etjena )
ni u LP,ispadaju sigurno...rumunska liga me stvarno ne interesuje al' redovno otkinu nekom bod(ove) na ciganluk

inter prolazi a sto se tice verdera, nisu nesto poceli sezonu....bez diega-nula, ne bi' dao rosenbergu da u olimpiku igra
al proce jer ne vjerujem da ih izbacit pao...

barca bi trebala proc', samo je pitanje ko ce bit' drugi...volio bi' da to bude sahtar

liverpul je lose poceo sezonu al' to nista ne znaci...kazem, nek' se malo posloze stvari...
marsej gotivim al' bice tesko pored psv-a ( afelaj ce da zablista ) i atletika ...

manU ce lagano da prodje 3-4 tekme po 1:0, 2:0 i cao :-D
celtic mi je uvijek bio odvratan...skoti domacini, suplja obicna... viljareal prolazi ;-)

lion ove godine nista losiji nego prosle, otislo nekoliko igraca ali i doslo
samo da se jos malo ustele....samo su se po meni dobro za.ebali za ben arfu
lik je masina, trenutno bolji igrac od pjanica a sta ce bit 2-3 godine, ne znam
pjanic je potencijal, sigurno jedan od najvecih talenata ako ne i najveci :D
al' ben arfa je skoro pa zreo igrac...doveli su zamjenu u vidu edersona, nije ni on los, dobar organizator igre...

arsenal uvijek gotivan tim ima, nasri je strasno otkrice iako se to vec moglo predvidjet' igrama u marseju
ne bi trebali imat' vecih problema
2. mjesto-fener ima fin tim, vidjelo se to protiv partizana i nadam se da ce oni proc'
ne znam kakav je porto, kolko djeluje ova afera oko namjestanja utakmica na njih...
rusi i ukrajinci uvijek nezgodni kuci al' to nije dovoljno da se prodje...

real ima strasan tim, samo kako ce izgledat' na terenu vidjet' cemo..
snejder, van der vart, robinjo, drente, diara strasna veza..
juventus, k'o i sve talijane, mrzim. jadovi se brane cak i u prijateljskim utakmicama
proce cigani k'o i obicno...
zenit nece nista uradit' ove godine, koji bod kuci i to je to...
sta rec' za batu :D

na kraju pobjednik ce bit' isti, malo nezanimljivo al' jbga :D :D :D :D
elSaik

#377 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by elSaik »

LFC4EVER wrote:Šta se se uhvatili toliko Liverpoola?

Al ajd... shvaćam jal ovih nekih redovnih mušterija, al eto... Uglavnom, ne brinite vi... LFC će opet u finale. Ipak se red od svake 2 god mora držat (2005, 2007 i 2009?).
Dobro je što imaju dosta nezgodnu grupu, tako da im nema opuštanja i ja se nadam da će prolaz osigurat tek u zadnjem kolu jer tad su najjači 8-)

A od ostale konkurencije... pah, standardno... jedino još ManUtd i Chelsea mogu nešto napravit. Barca i Real imaju dovre ekipe i neloše igraju, ali Barca ima neiskusnog trenera a svlačionica im je uvijek tempirana bomba, a Real prima svaku utakmicu barem 2-3 gola... a samim time protiv Engleza bi im bila pušiona.
Što se ostalih klubova tiče, krajnji domet im je 1/4 F... jednostavno nemaju šta tražit u 1/2 F... pogotovo ne onaj luzerski Inter.
Protiv Liverpoola imam to što u državnom prvenstvu ne mogu iznad 4. mjesta (a i to ako im se posreći), a igraju Ligu Prvaka. U sezoni kad su kao bili najbolji tim u Europi, Everton je bio ispred njih na tabeli i još tri tima. :roll: A što luzerskog Intera tiče, oni makar pamte kad su zadnji put bili prvaci svoje države :zzzz:

Jest da navijam za Manchester, ali ipak...
Image
olduser

#378 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by olduser »

mrzio sam i prije liverpool, od prije par dana ga mrzim jos vise...
drama

#379 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by drama »

mozda je njihov problem sto igraju u najjacoj ligi na svijetu :D
Edin H.

#380 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Edin H. »

Uopste mi nije jasno sto ostali timovi igraju kada je Roman odlucio da ove godine uzme Ligu sampiona :D

Jahta mu bila ljetos u Dubrovniku, ali nigdje Romana :-)
cyprus

#381 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Liverpool će vrlo teško proći svoju grupu, a ako i prođe 1/8 finala im je plafon koga god da dobiju.

Ipak prognoziram im nešto bolju sezonu u PL od prethodnih, ali opet ništa od naslova.
papacja

#382 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by papacja »

cyprus wrote:Liverpool će vrlo teško proći svoju grupu, a ako i prođe 1/8 finala im je plafon koga god da dobiju.

Ipak prognoziram im nešto bolju sezonu u PL od prethodnih, ali opet ništa od naslova.
Ma tu priću slušam od svoje raje već 5 godina, ali oni u LP konstantno dobri. Ove godine će opet daleko...
abondanzieri

#383 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by abondanzieri »

Ako je suditi prema utakmicama koje je Liverpul igrao sa Marsejom i PSV-om u proteklih nekoliko godina,onda se moze ocekivati da ce bez vecih problema proci u drugu fazu Lige sampiona.Nadam se da ce im to biti i krajnji domet,jer mrzim njihov krkanski "ho-ruk" stil igranja :skoljka:
KPNCTNJAH

#384 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by KPNCTNJAH »

abondanzieri wrote:Ako je suditi prema utakmicama koje je Liverpul igrao sa Marsejom i PSV-om u proteklih nekoliko godina,onda se moze ocekivati da ce bez vecih problema proci u drugu fazu Lige sampiona.Nadam se da ce im to biti i krajnji domet,jer mrzim njihov krkanski "ho-ruk" stil igranja :skoljka:
Ako se ne varam prosle godine je izgubio Liverpul od Marseja 1-0, a drugu su dobili ... ali uglavnom ne volim te ekipe sto se provlace stalno, kao Liverpool, Milan ...
abondanzieri

#385 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by abondanzieri »

Istina,izgubili su kuci prvu utakmicu protiv Marseja,ali su ih kada je bilo najpotrebnije,u utakmici u kojoj je Marseju trebao samo bod na Velodromu zgazili 4-0 :wink:
Post Reply