Liga prvaka-Grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nikad_izvini

#1 Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

Dočekalo se :D

Skupina A

Chelsea FC (ENG)
AS Roma (ITA)
FC Girondins de Bordeaux (FRA)
CFR 1907 Cluj (ROU)

Vjerujem da Čelzi i Roma ne bi trebali imati problema.Bordo i Cluj nisu loše ekipe, ali će se boriti za 3 mjesto.prednost dajem Bordou.

Skupina B

FC Internazionale Milano (ITA)
Werder Bremen (GER)
Panathinaikos FC (GRE)
Anorthosis Famagusta FC (CYP)

Inter sigurno prolazi, Pao bi možda mogao da iznenadi Bremen.Famagusta je autsajder.Plasman u grupe je plafon.

Skupina C

FC Barcelona (ESP)
Sporting Clube de Portugal (POR)
FC Basel 1893 (SUI)
FC Shakhtar Donetsk (UKR)

Barrselona prolazi, dok se za drugo mjesto bore Šahtar i Sporting.Basel nema šanse.

Skupina D

Liverpool FC (ENG)
PSV Eindhoven (NED)
Olympique de Marseille (FRA)
Club Atlético de Madrid (ESP)

Vrlo nezgodna grupa, Liverpul me baš i nije dojmio.Atletiko odličan sa Aguerom u napadu,PSV mi se čini oslabljen, ali to je uvijek dvosjekli mač, Marsej je ipak autsajder.

Skupina E

Manchester United (ENG)
Villarreal CF (ESP)
Celtic FC (SCO)
Aalborg BK (DEN)

Mančester i Viljareal prolaze.Valjda.Seltik treći.Dao sam prednost Viljarealu jer su tehnički potkovaniji i ne bi trebali odgovarati Seltiku.S druge strane,Seltik je dobijao Mančestera kući.Biti će zanimljivo.

Skupina F

Olympique Lyonnais (FRA)
FC Bayern München (GER)
FC Steaua Bucureşti (ROU)
ACF Fiorentina (ITA)

Jao.Bez prognoze.

Skupina G

Arsenal FC (ENG)
FC Porto (POR)
Fenerbahçe SK (TUR)
FC Dynamo Kyiv (UKR)

Arsenal prolazi, Porto i Fener se bore za drugo mjesto.

Skupina H

Real Madrid CF (ESP)
Juventus (ITA)
FC Zenit St. Petersburg (RUS)
FC BATE Borisov (BLR)

Zenit se pokazao kao ozbiljan takmac.Loši su u ligi, al se možda čuvaju za LŠ.Ako im ne ode Aršavin i ako ga prođe depresija.Nezgodno bi moglo biti.Mada mislim da Juve i Real prolaze.
LongDong

#2 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by LongDong »

Volio bih da Zenit pomrsi račune nekome od ovog favorizovanog dvojca. Sinoć su pokazali da su u stanju to itekako uraditi, ali bi još dodao da je Jedinstvo iz Manchestera bez Kristine jedna sasvim prosječna ekipa.
cyprus

#3 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by cyprus »

@nikad_izvini prelako si otpiso neke ekipe poput Celtica, Dynama, Bordeauxa, Basela ili Marseillea. Nije baš da nemaju šanse.
nikad_izvini

#4 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

Napokon je počelo :D Odnosno, počinje :D
DicaTM

#5 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by DicaTM »

Roma - Cluj 1-2
Werder - Anorthosis 0-0

Nema šale s njima!
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#6 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by grunt »

Kako je ova Cluj dosao do grupne faze?
LongDong

#7 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by LongDong »

Kao prvak Rumunije direktno u L.P. Samo ne znam gdje ti Rumuni napucaše svoj koef. pa da imaju takvu privilegiju.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#8 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by grunt »

LongDong wrote:Kao prvak Rumunije direktno u L.P. Samo ne znam gdje ti Rumuni napucaše svoj koef. pa da imaju takvu privilegiju.
Fakat!A bas maloprije kontam i ne mogu da se sjetim s kim su igrali u kvalifikacijama za LP :-) :D
cyprus

#9 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by cyprus »

LongDong wrote:Kao prvak Rumunije direktno u L.P. Samo ne znam gdje ti Rumuni napucaše svoj koef. pa da imaju takvu privilegiju.
U Kupu UEFA (Steaua i Rapid ono skoro do kraja došli), al opet i ja kontam da im je to puno :)
DicaTM

#10 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by DicaTM »

