Da li se ima nabaviti nesto ovakvo kod nas. Za vanjsku upotrebu na nekom dijelu tijela. Citala sam i o nekoj kremi ze hemeroide, pa ne znam da li se ta moze koristiti na ostalim dijelovima.
Thanks
Lidokain krema
- Edin H.
#3 Re: Lidokain krema
Moze li se razmutiti kokain u vodi, pa da dobijes lidokain? 
- strong69
#4 Re: Lidokain krema
Ne, onda bi dobila hidrokain.Edin H. wrote:Moze li se razmutiti kokain u vodi, pa da dobijes lidokain?
-
Keiko
#5 Re: Lidokain krema
@senainter Možda bi bilo najbolje da pitaš prvo u apoteci a ako oni ne znaju, možda se posavjetovati sa liječnikom. Lidocaine ili ti krema za hemoroide se koristi za smanjenje podočnjaka i tamnih krugova oko očiju, za ostalo ne znam. Kreme za hemoroide mogu ali ne moraju sadržavati i steroide tako da je poželjno posavjetovati se sa nekim ko je stručan.
- vješalica
#6 Re: Lidokain krema
a za šta ti treba konkretno anestetik lidokain?
- Optimist
#7 Re: Lidokain krema
Lidokain, Faktu mast ili Faktu cepici, Modolex, sve ti je to isto. Nijanse razlikuju sastav. Mozes kupiti bilo koje od ovo troje.
Ovo su najcesce masti koje se koriste za lijecenje hemoroida.
Ovo su najcesce masti koje se koriste za lijecenje hemoroida.
- damskot
#8 Re: Lidokain krema
To u EU djeca koriste za premature ejaculation
A kad traze traze kao da im treba zbog dijabetisa kad se bodu izulinom da ne boli
Nadmase da nemate tih problema to je u glavi ima tu dosta forumskih strucnjaka da vam kakvu vjezbu predloze
A kad traze traze kao da im treba zbog dijabetisa kad se bodu izulinom da ne boli
Nadmase da nemate tih problema to je u glavi ima tu dosta forumskih strucnjaka da vam kakvu vjezbu predloze