Liga prvaka / pretkola
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#226 Re: Liga prvaka / pretkola
shahtar je dobar, ali dinamo je izvuklo jednog od laksih protivnika, tako da imaju sansu.
-
LongDong
#227 Re: Liga prvaka / pretkola
Forlan,Aguero,Maxi Rodrigez,Simao... ako su oni shasha onda jebiga... Daj onda Modriču u LPkaranana wrote:ma atletico je shasha. kako su i usli u lp? koji su bili na tabeli? 4-5?
malo srece u zrijebu, malo znanja fudbala.... i neka i ovi manji klubovi udju, bude po jedan svake godine. ne smeta mi, meni su vise dosadni jedni te isti i ja navijam za ove manje klubove. samo tako ce fudbal ukupno ojacati.
- karanana
#228 Re: Liga prvaka / pretkola
ekipu ne cine pojedinci nego svih 11 igraca + klupa. slazem se da je atletico ime i da je poslije reala m. i barce najtrofejniji spanski tim ali nemam nista protiv ovog zrijeba. cak mislim da je nastran za ove "bolje i poznatije" timove. uostalom, moguce je da ce proci schalke. shvapski fudbal me ne impresionira ni sekunde.
- cyprus
#229 Re: Liga prvaka / pretkola
Iskreno meni draže gledat Levski nego SchalkeLongDong wrote:Najgluplji par Levski-Bate Borisov/Anderlecht, dok sa druge strane imamo Schalke-Atletico M. Šteta da jedan od ova dva tima nećemo gledati u L.P. A zato cemo gledati jednog Levskog koji je igrao i prije dvije godine, i u šest utakmica nije dao gola, tako da će i ovaj put biti kantica za napucavanje.
- and
#230 Re: Liga prvaka / pretkola
šahtar će ih razvalitikaranana wrote:shahtar je dobar, ali dinamo je izvuklo jednog od laksih protivnika, tako da imaju sansu.
- karanana
#231 Re: Liga prvaka / pretkola
i to sto kazes. schalke kao i vecina timova bundes lige igraju pravo ruzan i dosadan fudbal, zato i nema nekih internacionalnih rezultata bundesligasa posljednjih godina.cyprus wrote:Iskreno meni draže gledat Levski nego SchalkeLongDong wrote:Najgluplji par Levski-Bate Borisov/Anderlecht, dok sa druge strane imamo Schalke-Atletico M. Šteta da jedan od ova dva tima nećemo gledati u L.P. A zato cemo gledati jednog Levskog koji je igrao i prije dvije godine, i u šest utakmica nije dao gola, tako da će i ovaj put biti kantica za napucavanje.
-
elSaik
#232 Re: Liga prvaka / pretkola
Da, zato im liga iz godine u godinu bilježi nove rekorde posjete. Voli raja da se dosađuje.karanana wrote:i to sto kazes. schalke kao i vecina timova bundes lige igraju pravo ruzan i dosadan fudbal, zato i nema nekih internacionalnih rezultata bundesligasa posljednjih godina.cyprus wrote:Iskreno meni draže gledat Levski nego SchalkeLongDong wrote:Najgluplji par Levski-Bate Borisov/Anderlecht, dok sa druge strane imamo Schalke-Atletico M. Šteta da jedan od ova dva tima nećemo gledati u L.P. A zato cemo gledati jednog Levskog koji je igrao i prije dvije godine, i u šest utakmica nije dao gola, tako da će i ovaj put biti kantica za napucavanje.
- karanana
#233 Re: Liga prvaka / pretkola
samo kazem da mi je bundesliga najdosadnija i vjerovatno najslabija od velikih 5. meni kao gledatelju tekme preko tv-a. mozda je uzivo drugacija pa raja dodje da se zabavi pojede i popije.
Last edited by karanana on 01/08/2008 22:55, edited 1 time in total.
-
in33sa
#234 Re: Liga prvaka / pretkola
Kakva historijska sansa Dinama???
Dinamo je vec dva puta igrao Ligu prvaka.
Dinamo je vec dva puta igrao Ligu prvaka.
- jeza u ledja
#235 Re: Liga prvaka / pretkola
Spartak Moskva - Dynamo Kyiv 
- KPNCTNJAH
#236 Re: Liga prvaka / pretkola
E vala nije slabija od Francuske lige, mislim da je i Holandska jaca od Francuske ovi su jaci samo za Lyonkaranana wrote:samo kazem da mi je bundesliga najdosadnija i vjerovatno najslabija od velikih 5. meni kao gledatelju tekme preko tv-a. mozda je uzivo drugacija pa raja dodje da se zabavi pojede i popije.
- perfect_guy
#237 Re: Liga prvaka / pretkola
dinamo bi vrlo lako mogao i preko šahtara... a ono u šta sam 99% siguran da će šalke i atletiko igrati sa malo golova.
- jeza u ledja
#238 Re: Liga prvaka / pretkola
Po UEFAinim koeficijentima (koji su prosjek ucinka klubova iz jedne zemlje u zadnjih 5 godina) Njemacka liga je jaca od Francuske. Dok poslije liga Petice odmah dolaze Rusi, pa onda RumuniKPNCTNJAH wrote:E vala nije slabija od Francuske lige, mislim da je i Holandska jaca od Francuske ovi su jaci samo za Lyonkaranana wrote:samo kazem da mi je bundesliga najdosadnija i vjerovatno najslabija od velikih 5. meni kao gledatelju tekme preko tv-a. mozda je uzivo drugacija pa raja dodje da se zabavi pojede i popije.sad ce Bayern u LP pa ces vidjet rezultate iako mi nije nesto drag taj klub ...