Steaua nekad šampion Europe, prije 2-3 godine bili su na pragu finala Kupa UEFA a Rapid ispao upravo od njih u 1/4 finalu
nikad_izvini

#11 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

cyprus wrote:@nikad_izvini prelako si otpiso neke ekipe poput Celtica, Dynama, Bordeauxa, Basela ili Marseillea. Nije baš da nemaju šanse.
Bordo, Marsej i Basel imaju šanse :roll: :-)

Zabrljo sam na Cluju, mislio sam da su lošiji, ali sam očito debelo pogriješio.Ostale prognoze stoje Famagusta je malo iznenadila, ali kada budu napali kod kuće, mogli bi da imaju velikih problema.Pao je bolji od Olimpijakosa.:D
cyprus

#12 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by cyprus »

nikad_izvini wrote:Bordo, Marsej i Basel imaju šanse :roll: :-)

Zabrljo sam na Cluju, mislio sam da su lošiji, ali sam očito debelo pogriješio.Ostale prognoze stoje Famagusta je malo iznenadila, ali kada budu napali kod kuće, mogli bi da imaju velikih problema.Pao je bolji od Olimpijakosa.:D
Basel već ne, ali mislim da su ovi francuzi još u igri.
nikad_izvini

#13 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

cyprus wrote:
nikad_izvini wrote:Bordo, Marsej i Basel imaju šanse :roll: :-)

Basel već ne, ali mislim da su ovi francuzi još u igri.
Marsej si je već skočio u usta i izgubio od Liverpula.Nije sramota, al mislim da su već otpisani a i brate loši su.Atletiko je daleko kvalitetnija ekipa s kojom će se Liverpul debelo namučiti.Znači, Marsej vozdra.
Roma nema rezultata ove godine a to je počelo sa onim super kupom kad je Toti fulio penali.Valjda su skontali da su looseri.Cluj ovakvom pobjedom ističe kandidaturu za drugo mjesto, uz Romu.Bordo će biti zadnji :D Bordo-vozdra :skoljka:
cyprus

#14 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by cyprus »

nikad_izvini wrote:Marsej si je već skočio u usta i izgubio od Liverpula.Nije sramota, al mislim da su već otpisani a i brate loši su.Atletiko je daleko kvalitetnija ekipa s kojom će se Liverpul debelo namučiti.Znači, Marsej vozdra.
Roma nema rezultata ove godine a to je počelo sa onim super kupom kad je Toti fulio penali.Valjda su skontali da su looseri.Cluj ovakvom pobjedom ističe kandidaturu za drugo mjesto, uz Romu.Bordo će biti zadnji :D Bordo-vozdra :skoljka:
Ne znam, meni Marseille nije djelovao toliko loše sinoć, istina površno sam pratio jer sam uporedo imo nekakvog posla. Iako naravno treba dat trenutnu prednost Atleticu, to još nije gotovo i u međusobnom duelu može svašta bit. Lopta je okrugla.

A Bordeaux? Hm, misliš da će bolje na Stanford Bridgeu proć Roma i Cluj? Možda, al teško. Istina vjerovatno će primit manje golova. Ipak mislim da su sad šanse za drugo mjesto ove grupe skoro izravnate između ova 3 kluba, ima još 5 utakmica koje mogu svašta promjenit :) . Ipak, kako god, Chelsea ne bi trebo imat problema kao prvi.
arze

#15 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by arze »

KAko nam je premijer liga usla u krv osjeti se i ovdje.
Otpisivat ekipe nakon 1 utakmice je u neozbiljno!!!
Marseille je jedna solidna ekipa i imaju se cemu nadat, bolji su od bordoa i basela koji je bas kritican il je ono bio los dan!
A sta sad Basel pukne u gostima sljedecu i eto ti-vracaju se opet u igru!!
Nije ovo premijer liga, svako svakoga moze dobit i u najnezgodnijem trenutku!!!