- abondanzieri
#239 Re: Liga prvaka / pretkola
Kaunas-Glasgow Rangers 86.min. 2-1.Ispadose Vugdalicevi policajci

-
elSaik
#240 Re: Liga prvaka / pretkola
Zašto šokiran izraz lica pored Rumuna?jeza u ledja wrote:Po UEFAinim koeficijentima (koji su prosjek ucinka klubova iz jedne zemlje u zadnjih 5 godina) Njemacka liga je jaca od Francuske. Dok poslije liga Petice odmah dolaze Rusi, pa onda RumuniKPNCTNJAH wrote:E vala nije slabija od Francuske lige, mislim da je i Holandska jaca od Francuske ovi su jaci samo za Lyonkaranana wrote:samo kazem da mi je bundesliga najdosadnija i vjerovatno najslabija od velikih 5. meni kao gledatelju tekme preko tv-a. mozda je uzivo drugacija pa raja dodje da se zabavi pojede i popije.sad ce Bayern u LP pa ces vidjet rezultate iako mi nije nesto drag taj klub ...
, pa tek onda Holandjani, Portugal, Skotska, itd... Prve tri su naravno Eng, Spa, Ita.
-
arze
#241 Re: Liga prvaka / pretkola
Tog Kaunasa drzi onaj vlasnik Heartsa... ne bi me zacudilo da se plasiraju u lp mada je to vec nesto teze.
A Dinamo Zagreb ce uci u LP jer je prodajom modrica uzelo finih sredstava a i ekipa im je dobra, protiv shaktara 50-50
Fener ce da mazne Grobare elegantno i kuci i na strani
Schalke ce se dosta morat namucit protiv Athletica, zapravo madridani su i favoriti u tome mecu, jer realno imaju puno jacu ekipu, al i schalke je napredovao u odnosu na 2-3 godine tako da ce mec bit drama
A Dinamo Zagreb ce uci u LP jer je prodajom modrica uzelo finih sredstava a i ekipa im je dobra, protiv shaktara 50-50
Fener ce da mazne Grobare elegantno i kuci i na strani
Schalke ce se dosta morat namucit protiv Athletica, zapravo madridani su i favoriti u tome mecu, jer realno imaju puno jacu ekipu, al i schalke je napredovao u odnosu na 2-3 godine tako da ce mec bit drama
- Globus
#242 Re: Liga prvaka / pretkola
Zasto ne bi mogo Kaunas preko Alborga u ligu prvaka ?
- Globus
#243 Re: Liga prvaka / pretkola
Pardon preko Modrice 
- jeza u ledja
#244 Re: Liga prvaka / pretkola
Eto Modrica je preko Kaunasa mogla u Ligu Sampiona. 
PS: Upoznat sam sa skorijim rezultatskim uspjesima rumunskih klubova, ako na to aludiras.
Zato sto su samo prije 5 godina na toj listi bili 25-i, samo 5 mjesta ispred nas.elSaik wrote:Zašto šokiran izraz lica pored Rumuna?jeza u ledja wrote: Po UEFAinim koeficijentima (koji su prosjek ucinka klubova iz jedne zemlje u zadnjih 5 godina) Njemacka liga je jaca od Francuske. Dok poslije liga Petice odmah dolaze Rusi, pa onda Rumuni, pa tek onda Holandjani, Portugal, Skotska, itd... Prve tri su naravno Eng, Spa, Ita.
PS: Upoznat sam sa skorijim rezultatskim uspjesima rumunskih klubova, ako na to aludiras.
-
arze
#245 Re: Liga prvaka / pretkola
Pa i bi komotno.Al ko god se plasira u lp nece im bit lahkoGlobus wrote:Zasto ne bi mogo Kaunas preko Alborga u ligu prvaka ?
- KPNCTNJAH
#246 Re: Liga prvaka / pretkola
pa koji god se od tih plasira u lp to ce im biti veliki uspjeh, tako da mislim da im i nije bitno koga ce dobiti u grupiarze wrote:Pa i bi komotno.Al ko god se plasira u lp nece im bit lahkoGlobus wrote:Zasto ne bi mogo Kaunas preko Alborga u ligu prvaka ?
- Topla voda
#247 Re: Liga prvaka / pretkola
ko god da udje,ispace smijesan i sluzice za nabijanje razlike...pogotovo litvanci
- campa_xxx
#248 Re: Liga prvaka / pretkola
Igra li jos onaj Pehlic za KA U NAS 
- Topla voda
#249 Re: Liga prvaka / pretkola
jok..preso prije 15-20 dana u onaj mtz il kako se zove,iz minska-bjelorusija....campa_xxx wrote:Igra li jos onaj Pehlic za KA U NAS
..a taj je tim vec kaunas dobio u prvom predkolu....isti gazda ,onaj romanov il kako se vec zove , sto je htio celik kupiti..onaj vlasnik hartsa,kaunasa i mtz-.a
- cyprus
#250 Re: Liga prvaka / pretkola
Topla voda wrote:jok..preso prije 15-20 dana u onaj mtz il kako se zove,iz minska-bjelorusija....campa_xxx wrote:Igra li jos onaj Pehlic za KA U NAS
..a taj je tim vec kaunas dobio u prvom predkolu....isti gazda ,onaj romanov il kako se vec zove , sto je htio celik kupiti..onaj vlasnik hartsa,kaunasa i mtz-.a