Inter,Liverpool,Barca strasneeeeee ekipee 3 najjace po meni!!!
Real,Man utd,Arsenal su odmah do njih!!! podjednaki!!!
Atletico je takode izvrsna ekipa koja ce glatko proc 1. fazu al mislim da dalje nece moci zbog neiskustva!!!
Shaktar Donetsk moj klub:))) :P :P :-D
Dixon

#16 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by Dixon »

moglo bi biti svasta u ovoj zadnjoj grupi gdje je real i juventus.... hmm
arze

#17 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by arze »

Dixon wrote:moglo bi biti svasta u ovoj zadnjoj grupi gdje je real i juventus.... hmm
Da li je ovo najcesce ponavljana recenica u sportu?
Idemo se nadigravat- odmah do nje :-D
nikad_izvini

#18 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

arze wrote:KAko nam je premijer liga usla u krv osjeti se i ovdje.
Otpisivat ekipe nakon 1 utakmice je u neozbiljno!!!
Marseille je jedna solidna ekipa i imaju se cemu nadat, bolji su od bordoa i basela koji je bas kritican il je ono bio los dan!
A sta sad Basel pukne u gostima sljedecu i eto ti-vracaju se opet u igru!!
Nije ovo premijer liga, svako svakoga moze dobit i u najnezgodnijem trenutku!!!

Inter,Liverpool,Barca strasneeeeee ekipee 3 najjace po meni!!!
Real,Man utd,Arsenal su odmah do njih!!! podjednaki!!!
Atletico je takode izvrsna ekipa koja ce glatko proc 1. fazu al mislim da dalje nece moci zbog neiskustva!!!
Shaktar Donetsk moj klub:))) :P :P :-D
Te sam ekipe otpisao prije te prve utakmice :roll: Ne poslije jedne :D

Atletiko neiskusna ekipa :-)

* 25 Leo Franco
* 3 Antonio López
* 5 John Heitinga
* 7 Diego Forlán
* 9 Luis García
* 10 Sergio Agüero
* 12 Paulo Assunção
* 17 Tomáš Ujfaluši
* 18 Maniche
* 20 Simão
* 21 Luis Perea

Da znaš išta o fudbalu, ne bi tako pričao :skoljka:
arze

#19 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by arze »

ALa Hamburg prosle sezone. Atletico ce zavrsit svoj put i prije nego sto se misli a to je 2 faza PLAFON
nikad_izvini

#20 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by nikad_izvini »

arze wrote:ALa Hamburg prosle sezone. Atletico ce zavrsit svoj put i prije nego sto se misli a to je 2 faza PLAFON
Porediš HSV i Atletiko Madrid :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D

Naravno da niko ne može garantovati prolaz u 1/4 finale.To ne može ni Bayern da uradi.Ako budu drugi pa nalete na Reala koji je bio prvi.Ili ako budu prvi pa nalete na Intera koji je podbacio u prvoj fazi.Ali, porediti onako jadnu igru HSV-a i Atletiko Madrid :skoljka: :run: Smiješno.
Baltazar_khan

#21 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by Baltazar_khan »

Večeras Zenit ruši Juventusa :D
shadow

#22 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by shadow »

Veceras nerjeseno na Old Traffordu :D, u Bukurestu i u Torinu :D...lagana dvica u Kievu, ovo ostalo kecevi :-D ..eto prepisite i pozurite uplatiti, imate jos 45 minuta.. :-)
tovarish

#23 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by tovarish »

Na drugoj temi mi izgleda niko nije mogao pomoći, pa da vidim hoće li mi iko od vas moći pomoći. Naime u poluvremenu sinoćnje utakmice je bila jedna pjesma koja mi se svidjela, ali ne znam mi ko izvodi ni kako se pjesma zove jer nije pisalo ništa na kraju. Čini mi se da je spot išao posle spota od Predgrupe i u spotu su nakačeni ljudski organi poput srca i oka na nekakve žice. Jeli zna iko o kojoj se pjesmi radi.
baxus

#24 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by baxus »

nikad_izvini wrote:
arze wrote:ALa Hamburg prosle sezone. Atletico ce zavrsit svoj put i prije nego sto se misli a to je 2 faza PLAFON
Porediš HSV i Atletiko Madrid :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D

Naravno da niko ne može garantovati prolaz u 1/4 finale.To ne može ni Bayern da uradi.Ako budu drugi pa nalete na Reala koji je bio prvi.Ili ako budu prvi pa nalete na Intera koji je podbacio u prvoj fazi.Ali, porediti onako jadnu igru HSV-a i Atletiko Madrid :skoljka: :run: Smiješno.

sta je to toliko smijesno, pa nije poredio atletiko madrid s wislom krakov
taman su tu negdje te dvije ekipe, hsv i atletiko, po renomeu i svemu
kladim se da atletiko ispada odmah poslije grupne faze, dzaba im sve kad nemaju iskustvo u LP
JThomas

#25 Re: Liga prvaka-Grupe

Post by JThomas »

u ovom trenutku su kvalitetom neuporedivi.

atletico je već osvojio više bodova u grupi nego HSV zadnji put kad je igrao :)
Post Reply